outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 336 gæster og et medlem online

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv

Hængekøjer som Grand Trunk Skeeter Beeter, er der masser af. Derfor har vi testet hængekøjen, for at se om der alligevel er forskel eller om det bare er for logoet. Det indbygget myggenet giver den en fordel på disse breddegrader, men ophængningssystemet kunne være bedre.

test af grand trunk skeeter beeter

Se Grand Trunks egen video:

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv

Norske Amok Equiptment er klar med deres nye hængekøje. Vi har testet Amok Segl i 9 måneder på vandreture og base camps. Segl er en gathered end hængekøje med et rigtig smart ophængningssystem, men prisen trækker lidt ned.

test af amok segl Se videoen med test af Amok Segl.

 

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv

Tentsile Connect - Trætelt til 2 personer

Skal du ud at hænge med en ven eller kæreste så er en Tentsile måske noget. Connect er til to personer og er let at sætte op i træerne. Tænk ikke på den ujævne jord men vælg den lejrplads du vil have - ikke der hvor der er plads. Tentsile Connect Tree-tent er meget stabil og mere end bare et sjovt stykke grej.

Vi har testet Tentsile Connect i mere end et år.

tentsile connect

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

DD Hammocks Frontline

Verdens nok bedste begynderhængekøje til outdoorbrug hedder DD Hammocks Frontline. Her får du en meget billig hængekøje, der tilmed er fin kvalitet, let at hænge op og har gode muligheder for udvidelser og opsætning - og så er du også glad for den om 3 år. Eneste minus er vægt og fylde, men for ca. 449,- kan man måske heller ikke forvente mirakler.

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Draumr 3.0 test

Jeg er i denne heldige situation at få muligheden for at teste den sidste nye model fra Amok Hammocks Draumr 3.0. Jeg hentede pakken i netto, og skyndte mig ud til Tadre Mølle, så jeg kunne åbne den i omgivelser der matchede mine forventninger til køjen. Da jeg åbner papkassen med fint print på, ser jeg at Amok også har leveret deres tarp med, FEDT!!

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Anderledes hængekøje: Double Cacoon

Cacoon er et koncept hvor man hænger en "puppe" op i et træ (eller andre steder), men til forskel fra andre hængekøjer, kræver Cacoon kun en enkelt gren til opsætningen. Det er en "nyderkøje" man både kan bruge inde og ude.

Vind Cacoon fra videoen, se hvordan i videoen og sidst i artiklen.

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Test af Tentsile Stingray

Stingray fra Tentsile er hverken et telt eller en hængekøje. Det er et telt man kan kan sætte op i træerne, men inde i kabinen er der tre rum der danner hængekøjer. Så betegnelsen er hverken telt eller hængekøje, men Tentsile. Jeg har haft kig på det længe, for det er godt tænkt, spændende og anderledes men der rejser sig også spørgsmål om det nu også holder i praksis. Ryger man ind mod midten og vågner man hver gang der er en der vender sig om natten? Er der plads nok og kan man komme ud at tisse, hvis der er flere end en person der sover i Tentsilen? Vi har testet Tentsile Stingray i nogle måneder i sol og sne.

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Warbonnet Blackbird 1.7 double

Der er 4 modeller at vælge imellem dels 1.1 vs 1.7, hvor 1,1 er lidt lettere og til knap så tunge personer, i gråt stof. 1.7 er den stærke i grønt stof. De har alle de samme dimensioner, og kan rumme personer op til 2 meter, så de fleste kan være med. Jeg er 188 og har ingen problemer med at være der. 1.7 double kan tage en personvægt på op til 181 kg, 1.1 double kan bære 125 kg, 1,7 enkelt  113 kg, og 1.1 enkelt 90 kg. Så også her kan de fleste være med. Jeg valgte at gå efter den stærkeste af dem, 1.7, udfra tanken om, at den så nok også er den mest robuste og dermed holdbare. Jeg var ikke i tvivl om at den skulle være med bobbel bund, da jeg ville have muligheden for at lægge et underlag imellem de 2 lag, da jeg vist er det man kalder en ”kold sover” dvs. let kommer til at fryse om natten. Video nederst i artiklen.

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Anmeldelse: DD Frontline Hammock

Da jeg modtog min DD FL hængekøje, blev jeg glædeligt overrasket af kvaliteten.

Både det indbyggede myggenet og resten af hængekøjen er super kvalitet, og det kan i den grad ses. Inden jeg går mere i detaljer om hængekøjen vil jeg i en hast fortælle hvorfor jeg valgte den åndbare FL'er frem for den vandtætte Travel. Jeg havde fra flere hængekøje-eksperter hørt at det kunne blive en ubehagelig oplevelse at sove i en helt vandtæt og ikke-åndbar hængekøje, da det kunne blive som et svedigt lædersæde på en varm sommerdag.

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor pro outdoor rabatkode og outdoor udstyr
OutdoorProLogo OutRoedovre stor friliv.dk rabat tentsile connect
Vandregrej stor FNE Outdoor BannerAlphastore tentsile
Kungsleden Abisko Kebnekaise SingleCover UrbanOutdoor

 Guide til Kebnekaise

outsite medlemskab

Sponsorer

Klatregrej stor Fjeld-og-fritid vandfilter net

 

outsite vandre og friluftsliv

Bliv sponsor på Outsite.org

Samarbejdspartnere

fjaellraeven udstyr Nordisk STMNy ab camping og outdoor udstyr
Primus Yeti Tentipi Lifestraw2
All Out GrowersCup logo

The Good Karma

Calazo
ImmelnPartner AnnonceSuunto Odex WXWileyx 2
  CasioProTrek   ExpedAnnonce   AclimaAnnonce  

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2017 - Betingelser - Kontakt os  - Foreningen Outsite 

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Alle artikler, tests osv. er ikke økonomisk støttet men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.