outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 339 gæster og 12 medlemmer online

Log på / af

Skal du have en dunjakke uden alle problemerne med dun? Haglöfs Essens Mimic Jacket, er med syntetisk fyld af Quad Fusion Mimic, der næsten performer som dun, men kan klare vand. Prisen er også bedre og man skåner dyrene. 

hagloefs essens mimic jacket

Se vores test af jakken

Essens Mimic Jacket

Et interessant alternativ til dunjakkerne, der beholder vægt og fylde, men tilføjer at kunne klare mere vand og lettere vask. Jaken er rigtig god i ydersæsonerne, hvor fugtigheden som regel vinder i kampen om varmen.

Isolerende Jakke Haglöfs Essens Mimic Jacket
Vægt 405 gram (str. large), Den vi testede i XXL: 478 gram.
Fyld  Quad Fusion Mimic
Materialer Pertex
Pris True Black: 1599,- (spar med Outsite+) Beluga: 1599,- 1299,-

Altså ca. halv pris af en sammenlignelig dunjakke.

jakke til vandring

Test af Essens Mimic Jacket

En rigtig god isoleringsjakke til 4-sæsoner. En rigtig god jakke til efterår og vinter i Danmark. En rigtig god jakke under skaljakken.

Alle der har kørt bil i en dunjakke, ved at dunene tit bliver siddende i sædet, når du har rejst dig. Dette sker ikke med Mimic Jacket, hvor det syntetiske fyld efterligner dunenes egenskaber, uden at have spidse ender. Jakken er også god til aktiviteter, da den kan vaskes på 40 grader og dermed slippe af med lugt.

Hvis du vil se mere om fyldet Quad Fusion Mimic, så har Haglöfs lavet en præsentation her:

Jakken er en smule mindre åndbar end dunjakker, men det er eneste minus. Ellers føles og opleves den som en dunjakke. Når man pakker jakken ud, har den isoleringsevne med det samme. Man skal altså ikke vente på at den "puffer" op, som med dun. Jakken kan ca. bruges ned til 0 grader (for mænd).

essens mimic jakke

Dommen

Haglöfs Essens Mimic er blevet min standard jakke i de fleste situationer. Den lave vægt, den udemærkede åndbarhed og fyld, gør den perfekt til mine behov. Både ud på eventyr og hjemme. Jakken kan nemt komprimeres når man er på tur og den fylder derfor ikke meget i rygsækken, mens du vandrer. Komprimeringen betyder ikke tab af fyld eller isoleringsevne. 

 Stoevle 5

Så alt i alt en jakke jeg kan anbefale, til de fleste aktiviteter undtagen hård vinter. Prisen er god, slidstyrken er god og performance er god.

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log in to comment

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor Fjeld rabat
pro outdoor rabatkode og outdoor udstyr OutRoedovre stor friliv.dk rabat spejdergear banner
Vandregrej stor OutdoorProLogo tentsile  

Samarbejdspartnere

fjaellraeven udstyr Nordisk nalgene logo lille teva logo lille
Primus Yeti Tentipi Jetboil logo
ExpedAnnonce sea to summit logo lille AclimaAnnonce robens
immeln kanotcenter logo lille Odex summit to eat logo ab camping og outdoor udstr
STMNy The Good Karma GrowersCup logo  All Out

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2018 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.