outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Hængekøjer som Grand Trunk Skeeter Beeter, er der masser af. Derfor har vi testet hængekøjen, for at se om der alligevel er forskel eller om det bare er for logoet. Det indbygget myggenet giver den en fordel på disse breddegrader, men ophængningssystemet kunne være bedre.

test af grand trunk skeeter beeter

Se Grand Trunks egen video:

Grand Trunk Skeeter Beeter

Skeeter Beeter er en almindelig gathered end hængekøje fra Grand Trunk, med indbygget myggenet. Du får opsætningssystem med og det eneste du mangler for en god nat i hængekøje er derfor: tarp, sovepose og under quilt/liggeunderlag. 

Hængekøje Grand Trunk Skeeter Better
Vægt 750 gram
Størrelse 320 x 152 cm.
Max kapacitet 180 kg.
Materialer 100% Faldskærmsnylon
Ophæng "Treehuggers", Bungycord og karabiner
Myggenet Ja
Pris 548,- (eksl. told & moms)

I forhold til DD Hammocks Frontline er prisen nogenlunde den samme, men Skeeter Better er både lettere, større og bedre kapacitet. Dog kommer told og moms oveni prisen hvis du bestiller fra USA.

Testen

Jeg har lavet testen ud fra 4 nætter i Grand Trunk Skeeter Beeter.

Grand Trunk Jungle, er en køje der overrasker mig positivt, med sit "lay". Jeg ligger overraskende godt, i forhold til det bare er en klassisk gatheredend køjen. 

skeeter beeter

Dog er der samtidig en del ting der ikke helt fungere. Deres måde at have myggenet på, er bøvlet og kommer ikke til at sidde som jeg gerne vil have.

Køjen kommer med "treehuggers" og bungycooord til myggenettet. "Treehuggers" er sat i stationstegn, fordi det ikke er det jeg forventer med treehuggers. Det er egentligt bare 2 x 5mm snor der er bundet to enkelt knuder på. Fungtionen som treehugger, der beskytter træets bark er tvivlsom, med så lille en overflade. Dette er testet i granskov, hvor der bare efter 15 min i køjen var tydelige mærker i barken. Treehuggers er korte og begrændser størrelsen af træer, samt afstanden mellem dem.

opsaetningssystem paa grand trunk

Bungycoorde til myggenettet er en smart detalje, men den er utilstrækkelig i dens brug, da det slet ikke spræder nettet nok ud. det hænger og slasker og ved vindpåvirkning, kommer det i hovedet på en.

Samtidig mangler der justeringsmuligheder, i forbindelse med ophængning af køjen. Man kan selv binde nogle flere knuder på "treehuggerne", men det påvirker at man skal ahve en meget præcis afstand mellem træerne man bruger. Man forbinder køjen til treehuggerne ved hjælp af tunge jern karabiner, denne metode kan også sagtens gøres mere elegant.

Grand Trunk mangler en ridgeline, justeringsmuligheder i forbindelse med ophæng, Samt en meget mere elegant løsning ed myggenettet.

smart pakpose til haengekoeje

Der er en smat detajle, med pak posen, der er syet på køjen, i lynlås siden, det gør at mn kan opbevare ting i den, når man sover.

Dommen

Grand Trunk Skeeter Beeter slår altså DD Hammocks Frontline, der også er en udemærket køje. Pris, fylde, vægt og materialer gør den til et godt valg til begynderen eller til en der ønsker en køje med indbygget myggenet.

 Stoevle 4

Med et bedre opsætningssystem og mere simpel opsætning af myggenettet ville Grand Trunk få 5 stjerner.

Mere info og køb

www.:

Se mere hos: https://www.grandtrunk.com/

Grand Trunk på Vimeo: https://vimeo.com/grandtrunk

Mere om hængekøje i Outsites Outdoor ordbog.

Test og anmeldelser af hængekøjer.

Guide til valg af hængekøje.

Køb:

Os bekendt sælges Grand Trunk ikke i Danmark. Køber du i USA, så vær opmærksom på ekstra told og moms.

Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hængekøjekursus

  hængekøjekursus

Hængekøjekursus

- Lån gratis køjer at sove i
- Suspensions (opsætningssystemer)
- Under quilts
- Tarps
- Gennemgang af 20 forskellige køjer
- 2 instruktører

Klik her og læs meget mere...

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.