outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Outdoor forum

Flere emner »

Var der en lyd? Er der nogen der lusker rundt derude i mørket? Hvormange har oplevet ubehagelige ting i naturen? Heidi og Christian taler i dette afsnit om tryghed på vandretur, for er der noget om det, eller er det alt sammen i hovedet?
Denne episode er sponseret af Nordisk

tryghed paa vandretur

Lyt til dagens afsnit her

http://outsite.libsyn.com/outsites-julepodcast-tryghed-p-vandretur

Tryghed i naturen

Det at føle sig tryg, kan være mange ting. Fra at have noia over lyde til at finde sit eget rolige rum. Det kan gøres på mange måder og din egen er selvfølgelig den bedste. Vi giver dog nogle råd til hvordan du kan finde ro og slippe for angsten i naturen.

Lyt med, når din rolige vært Heidi Ritterbusch og din ko-noia vært Christian Milbo kæmper sig gennem fobofobi, Nyctohlofobi, hylofobi, agrizoofobi, herpetofobi og især monofobi samt andre (u)hyggelige aftenaktiviteter.

Hvordan er podcasten blevet til

Nordisk har nogle ret interessante sovepose. Foruden den meget roste Oscar-serie, har Nordisk også nogle brede og komfortable fibersoveposer. Du kan faktisk få nogle af dem til ca. 500 kr. og det er bestemt ikke dårlige - tvært i mod. Deres nye soveposer til børn er bestemt også til at betale og så er Nordisk en af de få producenter, der tør at temperaturangive på deres soveposer til børn.

Du kan derfor trygt kigge på deres soveposer, uden at skulle sparer på andre julegaver.

Mere søvn

Se vores test af Nordisk Oscar -20 her: https://www.outsite.org/test-af-outdoor-udstyr/test-af-sovepose/432-nordisk-oscar-minus-20-vintersovepose 

Se vores test af Oscar +5 her: https://www.outsite.org/test-af-outdoor-udstyr/test-af-sovepose/307-oscar-sovepose-fra-nordisk 

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log-på for at kommentere


miko's profilbillede
miko svaret på emne: #2 10 måneder 2 dage siden
Mmmmuuuuuu😂🤣👍
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #3 10 måneder 2 dage siden
Vi kæmpede desperat for at finde et ord for ko-fobi... :D
Skotte svaret på emne: #4 10 måneder 1 dag siden
For tyre: taurofobi
Brøndum's profilbillede
Brøndum svaret på emne: #5 10 måneder 1 dag siden
Jeg har en lille historie om Taurofobi, hvis i gider høre den. Den er fra en lille tur jeg tog med min lille danske gårdhund på Ærø sidste år. Vi fulgte Øhavsstien fra Søby og kom på et tidspunkt til en mark som vi skulle krydse. På marken gik en 30 - 40 tyrekalve og græssede og de blev naturligvis opmærksomme på os. Som alle andre unge dyr, var de meget nysgerrige og fulgte os meeeeeeget tæt . Man bliver alligevel lidt nervøs når disse halvtons tunge dyr følger dig og især min hund var ikke glad for situationen. Nå men efter et kvarter og en lille omvej fordi vi gik forkert, kom vi endelig ud af marken igen og lod tyrekalvene stå bag indhegningen, mens vi gik videre af en smal markvej. op mod en bakketop. Efter et par sving ad vejen stod min hund dog stille og ville ikke videre.uanset hvor meget jeg trak i ham På toppen af bakken var der dukket noget der lignede en en reklame for Veterano brandy op. Noget der lignede en 5 tons tyr, med store horn og cohones som bowlingkugler. Jeg må indrømme at der blev jeg også lidt nervøs og efter en lille strategisamtale med hunden, valgte vi at vige bort fra stien og finde en alternativ vej. Måske lider jeg (og hunden) af taurofobi eller måske ikke. Men hellere sikker end smadret.
mearleth's profilbillede
mearleth svaret på emne: #6 9 måneder 4 uger siden
"Vi var på vej op ad en bakke. En af den slags hvor man ikke ser landskabet bagved, men har himlen som baggrund på vej op. Vi gik på fasttrampet græs med el-hegn på begge sider, det kunne vel ligne en drivgang, sådan ca 3 meter bred. Og pludselig. Kommer et hoved med lange, spidse, uhyggelige horn frem på toppen af bakken…"... resten af den spændende beretning kan læses her: metteogkarenpaatur.dk/you-shall-not-pass/ :-D
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #7 9 måneder 4 uger siden
Summasummarum må altså være: Det farligste og mest frygtindgydende dyr i den danske natur, er altså kåret: Klovdyr

Tak fordi I er enige :D
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #8 9 måneder 4 uger siden

Hængekøjekursus

  hængekøjekursus

Hængekøjekursus

- Lån gratis køjer at sove i
- Suspensions (opsætningssystemer)
- Under quilts
- Tarps
- Gennemgang af 20 forskellige køjer
- 2 instruktører

Klik her og læs meget mere...

Shelteraften hos Slagelse Outdoor

  Kursus i vandring

Shelteraften

- Gode rabatter
- Konkurrencer
- Shelterworkshops
- Mød andre Outsitere
- Mød Robens
- Mød Outwell

Klik her og læs meget mere...

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bjergkaeden rabat friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.