outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 667 gæster og 6 medlemmer online

Log på / af

Turledere søges!

Outsites ture er så efterspurgte, at vi knapt kan følge med efterspørgslen. Vi søger derfor turledere, der kan give vores medlemmer nogle fantastiske AHA-oplevelser i naturen.

Outsite turleder

Outsite har stor tilgang af nye medlemmer. Det betyder, at mange af vores ture og kurser hurtigt bliver optaget. Vi søger derfor nye turledere, der har lyst til at blive en del af Outsites hold af dygtige og engagerede turledere.

Du skal som turleder hos Outsite ikke være uddannet turguide eller friluftsvejleder. Det er fantastisk, hvis du har en friluftsbaggrund, men det er bestemt ikke afgørende. Du skal være engageret og seriøs, du skal fremstå troværdig ved have styr på det, du vil med din tur eller kursus. Ja, og så skal du selvfølgelig brænde for friluftsliv. Ligesom alle os, der er frivillige hos Outsite. Det skal dine deltagere kunne mærke fra det øjeblik, I mødes.

Vi har ingen forventninger til, hvor gammel du er og heller ikke til, hvad du har med i bagagen. Det er heller ikke afgørende, hvor du bor, og hvor du vil tilbyde ture.

Som turleder kan vi tilbyde dig et aktivt friluftsliv og en god mulighed for dig til at blive dygtigere på friluftslivet samt få optimeret dine lederevner som turarrangør.

Som turleder bliver du en del af Outsites kreds af frivillige. Du vil lære om, hvordan du planlægger fællesture i Outsites regi, og om hvordan du beregner udgifter for dig selv og gruppen. Outsites turlederansvarlige vil hjælpe dig med at optimere dine prisberegninger, så du kan tilbyde attraktive ture til gunstige priser for dine deltagere.

Vi arbejder på Outsite konstant med at finde nye ruter både i Danmark og i Norden generelt. Vi tilbyder turen på ruter, som alle og enhver ikke bare kan gå eller finde på uden at have et godt kendskab til områderne. På den måde kan vi tilbyde guidede ture ad umarkerede eller ”selvopfundne” ruter i stedet for at føre deltagerne ad markerede kendte ruter. Dette er med til at gøre de guidede ture attraktive, idet deltagerne får noget de ikke umiddelbart selv ville finde på.

Som turleder for Outsite er der ikke langt fra idé til handling, hvis du har en god idé. Der er plads til både kreativitet og impulsivitet og til ”skæve” forslag. Du skal selvfølgelig vende dit forslag med andre, men der er højt til loftet. Vi forsøger hele tiden at skabe nye muligheder for ture såsom hængekøjeture, primitive bushcraftlignende ture og arrangementer og andet, som kun fantasien sætter grænser for. Vil du som turleder "bare" tilbyde dagsture til Outsites medlemmer og andre, er der også plads til dig på turlederholdet

Hvis du som turleder har et forslag til en tur, er det bare at klø på. Efter en snak med Outsites turansvarlige hjælper vi dig med at få turen på plads. Hvis du også selv gør en indsats for at turen ”solgt”, kommer du helt sikkert af sted med et hold.

Tror du, at dette er noget for dig, så kontakt Outsite på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log in to comment

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor Fjeld rabat
pro outdoor rabatkode og outdoor udstyr OutRoedovre stor friliv.dk rabat spejdergear banner
Vandregrej stor OutdoorProLogo tentsile  

Samarbejdspartnere

fjaellraeven udstyr Nordisk nalgene logo lille teva logo lille
Primus Yeti Tentipi Jetboil logo
ExpedAnnonce sea to summit logo lille AclimaAnnonce robens
immeln kanotcenter logo lille Odex summit to eat logo ab camping og outdoor udstr
STMNy The Good Karma GrowersCup logo  All Out

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2018 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.