outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Opbevaring af grej og udstyr når vi taler de små dimser, kan være et problem. I rygsækken bliver grejet væk og hjemme ditto. Vi har kigget på en løsning med opbevaring, der ikke er en nyhed i andre hobbyer, men også holder til outoor og friluftsliv.

opbevaring af udstyr og grej

Opbevar de små dimser

Jeg begyndte at finde flere og flere dimser rundt omkring. Fra ekstra pløkke til bardunsnor, karabiner, decender rings, DutchWare bling osv. Det hele røg i en lille pakkasse, men det viste sig hurtigt at være en dårlig idé.

Barduner, dyneema og tree-huggers filtrede sig sammen, og jeg kunne aldrig finde den dims, jeg manglede. En ny løsning skulle findes.

I ren tilfælde fandt jeg nogle opbevaringsæsker til fiskeri og kædede det sammen med mit lille problem. Samtidig fik jeg også en taske at have det hele samlet. Nu skulle ideen så bare testes.

Hvad har man af små dimser?

Et smut til den lokale grej-pusher i Holbæk og så hjem og nørde den.

5 bokse skulle nu fyldes, og reolerne blev tømt for småt grej og udstyr. Det hele blev sorteret, og knuderne blev løsnet. Jeg delte grejet ind i kategorier, og det virker fint for mig:

- Telt
- Hængekøje
- Reparationsgrej
- Diverse

På billedet kan du se min hængekøje-kasse. Her er der alt til at gå og dimse eller ekstra udstyr, hvis der skulle mangle en pløk til tarpen osv. Telt-kassen har også reparationsgrej som cigarer, ekstra stangled osv. Den indeholder også ekstra pløkke, lappegrej til oversegl osv. Diverse kassen indeholder bl.a. sporks, tændstikker, optænding (birke bark, fyrsvamp, ildstål osv.), adapter til PowerLighter fra Primus osv.

Kort sagt - alt det der altid bliver væk, og som du ikke kan finde, når du skal bruge det.

Virker det så?

Ja. Det fungerer rigtig godt, og sjovt nok bliver man overrasket, når man står og skal bruge en dims... Den er der jo stadig - lige der hvor man lagde den.

Jeg måtte dog købe nogle mindre kasser til vandreture. De store er uhandy og vejer for meget til rygsækken, men de små fiskeæsker fungerer rigtig godt til dette. Her kan sagtens være ekstra pløkke, spork, reparationsgrej og barduner samt diverse.

Hvor kan man købe dem?

Jeg har købt mine i Pro-Outdoor.dk. Her har de både tasker med mange æsker, og de små, der sælges enkeltvis. Nede i butikken kan man som regel finde et godt tilbud. Hvis du er Outsite+ medlem tilbyder de 10%!

opbevaringstaske til grej og udstyr opbevaringsboks til grej og udstyr

Jeg håber, at du kunne bruge tippet og får styr på grejet. Har du selv en idé til opbevaringen, så del den gerne i kommentarfeltet herunder.

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 

Hængekøjekursus

  hængekøjekursus

Hængekøjekursus

- Lån gratis køjer at sove i
- Suspensions (opsætningssystemer)
- Under quilts
- Tarps
- Gennemgang af 20 forskellige køjer
- 2 instruktører

Klik her og læs meget mere...

Kort & Kompaskursus

  Kursus i vandring

Kort & Kompaskursus

- Intro til kort
- Kortlæring
- Skala, symboler, koordinater
- Målestoksforhold
- Vurder afstand på kort
- Praktiske øvelser
- Vandrehastighed og timing
- Og meget mere...

Klik her og læs meget mere...

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.