outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Log på / af

Outdoor forum

Flere emner »

Der er mange fordele og ulemper ved de forskellige overnatningsformer, vi kan bruge på f.eks. vandreturen. Vi taler om telt vs. hængekøje vs. shelter vs. lavvu vs. tarp og ser på hvilken der er varmest, giver den bedste udsigt og meget mere.
Denne episode er sponseret af telte fra MSR

telt haengekoeje shelter tarp lavvu

Lyt til dagens afsnit her

http://outsite.libsyn.com/outsites-julepodcast-telt-vs-hngekje-vs-shelter-vs-tarp-vs-lavvu 

Overnatningsformer

Det er rart at slipper for vind og regn, når man overnatter i naturen. Denne komfort yder alle overnatningsformer, men her stopper ligheden stort set også. Der er f.eks. forskel på:

- Udsigt
- Plads
- Varme
- Grejopbevaring
- Komfort

Lyt med, når dine værter Krister Stærk Larsen og Christian Milbo fortæller om deres erfaringer med der forskellige overnatningsformer.

Hvordan er podcasten blevet til

Hvis vi koger overnatningsformerne ned til telte, er der få producenter der er billige, men samtidig i meget god kvalitet. En sådan er MSR, der har rigtig gode priser og stabile telte. Det er nørdede ingeniører der har udtænkt konstruktionerne, der er kendt for vindstabilitet. MSR er også storsponsor på Outsite og i magasinet og er altid klar med hjælp og grej til test. 

En sjov lille historie, der flot forklarer hvordan MSR er som firma: Jeg spurgte, i min research til artiklen om Multifuelbrændere, MSR om en lille detalje. Jeg fik et 3 A4 sider svar tilbage og jeg måtte godt nok have tungen lige i munden, for at følge med.
MSR er seriøse, uden tvivl og det kan du mærke på deres telte og resten af det imponerende sortiment (der også indeholder alt i reservedele og ekstraudstyr).

Test af udstyr?

Outsite er en af de få medier, der rent faktisk tester udstyret, før vi skriver om det. Du kan se alle vores tests her: https://www.outsite.org/test-af-outdoor-udstyr

Kunne du tænke dig rabat på MSR telte, eller alt det andet grej du ønsker, så se mere her: https://www.outsite.org/outsite-klubben

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log-på for at kommentere

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bjergkaeden rabat friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat      

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.