outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 777 gæster og ingen medlemmer online

Gendarmstien, Pinsetur (Tur 88) kr. 200

Weekend vandretur
Næste dato: 03 juni 2017 12:00

By: Padborg, Danmark

Pinsetur på Gendarmstien

Vandretur over 3 dage i smukt og afvekslende terræn langs Flensborg fjord
Pris pr. deltager 200 kr. for Outsite+ medlemmer - læs om Outsite+ her! 

Koeb Tur

 200 kr

Pris: 200 kr. Outsite+ medlemmer. Er du ikke medlem betaler du 199 kr. mere og bliver automatisk medlem. Læs mere om Outsite+ her!

Ved tilmelding accepterer du automatisk Outsites betingelser!

Erfaring:   Stoevle 3  Dagsetaper på mellem 10 og 15 km i kuperet terræn. Du skal selv bære din bagage.

Se her hvordan vi graduerer turenes sværhedsgrader!

Kort info om turen og området:
Vandretur over 3 dage i smukt og afvekslende terræn langs Flensborg fjord, med mulighed for både naturoplevelser og at mærke historiens vingesus. Vi overnatter på teltpladser så du skal medbringe telt, tarp eller lignende. Undervejs er der flere steder mulighed for vand og rigtige toiletter. Dog ikke på teltpladserne.
Hvor langt om dagen: 13, 15 og 10 km.
Turledergebyr: Outsite+-medlem: 200 kr. 400 kr. for ikkemedlemmer.
Startsted: Gendarmhaven i Padborg. (Nærmere info sendes ud inden turen)
Slutsted: Broager busstation
Mødetid: Lørdag den 3. juni kl. 12.00
Sluttid: Mandag den 5. juni (2.pinsedag) ca. kl 13
Offentlig transport: Der er tog til Padborg hver 2. time. Fra Broager er der busforbindelse til Gråsten og Sønderborg hvorfra du kan komme videre med bus eller tog. Er der flere der vælger bilen koordinerer vi inden start så der er biler i begge ender af ruten.
Turleder: Jannie Sølyst Jansen - læs om Jannie her!
Antal deltagere: 10

Dag til dag program:
Lørdag: Vi starter kl. 12 fra Gendarmhaven i Padborg. Vi starter med at følge Gendarmstien ned mod grænsen gennem Haraldsdalskløften. Herfra følges grænsen tæt gennem Kruså tunneldal. Efter Kruså går turen ned mod Flensborg fjord. Nede ved fjorden er der mulighed for en lille afstikker til en af verdens mindste grænseovergange ved Skomagerhus. Herefter følger vi stien gennem skoven og langs fjorden til den første teltplads i Waldeck skov. Etape ca.13 km.

Søndag: Fra teltpladsen i Waldeck skov går stien igen ned mod fjorden som vi kommer til at følge det meste af dagen indtil vi når op til Egernsund. Undervejs kommer vi forbi flere ruiner fra gamle teglværker og i det hele taget er teglværkshistorien meget tydelig på denne strækning. Ved Egernsund drejer vi væk fra Gendarmstien for at komme frem til vores overnatningsplads ved Nybol nor. Dagsetape: 15 km.

Mandag: Vi starter med et lille stykke tilbage ad den vej vi kom for at støde til Gendarmstien igen ved Egernsund. Efter Egernsund kommer vi igen ned til vandet indtil vi drejer ind mod Broager. På det sidste stykke er der flere fine udsigter over Flensborg fjord og Broagerland. I udkanten af Broager forlader vi Gendarmstien for at slutte turen af ved rutebilstationen i Broager. Dagsetape: 10 km.

 

Email
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Addresse
6330 Padborg, Danmark

 

Kort


 

Alle datoer


  • Fra 03 juni 2017 12:00 til 05 juni 2017 13:00

Vi bruger cookies

Jeg forstår.

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2017 - Betingelser - Kontakt os  - Foreningen Outsite 

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Alle artikler, tests osv. er ikke økonomisk støttet men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.