outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Log på / af

Outdoor forum

Flere emner »

Kelly Kettle Scout super fast

Hvad sker der hvis man laver en Kelly Kettle Scout, men kommer til at lave kedlen anderledes end først tænkt? Tjo, man får en superhurtig vandkoger, der kan konkurrere med selv de hurtige gasbrændere. Det var ellers ikke meningen, og Kelly Kettle vidste slet ikke ,at de ved en fejl, havde produceret den hidtil hurtigste kedel til dato. Vi har, som nogle af de første, fået fingrene i denne special edition, der er produceret i begrænset antal.

Special edition af Kelly Kettle

På kassen er der ingen spor af det specielle produkt der gemmer sig derinde. Når man tager Kelly Kettle ud, kan man umiddelbart heller ikke se at der skulle være forskel. Faktisk opdagede de ikke selv, hvad de stod med i hænderne og et begrænset antal røg ud til butikkerne. Kim fra Bålteknik er en af de få butikker i verden, der har fået tilsendt den specielt produceret kedel. Heldigvis kom vi tilfældigvis forbi og fik en til test af Kim.

Fakta

Scout Kettle Kelly Kettle Scout Kelly Kettle Scout Special Edition
Størrelse 26 cm. x 18,5 cm. diameter 26 cm. x 18,5 cm. diameter
Potstørrelse 1200 ml. 680 ml.*
Vægt 1,1 kg. 1,0 kg.
Tænding Lighter, ildstål, bowdrill, du bestemmer ;) Lighter, ildstål, bowdrill, du bestemmer ;)
Kogetid 3-5 minutter  2-3 minutter
Materialer Rustfrit stål Rustfrit stål
Pris 379 ,- 399,-

* Jeg har hældt vand op til kanten af kedlen og målt indholdet.

speciel edition af kelly kettle

Historien bag special edition

Kelly Kettle sendte intetanende deres kedler ud til nogle butikker, men kort efter kom der et opkald. Det var en gut, der havde målt indholdet i kedlen og han mente bestemt ikke der kunne være de 1,2 liter vand, som pakken ellers lovede. Faktisk kunne der nærmest kun være det halve. Fordelen så han dog - Den kogte vandet sindsygt hurtigt. Først troede Kelly Kettle ikke på ham, så de målte selv og ganske rigtigt, der var ikke plads til det lovede antal ml. Kim fra Bålteknik opdagede også at noget var galt, da han åbnede kassen. Kim åbnede en af æskerne og selve indsatsen så meget lille ud og kedlen var underlig hul. Han ringede over til Irland for at høre hvad der var sket.

Læs også: Test af Kelly Kettle Base Camp

Test af Kelly Kettle Scout super fast

Pakken lyver! Der er ikke det samme i pakken som den ellers lover, men denne gang er det faktisk okay. Jeg pakker kedlen ud af æsken og nyder det blanke rustfrie stål, ... så længe det nu varer (når først den bliver tændt, kommer historiens patina jo). Jeg kigger igennem skorstenen og ganske rigtig - der er næsten ingen indsats indeni. Der burde kunne være 1,2 liter vand i kedlen, men jeg måler det til 680 ml. Jeg testvejer også, men der er ikke meget forskel. Der er ingen spor, der ellers kunne indikere, at der her er tale om et fejlprodukt.

kelly kettle scout special edition

Det bliver sjovt at teste hvad tiden så er, for her burde der jo være forskel. Jeg finder grene, kviste osv. og får startet bålet. Jeg stiller forventningsfuld kedlen ovenpå, tænder en cigaret, ... og så er der vand. Det går ret hurtigt og i videoen bliver jeg derfor afsløret med en cigaret i hånden, da kedlen lige har kogt og vi må videre med filmningen. Men ligegyldigt hvad er den hurtig. 2:35 minutter siger tiden fra videoen, og så er vi nede og konkurere mod de hurtige gasbrændere (hvis man lige ser bort fra tiden det tager at finde og kløve brænde, samt starte bålet). Hver ting til sin tid.

Scout super fast, som Kim har døbt den, er kun lavet i begrænset antal, så prisen er så længe lager haves. Kelly Kettle Super fast kan købes her: http://baalteknik.dk/kogegrej-37/kedler-og-kander-48/kelly-kettle-scout-0-8-superfast-1740.html 

Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Log-på for at kommentere

Kursus i Vandring

  Kursus i vandring

Kursus i vandring

- Ruteplanlægning
- Pakkeliste (hvad skal man have med og hvordan pakker man)
- Hvordan man indstiller en rygsæk 
- Lejrlivet (hvad er smart, rutiner, regler osv.)
- Hvordan man laver et basis bål
- Mad på vandreture
- Drikkevand (hvor finder man det, kan man drikke af søer/vandløb)
- Sov godt (og varmt)

Klik her og læs meget mere...

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bjergkaeden rabat friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.