outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 230 gæster og 2 medlemmer online

Log på / af

Vandretøj til folk i str. 4xl - 7xl

Her kommer en lille anmeldelse af noget af det pinewood grej jeg har fået lov at lege med, og noget af det der kommer op i størrelse STOR mand (5xl). Jeg kan først og fremmest på det varmeste anbefale pinewoods produkter generelt.

toej til vandreturen i store stoerrelser

Pinewood Bigsize Collection

vandrebukser 5xl til store personerMan får meget for pengene, og de er en af de få producenter der har indset at folk kommer i størrelser større end xxl. Meget af deres grej i store størrelser er tilpasset til jagt, men fungerer super som generelt frilufts gear.

Jeg belaster mit tøj hårdt, men pinewood er fulgt med hele vejen. Mine ældste bukser er tre år og brugt på ugentlig basis, både i det fri, når jeg fisker og på knallert. Jeg har bukser af tre forskellige slags fra pinewood: deres standard frilufts bukser, vinter udgaven af samme og et par laplands bukser i en gammel model.

De sidste to har jeg ikke nået at prøve så meget da jeg ville svede ihjel (jep jeg er et centralvarmeværk) hvis jeg brugte dem i andet end minimum 10 grader frost. De to par almindelige bukser bliver dog brugt til alt. De er lavet af en slags kunststof der tørrer ret hurtigt og er ret slidstærkt. Det tager heller ikke synderligt mod lugt, og kan både maskinvaskes og tørres i tørretumbler uden problemer.

Pinewood kommer op i et stykke større end jeg bruger, og jeg vejer 150 kg. Der er sidelommer i en passende størrelse til at man kan have både en mobil og en kniv i en af dem, eller en pakke smøger og en lighter. Syningerne er ret robuste, og det er endnu ikke lykkedes mig at revne en af dem. De har en passende højde i livet, men går en anelse længere op i skridtet end jeg bryder mig om (man kan ikke få alt). Jeg har ødelagt to par fjellræven bukser, men mine pinewood har stået distansen, og så kan de endda findes til 400 kr parret på tilbud.

 

 

Jakken

jakke til vandring i store størrelserDet næste jeg har gennemtestet er deres jagt jakke med membran . Modellen hedder bear og kan findes så billigt som 1300 kr osse i de store størrelser. Modellen er utroligt blød (efter sigende fordi den skal være lydløs), og er relativt kort, uden dog at være for kort. den kommer i de store størelser udelukkende i tre camo varianter. Der er tre vandtætte lommer udvendig. og en stor hoftelomme indvendig. Den sidstnævnte er så stor at man kan have en ½ liters termokande i den. Jeg har kørt knallert i snestorm i jakken uden en dråbe vand er kommet ind. Samtidig er den åndende så jeg aldrig er blevet fugtig af sved.

Det eneste jeg har at udsætte på jakken er at den tager et stykke tid om at blive tør når den er gennemblødt udvendig således at hvis jeg er taget et sted hen og tager jakken af, er den meget våd ved håndleddene når jeg skal afsted igen et par timer efter.


Alt i alt har jeg ikke været andet end positivt overrasket af deres udstyr, og har ikke kunnet finde andet reelt udendørs udstyr der kommer i så store størrelser.

Lidt hurtige Pinewood fakta

Pinewood har størrelser fra 6 år til 1,5 meter rundt om livet. Deres største størrelse er 7xl. Du kan se hele deres Bigsize Collection her: http://www.pinewood.eu/dk/produkter/store-storrelser/store-storrelser

Du kan f.eks. købe Pinewood hos Bjergkæden eller Pro-outdoor. Pro-outdoor har lige fået Pinewood ind ad døren og de lover at kunne skaffe Bigsize hjem, hvis du giver dem et ring.

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log in to comment

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor Fjeld rabat
pro outdoor rabatkode og outdoor udstyr OutRoedovre stor friliv.dk rabat spejdergear banner
Vandregrej stor OutdoorProLogo tentsile  

Samarbejdspartnere

fjaellraeven udstyr Nordisk nalgene logo lille teva logo lille
Primus Yeti Tentipi Jetboil logo
ExpedAnnonce sea to summit logo lille AclimaAnnonce robens
immeln kanotcenter logo lille Odex summit to eat logo ab camping og outdoor udstr
STMNy The Good Karma GrowersCup logo  All Out

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2018 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.