outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Fjällräven Kajka Jr er en rygsæk i gode materialer til børn. En rygsæk til børn skal være komfortabel og pålidelig. Det er vigtigt med gode vandreoplevelser, hvis børnene skal få smag for friluftslivet.

test af fjallraven kajka jr rygsaek til boern

Fjällräven Kajka Jr

I Fjällräven Kajka Jr er der plads til en sovepose, et liggeunderlag og lidt snacks/bamse/div. Det var vigtig for mig, at rygsækken kunne indeholde nok til, at min datter Drine fik følelsen af at “bære sit eget grej”, dvs. sovepose, hovedpude, bamse, kniv, pandelampe, service og div. andre småting. Vi havde et dobbelt liggeunderlag med, så det slæbte jeg, men ellers ville der være plads til et liggeunderlag, hvis man tog andre ting ud. Der er også plads til drikkedunk i siden af rygsækken.

 

 Rygsæk  Kajka Jr
 Vægt  894 gram
 Materialer  600D polyester
Kapacitet   20 liter
 Vandafvisende  Ja
 Pris  899,-

Test af Fjällräven Kajka Jr

Rygsækken sidder godt på Drine, og mit bud er, at den vil holde 4-5 år endnu til hende. Den er dog ikke slidt om 4-5 år, så den kan sælges videre eller gives videre til næste generation. Fjällräven siger selv, at rygsækken passer 8-12 årige, men Drine kunne passe den som seksårig. Du kan jo tage ned og prøve rygsækken på dit barn for at være helt sikker før køb.

fjallraven kajka jr

 Kajka Jr minder om seniorudgaven Kajka, som jeg selv har. Det var fedt at vide, at hendes rygsæk kunne nøjagtig det samme som min, hvis vi skulle få regn, skulle stille den på klipper osv. Det giver en god ro, når man vandrer med børn, at man kan stole på alt udstyret.

I toplåget er der plads til kniv, kompas osv. Det svarer meget godt til et almindeligt lille toplåg. Det var sjovt for Drine at have dette grej selv, og hun kunne administrere det som hun ville: “Nu vil jeg snitte/have min bamse...” osv. Hovedrummet er et stort rum. Der er adgang fra fronten, hvilket er lækkert ved pauser eller nop- og nedpakning. Hvis du har en dunsovepose, fylder den ca. ⅓ af hovedrummet, mens en fibersovepose faktisk fylder hele rummet. Det var vigtig for mig, at Drine havde letvægtsudstyr, så hun kunne bære mere grej, der fyldte mindre. Derfor investerede jeg i en dunsovepose til hende. Igen med henblik på salg senere hen.

kajka jr til boern

Der er to sidelommer til drikkedunke/kopper på siden. Der kan spændes ting udenpå rygsækken, men jeg vil anbefale, at alt kommer ned i den. Det kan genere voldsomt, hvis grejet dingler rundt, sætter sig fast i grene osv. Bæresystemet kender vi fra voksenrygsækken, og det kan indstilles rigtig godt. Det gjorde, at rygsækken sad, som den skulle og ikke dinglede fra side til side. Drine blev derfor ikke generet under vores vandring på Höga Kusten. Hun var nærmest upåvirket af at skulle være sin Kajka og bad endda om mere vægt i rygsækken efter to dages vandring.

Jeg synes, at 899 kr. er en god pris. Det er overkommeligt økonomisk, og noget hun kunne ønske sig i fødselsdags- og julegave op til turen. Så alt i alt var vi meget glade for rygsækken, og vi kan hermed anbefale den videre til dig, der skal ud at vandre med børn.

Se mere her: https://www.fjallraven.dk/shop/fjallraven-kajka-jr-F27154-un-blue/ 

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Hængekøjekursus

  hængekøjekursus

Hængekøjekursus

- Lån gratis køjer at sove i
- Suspensions (opsætningssystemer)
- Under quilts
- Tarps
- Gennemgang af 20 forskellige køjer
- 2 instruktører

Klik her og læs meget mere...

Vandretur på Island

  Kursus i vandring

Vandretur på Island med guide

Island og Laugavegur er en oplevelse du ikke vil gå glip af.
Vi vandrer fra Skogár hvor vi skal se et fantastisk vandfald
(og 10 mere efterfølgende), for derefter at ende mellem 
eyjafjallajökull og Katla vulkanerne, hvor vi overnatter.

Klik her og læs meget mere...

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter rabat i bushcraftbutikken leave no trace proud partner 2020

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.