outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

×

Fejl

There was a problem loading image IMG_3253.JPG

Outsite arrangerer nu verdens første vandretur til verdens ende. I samarbejde med foreningen "Flat Earth", kan du komme med på en spændende vandring i den kuperede dog flade jord ved vesterhavet.

vandretur til verdens ende

Aprilsnar

Det var nok ikke svært at gætte, men denne var en aprilsnar. Vi stoler på at jorden er rund og Christian er nu god nok :) Tak fordi I deltog og grinte med os!.

Verdens ende

Det er en glæde, endelig at kunne løfte slørret for denne spændende begivenhed. Efter mange timers research, er det lykkedes Christian Milbo, samme med foreningen "Flat Earth", at finde verdens ende. Det giver os mulighed, som de første i verden, at arrangerer en vandretur til afgrunden.

Jeg er kendt for at tænke anderledes og er før blevet beskyldt for bl.a. at holde med landmænd og forkaste såkaldt "Global Warming". Denne gang er jeg dog så stærk i min tro, at vandreturen både er en realitet, men også en verdensnyhed. Udtaler Christian til Outsite.

Ruten

Ruten er på plads. Vi starter i smukke Lemvig, hvor vi vandrer nordpå langs vesterhavets smukke kyster. Det er her vi finder første bevis: Horisonten.
Den vil være bøjet, ja, men det er reflektioner. Vi kan derfor reflekterer over denne verdensnyhed, medens vi vandre mod vores mål: Thy Nationalpark.
Heroppe, kan vi nemlig skue ud over vandet og er vi heldige at det ikke blæser, så kan vi faktisk se afgrunden, langt derude i horisonten.

Distancerne bliver:

Fredag: 13 km.
Lørdag: 1 km.
Søndag: 14 km.

vesterhavet verdens ende

Pakkeliste

Ja, hvad tager man med til verdens nede? Christian Milbo er ikke i tvivl: Foruden det normale grej, skal vi have ekstra sikkerhedsudstyr med. Reb og karabiners er yderst vigtig, når man drager mod verdens nede. Du skal dog ikke slæbe på mere end du plejer, når du tilmelder dig turen. Christian har det hele i rygsækken!

Flad jord?

Vi har spurgt Christian, hvorfor han er hoppet fra at være glødende "rundtænker" til pludseligt at ligge sig fladt ned? Der går som bekendt færger og industribåde ud fra mange kendte havne ved Vesterhavet.

For år tilbage stoppe fake-færgen Esbjerg-England og der er nu kun Hirtshals-Færøerne færgen tilbage. Jeg har fløjet rigtig rigtig mange gange og jeg har aldrig fundet beviser for at jorden er rund. Desuden har jeg vandret Skandinavien helt flad! Udtaler Christian, der dog giver plads til skeptikkere: Tag med! Vi vil foruden beviset, selvfølgelig have en rigtig skøn tur, med god motion, skønne grønne retter og fornuftige sengetider. Skulle du være skeptikker, så følg med og hyg dig. Får jeg ikke ret, så giver jeg en Fladfisk på en restaurant ved Vesterhavet - Point taken!

Tilmelding

Om du er overbevist eller ej, så kan du tilmelde dig lige her... Turen er gratis og Outsite er selvfølgelig klar med fladbrød og dip ved ankomst til Thy.

Billeder: Orlando Fergusson og VisitVestjylland

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Vandretur på Island

  Kursus i vandring

Vandretur på Island med guide

Island og Laugavegur er en oplevelse du ikke vil gå glip af.
Vi vandrer fra Skogár hvor vi skal se et fantastisk vandfald
(og 10 mere efterfølgende), for derefter at ende mellem 
eyjafjallajökull og Katla vulkanerne, hvor vi overnatter.

Klik her og læs meget mere...

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter rabat i bushcraftbutikken leave no trace proud partner 2020

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.