outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Stanley Happy Hour System

Hvor er det befriende at en producent som Stanley tør. Happy Hour System er et cocktail sæt der gør det muligt at tage baren med i shelteret eller vandreturen. Hvis man giver det lidt flere tanker end alkohol, så dukker der mange andre anvendelsesmuligheder op. Vi har testet Stanley Happy Hour System og overlevede dagen efter. Måske den perfekte gave til far?

stanley happy hour system

Happy Hour System specifikationer

Spoiler: Stanleys cocktail sæt vejer lidt. Det er dog godt tænkt og kompakt og derfor kan man overveje om man vil have Happy Hour med i rygsækken? Man kan også overveje om det er den perfekte fars dags gave, for mon ikke far vil tænke på familien når han hygger sig i naturen på jagt, på fisketuren, på vandreturen eller andet?

Cocktails Stanley Happy Hour System
Vægt 698,5 gram. 
Mål 18,8 x 9,7 x 23 cm. 
Indhold Shaker: 591 ml. kop pr. stk.: 207 ml.
Med i pakken Shaker, 2 x kopper, citruspresser 
Shaker Med si og låg
Kopper Dobbeltvæget
Materialer 1/8 Rustfrit stål, BPA fri
Opvask  Tåler opvaskemaskine, let at rengøre i naturen. 
Pris  369,- 

Ca. 700 gram sjovt og overaskende grej? 369 kr. for at vinde "Turens bedste grej" award? Er Stanley Happy Hour System det værd eller er det bare et plat salgstrick?

Modigt Stanley - Godt gået!

happy hour awardJeg syntes personligt at det er modig og rigtig godt gået af Stanley. Alkohol er efterhånden ved at snige sig langsomt ind på cigaretter, sex og andre ukristelige ting, der er politisk ukorrekte, dræbende for dig og den direkte vej til helvedet.

Nu er det ikke for at sammenligne de forskellige ting, men drage en parallel med dagens Danmark og de ting vi må og ikke må (politisk korrekt og ukorrekt). Vi når aldrig frem til "alt med måde", men afskaffer, fordømmer og laver regler. De ekstreme på begge sider får taletid og det giver et forvrænget billede at spejle sig selv i og hjælper ikke meget på en fornuftig debat - men måske vi som friluftsmennesker kan prøve at tage debatten om "alkohol på tur"?

Nu er det dog ikke værre end andre også kan indrømme tendenser til gode cocktails. Stanley har vundet "Gear of the Year" award for Happy Hour, der blev givet af 50Campfires.

Men... er det lovligt i Danmark?

I denne tid kommer der så små pip fra overraskende sider og et af dem er Happy Hour sættet fra Stanley. Cocktail sættet er i sig selv ganske uskadeligt og endda i rustfrit stål (så du slipper for skadelige stoffer som BPA!). Det er med garanti produceret med øje for forbrug og ikke overforbrug.

Jeg finder tilfældigvis sættet ved et besøg hos Stanley (AB Camping) Danmark. En følelse af "ej hvor sjovt", "Friskt gået" og modigt" overvælder mig sammen med en inspiration til hvad man kan bruge sættet til. Det går dog lidt væk, da sælgeren siger at sættet nok ikke kommer til Danmark... HVAD???

happy hour system

Jeg argumenterer med statistikker, oplevelser fra ture og politiske statement og vi bliver enige om at jeg kan få sættet at teste og det gjorde jeg så.

Test af Stanley Happy Hour System

Æsken er flot og nærmest umuligt at få ud af papkassen. Det virker på en måde stolt og drengerøvs-agtigt som det står der og lokker dig i fordærv. Når du får flået den sidste del ud, er der ingen tvivl om at kvaliteten er det samme som andre Stanley produkter og det er et godt tegn. Kort fortalt går der f.eks. rygter om at en 1 liter Stanley termokande, kan klare et fald fra Kebnekaise og stadig være tæt i vakuum.

Som vandre er man OBS på vægt og fylde. Sættets vægt er godkendt for hvad der er og det er kompakt. Det hele kan pakkes ned i shakeren og sættet fylder mindre end en 1 liter Nalgene flaske. Der er altså ok som en overraskelse på en weekendtur og hvis du har brede skuldre, også en fjeldtur.

Nok snak - skål du gamle!

Jeg havde ikke overvejet at tage drinks med på tur. Google var min ven og hjalp mig med at finde gode opskrifter, der udnyttede sættet. Første tur Happy Hour kommer med, er på en vintertur. Det viser sig helt perfekt, for da vi skal til at sætte koppen for munden, går det op for mig at der mangler noget meget vigtigt - is!
Der er en hel sø fyldt med is, så det er jo bare at banke af og proppe i drinken - perfekt. Det var dog en base camp tur, så der blev ikke slæbt så meget på ryggen.

Anden tur er en vandretur. Jeg sørger for at ingredienser hældes på plastik flasker og forbereder frugt o.s.v. hjemmefra. Det gør det noget lettere at håndtere samt at rengøre bagefter. Det går fint og den ekstra vægt er bestemt det hele værd, da man hiver udstyret op af rygsækken og imponerer de andre med drinks.

drinks paa sheltertur

Sætte kommer ellers for det meste med på shelterture og base camps, men i sidste weekend kom det med på en kombineret vandre- og sheltertur. Her havde jeg forberedt at sættet også skulle vække begejstring dagen efter. Jeg havde taget appelsiner med, så vi kunne få friskpresset appelsinjuice om morgenen.

Dommen

Sættet er sjovt, god kvalitet og godt tænkt. Stanley Happy Hour System gør det der står på pakken og med din fantasi, kan du udnytte sættet endnu mere. Der er derfor ikke en finger at sætte - tvært i mod virker sættet gennemtænkt og ikke bare som en hurtig gimmick eller statement.


4 Stjerner

Sættet er både lovligt og kan købes i Danmark, men det er kun SpejderGear der har det. Måske er andre bange for at blive sat i bås med alkohol? Måske opfattes sættet bare som en gimmick eller også er det kun mig der får en drink/øl/alkohol på tur? Jeg tør godt stå ved at jeg hygger mig med en whiskey sour eller en klassisk Bond drink. Jeg tør også stå ved de ting jeg siger, når jeg har fået 2 eller 3 drinks samt mine handlinger. Jeg nyder med måde og er det ikke også stadig tilladt?

Hvad med dig? Kan du finde på at tage alkohol med eller ville du kunne finde på at købe sættet?

Inspiration

Der findes mange 1000 sider med drinksopskrifter og nøj hvor er det svært at vælge. Det er desværre ikke lykkedes mig at finde den perfekte drink til en vandretur, men det kommer!

Links til drinkssider:

Shake-it: http://shake-it.dk/drinks

Drinksdatabasen: http://drinksdatabasen.dk/bedste_drinks/

Selv Irma har opskrifter på Cocktails...

Hvis ikke ovenstående giver inspiration er der 113.000 resultater her: Opskrifter på Cocktails fra Google...

Lav friskpresset juice

Juicemarkedet er også stort og det er kun din fantasi der sætter grænsen. 

High on life: http://highonlife.dk/opskrifter/juice-og-smoothies/

Webopskrifter: http://www.webopskrifter.dk/kategorier/juice-opskrifter-10033/

iForm kan også: http://iform.dk/sunde-opskrifter/juice-opskrifter/de-20-sundeste-juice-opskrifter

Andre anvendelsesmuligheder

Lav smør... mere siger jeg ikke lige nu ;)

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log-på for at kommentere


Outdoorfreak.dk's profilbillede
Outdoorfreak.dk svaret på emne: #2 3 år 7 måneder siden
Er stadig imponeret over Stanleys opfindsomhed og kreativitet.
For mig er der et MEN.? Jeg har været på ret mange gruppeture hvor alkohol deler folk op i to grupper, dem der drikker meget lidt eller intet og dem der drikker for meget og larmer til langt ud på natten og ødelægger søvn og oplevelsen for resten.
Jeg er bestemt ikke imod folk drikker og hygger sig men netop syntes jeg den fede shaker høre til i "bjælkehytten" og kun der...

Håber i forstår min pointe..☺

Mvh Odf
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #3 3 år 7 måneder siden
Jeg forstår helt klart pointen. En ret stor misforståelse er jo at en teltdug/tarp virkelig tager al lyd - det gælder både ude- og indefra.
Det er også derfor jeg prøver at få pointen "alt med måde" ud. Er man på private ture er det selvfølgelig op til en selv :)
MortenA's profilbillede
MortenA svaret på emne: #4 3 år 7 måneder siden
Ikke for at være negativ - men man har nu ikke megen brug for en shaker - hvis man ikke har is! Udover at blande (og det kan man jo nok godt gøre i det glas man hælder op i) er formålet med shakeren jo at få skabt optimal kontakt mellem det flydende og is - så det hurtigst muligt bliver kølet ned, så kan isen sies fra når drinken hældes i et glas (evt med "ny" is).

Årsagen til at drinks som kun indeholder spirtus (f.eks.) en martini) ikke skal rystes (men omrøres uanset hvad her Bond siger) er at der ikke skal komme luftbobler i driken så den fremstår helt klar. Drinks m. juice o.l. kan rystes efter behag.

Hængekøjekursus

  hængekøjekursus

Hængekøjekursus

- Lån gratis køjer at sove i
- Suspensions (opsætningssystemer)
- Under quilts
- Tarps
- Gennemgang af 20 forskellige køjer
- 2 instruktører

Klik her og læs meget mere...

Kort & Kompaskursus

  Kursus i vandring

Kort & Kompaskursus

- Intro til kort
- Kortlæring
- Skala, symboler, koordinater
- Målestoksforhold
- Vurder afstand på kort
- Praktiske øvelser
- Vandrehastighed og timing
- Og meget mere...

Klik her og læs meget mere...

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.