outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 243 gæster og 3 medlemmer online

Log på / af

Jeg har arbejdet hos Pro-outdoor (dengang hed de Lystfiskeren) og en af de ting der fascinerede mig, var deres tankegang med ikke nødvendigvis at sælge det dyreste. Fokus ligger på at sælge det rigtige. I videoen får du meget inspiration til vandrestøvler og måder at binde knuder, der aflaster din vandring.


Mød Thomas Bastlund fra Pro-outdoor.dk, der tager os rundt i butikken, og virkelig deler ud af sin viden. Der er selvfølgelig begrænset med tid i en video, men du kan lærer om membraner og så sandelig også sko og vandrestøvler. Videoen er små 30 minutter lang, men gør dig selv den tjeneste at hent en god kop kaffe eller the og sæt dig tilbage i stolen og få nogle imponerende gode råd.

Vandrestøvlerne er individuelle og du kan ikke bare vælge et par på nettet og få bragt til døren. Du skal ned i butikken og prøve dem først. Thomas fortæller om forskellen på de forskellige vandrestøvler, men giver også gode råd til valg af fodtøj. Desuden kan du lærer forskellige måder at binde støvlerne på - og tro mig, der er noget at hente. Vi når også lige forbi Outdoor afdelingen, men foruden tøj, sko og outdoor, har Pro-outdoor.dk også en stor jagt afdeling med våbensalg og en kæmpe fiskeriafdeling. Alt sammen med veluddannede ekspedienter, der gør oplevelsen i Holbæk-butikken til noget særligt.

Pro-Outdoor.dk er Outsite sponsor og med i vores rabatordning. Tag forbi butikken og vis dit medlemskort og få 10% rabat på ikke nedsatte varer. De har rigtig meget vinterbeklædning, da alle deres kundegrupper (jagt, fiskeri, outdoor) er ude i alle sæsoner og derfor skal bruge noget der kan holde kulden ude. Jeg vil anbefale at du kigger på Sorel, når det gælder støvler til vinter base camp.

Deres Outdoor afdeling finder du her: https://www.pro-outdoor.dk/shop/outdoor-567s1.html

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log-på for at kommentere

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk outdoor rodovre 283px friliv.dk rabat spejdergear banner
vandregrej dk OutdoorProLogo tentsile  

Samarbejdspartnere

Fjällräven Nordisk nalgene logo lille teva logo lille
Primus Yeti Tentipi Jetboil logo
ExpedAnnonce sea to summit logo lille AclimaAnnonce robens
immeln kanotcenter logo lille odex summit to eat logo ab camping og outdoor udstr
STMNy The Good Karma GrowersCup logo  All Out

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2018 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.