outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 223 gæster og 2 medlemmer online

Log på / af

Familiekanotur Tur 106

Kanotur
Næste dato: 18 maj 2018 00:00

By: Immeln, Sverige

Ved tilmelding accepterer du automatisk Outsites betingelser!

Kanoerfaring:   Stoevle 1  Turen er let og der tages hensyn til deltagernes formåen.
Sikkerheden er i højsæde.

Se her hvordan vi graduerer turenes sværhedsgrader!

Dine udgifter
Kanoleje andrager ca. SEK 900 pr. kano. Kanotransport: 750 SEK. Turledergebyr: kr. 300 for voksne og kr.100 pr. barn hvis du er Outsite+ medlem. Er du ikke Outsite+ medlem er prisen kr. 500 og kr. 200 pr barn.

Prisen er for Kano inklusive kort, 2 redningsveste, 2 padler, spade och vanddunk.
Ønsker man andet så kan priserne ses her!

Der kan somme tider være lidt strid vind på søen og så er den ikke så sjov når der er børn med. Derudover er det jo pinse og hvis vejret er strålende (og det er det jo på vore ture) :) vil der være mange kanoer på vandet, så foreslår jeg at vi starter et andet sted end ved kanocentralen. Vi på Outsite sætter sikkerhed meget højt og tager ingen chancer på vandet!
Det er meningen at vi skal have en hyggelig familietur hvor alle kan slappe af og have det sjovt, så derfor kan der komme et ekstra beløb på 2 x 500 SEK pr. kano til transport så vi kan nøjes med at padle i sikker sø! Er det stille vejr kan vi sagtens padle tilbage til kanocenteret.

Børn
Husk at du kun skal tilmelde de voksne der skal med. Børnene skal du ikke tilmelde. Med børn regnes aldersmæssigt op til 16 år.

Læs om Outsite+ medlemsskab her!

Hertil kommer din egen transport til og fra Immeln Kanotcenter hvilket med tog og bus er ca. kr. 450.
Deltagerne plejer at arrangere fælleskørsel indbyrdes og der plejer at være biler nok. Dette kan I koordinere senere i en tråd på Outsite når der er deltagere på turen.

Outsite Familiekano 2

Området
Immeln betegnes ofte som Sveriges sydligste vildmark. Immeln ligger i et temmelig øde område, uden megen bebyggelse og industri. Dette betyder at der er masser af natur, og rent vand der faktisk kan drikkes direkte fra søerne.
Der er ikke et fastlagt program for turen. Søen Immeln er temmelig stor, med en masse vige og øer, hvor man kan slå lejr i og på, så derfor vil jeg lade vind og vejr og vores fælles rytme råde. Der vil ikke blive brugt shelterpladser til overnatning, så overnatning vil foregå i egne telte, under tarp eller i hængekøje alt efter hvad man råder over!

Vi tager afsted fredag den 5. maj kl. 15 fra kanocentralen, og er tilbage igen søndagen eftermiddag. 
Vi tager det stille og roligt på førstedagen.

Lejrlivet på kanoture har høj prioritet, og da kanoerne laster mere end 400 kg, er bagagemængden kun afhængig af, hvad vi rent faktisk kan bære i tog og bus eller biler. Mad under Outsite Familiekano 3turen vil derfor ofte være bålmad og ikke frysetørret – men det bestemmer man selv.
Du kan se kort over søerne og alle andre informationer her!

Turen starter ved Immeln Kanotcenter og fører os gennem Immeln på forskellig vis, indtil vi om søndagen ender på Immeln kanotcenter.
Undervejs vil der blive undervist i forskellige padletag, lejrslagning, båltænding, mad over bål, orientering på vandet, udstyr og hvad der ellers efterspørges, og gives råd og fiduser omkring det at padle langtur i kanoer.

Når du har tilmeldt dig og betalt vil du modtage en vaucher som bevis samt vores kompendium om kanoture i Sydsverige med en masse ekstra informationer.

Guide: René Ljunggren

Pris: kr. 300 for voksne og kr. 100 pr. barn hvis du er Outsite+ medlem. Er du ikke Outsite+ medlem er prisen kr. 500 og kr. 200 pr barn. og max. 2  børn pr. voksen.

Kanoleje andrager ca. SEK 900 pr kano som man deler hvis man er to i kanoen.

Minimum 6 voksne
Læs om Outsite+ medlemsskab her!

Se video fra kanotur:

Kanotur 2014

 

Telefon
31600978
Email
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Addresse
immeln, 290 37 Arkelstorp, Sverige

 

Kort


 

Alle datoer


  • Fra 18 maj 2018 00:00 til 21 maj 2018 00:00

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor Fjeld rabat
pro outdoor rabatkode og outdoor udstyr OutRoedovre stor friliv.dk rabat spejdergear banner
Vandregrej stor OutdoorProLogo tentsile  

Samarbejdspartnere

fjaellraeven udstyr Nordisk nalgene logo lille teva logo lille
Primus Yeti Tentipi Jetboil logo
ExpedAnnonce sea to summit logo lille AclimaAnnonce robens
immeln kanotcenter logo lille Odex summit to eat logo ab camping og outdoor udstr
STMNy The Good Karma GrowersCup logo  All Out

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2018 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.