outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 326 gæster og 3 medlemmer online

Log ind

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Turledere søges!

Outsite.org søger turledere

Outsite.org er Danmarks stærkeste site for friluftsfolket og for de der dyrker nordisk friluftsliv men ikke nok med det, Outsite.org er Danmarks bedste forum for friluftsfolket med mange aktive medlemmer og et meget aktivt forum med kort svartid.

Outsite turleder

Outsite er i øjeblikket inde i en rivende udvikling og vi får hver da flere nye medlemmer og mange af vore ture bliver hurtigt optaget. Denne succes vil vi gerne være lidt på forkant med så derfor søger vi et antal nye turledere der vil være med til at følge op på succesen.

For at være turleder hos Outsite.org skal du ikke nødvendigvis være fuldt uddannet turguide, friluftsvejleder eller andet. Det vigtigste for os er at du er engageret og er villig til at følge et projekt fra idéfase til afvikling og at du brænder for friluftslivet og gerne ser dig som en del af Outsites team. Alt det andet kan læres!

Outsite drives som en foreningslignende organisation (fundats) og ingen i redaktionen eller turlederskaren er lønnede, men man får dækket sine udgifter.

Dette betyder at alle de penge der går ind i Outsites kasse også bliver anvendt på Outsite! Giver en tur overskud bliver dette anvendt til drift og dækning af eventuelt underskud på andre aktiviteter og på driften af sitet.

Dette betyder i praksis at vi kan holde udgifterne ned og skabe gode rammer for friluftsfolket og ikke mindst billige guidede ture.

Som turleder og dermed medlem af Outsites inderkreds kan vi tilbyde et aktivt friluftsliv og en god mulighed for dig til at blive dygtigere på friluftslivet samt få optimeret dine lederevner som turoperatør.
Du vil lære om hvordan man planlægger fællesture og beregner udgifter for dig selv og gruppen og vi i redaktionen hjælper dig selvfølgelig med at optimere dine prisberegninger så du kan tilbyde attraktive ture til gunstige priser for dine og Outsites deltagere.

Vi på Outsite arbejder nemlig konstant med at finde nye ruter både i Danmark og i Norden – ruter alle og enhver ikke bare kan gå eller finde på uden et godt kendskab til områderne. På den måde kan vi tilbyde guidede ture ad umarkerede eller ”selvopfundne” ruter i stedet for at lede deltagerne ad markerede kendte ruter. Dette er med til at gøre de guidede ture attraktive idet deltagerne får noget de ikke umiddelbart selv ville finde på.

På Outsite er vi meget fleksible med hensyn til at opslå ture så er du turleder og har en god idé behøver der ikke være langt fra idé til handling. Din tur skal ikke igennem et større apparat for at blive godkendt og annonceret, så der er plads til kreativitet og impulsivitet og også til ”skæve” forslag; vi forsøger nemlig hele tiden at skabe nye muligheder for ture såsom hængekøjeture, primitive bushcraftlignende ture og arrangementer og andet som kun fantasien sætter grænser for.

Har du et forslag til en tur er det bare at klø på og få den skitseret så hjælper vores turansvarlige gerne med at få den på plads og gør du selv en indsats for at få den ”solgt” kommer du helt sikkert afsted. Vi hjælper også gerne med idéer til gode spots og du kan selvfølgelig som turleder trække på redaktionens mangeårige erfaring med at arrangere ture både i Outsiteregi og den tur- og turlederansvarliges erfaring som tidligere rejsebureauejere.

Tror du at dette er noget for dig så kontakt Outsites tur- og turlederansvarlige på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Log in to comment

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor pro outdoor rabatkode og outdoor udstyr
OutdoorProLogo OutRoedovre stor friliv.dk rabat tentsile connect
Vandregrej stor FNE Outdoor BannerAlphastore tentsile
Kungsleden Abisko Kebnekaise SingleCover UrbanOutdoor

 Guide til Kebnekaise

outsite medlemskab

Sponsorer

Klatregrej stor Fjeld-og-fritid vandfilter net

 

outsite vandre og friluftsliv

Bliv sponsor på Outsite.org

Samarbejdspartnere

fjaellraeven udstyr Nordisk STMNy ab camping og outdoor udstyr
Primus Yeti Tentipi Lifestraw2
All Out GrowersCup logo

The Good Karma

Calazo
ImmelnPartner AnnonceSuunto Odex WXWileyx 2
  CasioProTrek   ExpedAnnonce   AclimaAnnonce  

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2017 - Betingelser - Kontakt os  - Foreningen Outsite 

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Alle artikler, tests osv. er ikke økonomisk støttet men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.