outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Outdoor forum

Flere emner »

Gratis vandreture og kurser i vandring, friluftsliv og hængekøjer

Kom med på gratis vandreture eller få mere vinden på vores kurser om friluftsliv, vandring, hængekøjer og meget mere. 

Hvorfor tage på tur med Outsite?

Engagerede turledere
Outsite bygger på frivillighed, og derfor får du en engageret og erfaren turleder, der virkelig er hjemme i det område, han eller hun lægger turen i. Det er nemlig oftest områder, som turlederen selv har som favoritområder, og som vedkommende brænder for og derfor vælger til turen!

Vi på Outsite har også fokus på deltagernes sikkerhed under turene, og ikke mindst på de guidede ture tages der hensyn til deltagernes formåen, og turlederen er ikke bange for at ændre noget undervejs, hvis det er nødvendigt

Christian Milbo

Christian

Christian har i mange år samlet erfaring fra diverse vandreture samt kanoture i Danmark, Sverige og Norge samt Polen. Med guideture i rygsækken er han klar til at dele ud af erfaringer til alle på Outsites ture. Han er Outsites udstyrs- og fotonørd og skal have alt muligt med på turen.
Til daglig er Christian webmaster, redaktør på Outsite og desuden chefredaktør på Magasinet Outsite.

Læs meget mere om Christian Milbo her ...

Susanne Snej

Susanne snej lille

Susanne, som hedder Ennamaria på Outsite, har erfaring med vandring flere forskellige steder som for eksempel Lapland, hvor hun også er deltog i eftersøgningen efter danske Joy Ravn, samt i Sydsverige og på Kanarieøerne.

Susanne er en yderst behagelig og kompetent turleder med stor empati.
Susanne har vandret i Lapland, Sydsverige, Danmark og på Kanariøerne på kortere og længere ture, både med telt, hytteture og endagsture. Hun er desuden formand for Foreningen Outsite.

Læs meget mere om Susanne her ...

Jannie Sølyst Jansen

Jannie

Jannie er født i 1974 i Vejle, og det var her i de kupperede skove og på Vejle fjord, hvor Jannie fra en tidlig alder fandt glæde ved naturens ro og mangfoldighed og at betragte årstidernes skiften.

Jannie er vores turguide med kendskab til det sønderjyske og laver gerne ture i det område.

Læs meget mere om Jannie her ...

Zach Østerbro

zach turlederZach er hængekøjeinstruktør, og sammen med Jonas udgør de et team af viden om køjerne samt om basecamps med køjer i skoven.

Zach er ligesom Jonas en hyggelig fyr, vi alle kan lide at være på "hæng" med.

Sammen med Jonas instruerer Zach dels i opsætning af køjer og i DIY køjer og suspensions (ophæng)

Lars Krabbe

turleder lars krabbeLars er fra 1966 og har været spejder i mange år. Han elsker at være i naturen, hvor han til daglig bruger mange timer på en cykel som ivrig motionsrytter på både racer og mtb i Holbæk Cykelsport. Mange weekender bliver brugt på vandreture. Lars har været på vandreture mange steder, bl.a Island, Lapland, rundt om Annapurna i Nepal, Jotunheimen, Yosemite i USA og Sydsverige. Derudover har han erfaring i kanosejlads og turcykling. Han kan godt lide fysiske udfordringer og slæber altid på en tung rygsæk. Gider ikke sove i små telte…!

Ivan Koustrup

turleder lars krabbeIvan har vandret og padletdet meste af Sydsverige tyndt. Siden han var 14, har han været bidt af friluftslivet og vildmarken. Ivan har stor erfaring med kano og har bl.a. sejlet foskano, riverrafting, whitewater osv. Du skal opleve ham på en kanotur, hvor han er eminent som guide og en kompetent underviser.
Ivan har også været fjeldguide og undervist i alpin ski.

Karina Rauf

turleder lars krabbeKarina er bidt af en gal vandrestøvle. Hun har rejst jorden rundt, og mener, at den bedste måde, at komme ind under huden på et nyt sted, er ved at gå. Og det er lige meget, om det er i storbyen eller junglen, selvom naturen normalt bestemmer en ny destination. Og med en uddannelse som dyrepasser, har hun en helt enorm entusiasme omkring dyrene, som vi ser på tur. Friluftslivet har indtil for få år siden næsten udelukkende omhandlet dagsture, men med en uddannelse som Friluftsvejleder, er Karinas øjne blevet åbnet overfor nye eventyr. Uddannelsen bød både på ski, kano, kajak, klatring og mountainbike, og de fleste ting foregik på turer med overnatninger, så campering i minus 25 grader virker pludselig ikke så skræmmende mere. Dog er vandring stadig favoritbeskæftigelsen, så Karina glæder sig altid til en ny tur.

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 
Log-på for at kommentere

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bjergkaeden rabat friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.