outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Shelter-aften hos Slagelse Outdoor

Outdoortræf
 Turen er afsluttet
 
29
Sidste dato: 
10 oktober 2019 18:00 - 20:00

Udstyr til shelterturen, gode rabatter på grej, konkurrencer og workshops

Oplev en fantastisk aften hos Slagelse Outdoor, hvor vi skal opleve anderledes grej specielt til shelterturene, fede workshops der måske gør dig klogere og giver inspiration samt få gode rabatter på outdoorudstyr.

baaludstyr til shelterture

VIND!

Du kan deltage i konkurrencen om aftenens hovedpræmie: Outwell Camrose udekøkken, der i den grad gør din madlavning hyggeligere, mere hygiejnisk og let. Perfekt til luksus-sheltertur!

outwell camrose

Slagelse Outdoor - 20 % rabat!

I en kæmpe hal i Slagelse, kan du finde outdoorbutikken Slagelse Camping & Outdoor. Her er grej som du aldrig har set før og det findes i 10 forskellige udgaver. Bare en lille ting som glas og kopper (selvfølgelig i plast, så det ikke går i stykker) findes på en kæmpe stor reol. Stole, borde og køkkenskabe... Kølemontre, lamper og walk-in... kort sagt alt til din shelter-glampingtur. På denne aften får du 20% på alt ikke nedsat!

glas til vandreture og shelterture

Men der er selvfølgelig også letvægtsgrej, grej som du kender og producenter du sikkert har derhjemme som logo på tøj/grej.

Mød producenter

Du kan møde producenter, få en snak om grej eller virkelig dykke ned i hvordan det hele virker. Fordelen ved at møde dem der har produceret grejet er, at du kan høre alt og mere til om det du søger. Og du kan blive inspireret til at vælge det grej, der passer specifikt til dig.

koekkenmoebler til shelterture

Workshops

Vi holder løbende shelterworkshops. Her kan du bla.a få inspiration og viden om shelterture eller se noget  af det grej, som passer rigtig godt til shelterture. Se alt fra kæmpe liggeunderlag til store køkkenmøbler, fra letvægtsbrændere til støbejernsbålgrej.

shelter workshop

Få også alle de hemmelige tricks til at planlægge shelterturen eller shelterferien. Find også ud af hvordan du kan finde de shelters som andre ikke kender til... undgå at shelteret er booket!

Konkurrencer

Tilmeld dig og vær med i konkurrencerne, der løber over hele aften.

 

Ledige pladser
71
Antal pladser
100

 

Alle datoer


  • 10 oktober 2019 18:00 - 20:00

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter rabat i bushcraftbutikken leave no trace proud partner 2020

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.