outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nordisk Outdoor Nyheder 2018 - Lang video
Nyheder fra Nordisk Outdoor 2018. Nordisk kommer med en ny børnesovepose, Knuth Junior. Soveposen vokser med barnet og er EN 13537 testet, som den eneste sovepose til børn i verden. Videoen er lang, så hent en kop kaffe og sug til dig af viden.
Sitpack 2.0 - Stol til vandreturen
Let og kompakt stol til vandreturen fra danske Sitpack. Stolen fylder ikke mere end en dåseøl og vejer kun 42 gram mere. Den er ny kommet i en ny version der hedder Sitpack 2.0
Jetboil Nyheder 2018
Se alle nyheder fra Jetboil der udkommer i 2018. Jetboil Flash opdateres og så udkommer Jetboil Millijoule. En anden nyhed er en ny vægt til gasdåserne.
Tentsile
Tentsile Camp med alle modeller. Se Stingray, Connect x 3, Vista, Flite osv.
Friluftsland
Vi besøger Friluftsland og taler med Allan om outdoor butikken. Få en masse tips til når du køber nyt grej men du kan også nørde med når vi taler udstyr :)
Jetboil Mightymo
Test af Jetboil MightyMo der er den første topmonteret gasbrænder fra Jetboil. Med Mo seriens regulator og en piezo der virker første gang, er denne gasbrænder måske rigtig spændende.
Kungsleden Guide 1/6 - Hemavan - Ammarnäs
Vandretur på Kungsleden fra Hemavan til Ammarnäs. Jeg har taget et billede cirka hver kilometer og filmet når der har været smuk udsigt eller andet. Få gode råd til din tur på Kungsleden.
Test af frysetørret mad
Vi tester frysetørret mad fra 4 forskellige producenter. Vi skal finde den bedste ret på marked. Vi tester Travellunch, Mountain House, Summit to Eat og Blå Band. Tak til www.friluftsland.dk . Hvilken er din favorit?
Test af Amok Segl Hængekøje
Se vores test af Segl fra Norske Amok Equipment. Vi haft haft Segl i mange måneder og testet køjen i forskellige situationer og temperaturer.
Danish Outdoor Festival 2017
Danish Outdoor Festival er en event for alle der dyrker friluftsliv. Se teltudstillinger og hængekøjeudstillinger. Deltag i gratis workshops, konkurrencer og oplev hyggen.
Eventyrsport
Vi har været på besøg hos Eventyrsport, for at se deres udvalg og høre hvad de går og roder med i outdoor livet. Butikken har et godt sortiment fra billigt til pro. Besøg Eventyrsport her: http://www.eventyrsport.dk
Nordisk Lofoten
Nordisk Lofoten er nok verdens letteste telt. Det findes i en 1 og 2 versioners udgave og det har noget med inderteltet at gøre. Lofoten er ikke stort, men det kan rigtig meget.
Klymit Hammock V - Liggeunderlag til Hængekøje
Skal du bruge et liggeunderlag til din hængekøje så har Klymit et godt bud. Hammock V findes i et almindeligt og et isoleret - Insulated.
Vandretur i Lapland 2017
Kom med på en guidet vandretur i Lapland med 4 erfarende guider. Vi har fundet et helt nyt område ved Padjelantaleden, som vi gerne vil dele med dig.
Primus Express Stove Set
Test af Primus Express Stove Set der er en alsidig gasbrænder til både madlavning og kogning af vand på vandreture.
Vandretur På Hærvejens smukkeste etape
Vandretur på Hærvejen fra Engesvang til Nr. Snede. Turen går på hyggelige skovstier og i Sande næsten hele vejen og det oplever ikke på mange vandreture i Danmark. Desværre havde vi ikke de bedste vejr, men pyt, det var jo bare vand.
Bloopers 2016
Fejl, kvajerter og det der sker når man filmer... Rigtig godt nytår til alle jer der ser med på Outsite TV!
Julekalender 24 December
Skal du slå dit telt op i blæsevejr, kommer Peter her med gode råd. Vi kender det alle sammen - gag og gøgl med teltet, uvenner med kæresten eller vennen - ingen kan gøre det rigtigt, men det kan Peter. Outsite og SpejderGEAR ønsker din familie og dig rigtig glædelig jul og vi er glade for a...
JR Gear Traverse Liggeunderlag
Godt og billigt liggeunderlag, der er stort og bredt. Er der så en hage eller er det et udemærket alternativ? JR Gear Traverse findes i en sommerudgave samt isoleret version.
Julekalender 9 December
Hvordan starter man et bål og fortsætter med at bygge bålet op? Peter fortsætter med at dele ud af brand-god viden om bålkunsten. Se med og lav det rigtige bål, som ikke kun giver varmen, men jule-ro, helt ind i sjælen.
Julekalender 6 December
Hvordan starter man et bål? I følge Chuck No.... undskyld, Peter, er der kun EN rigtig måde (og det passer nu også meget godt). Se med her og bliv meget klogere på bålkunsten.
Julekalender 23 December
Selvoppustelige liggeunderlag puster ikke sig selv op... Det problem kender Peter ikke noget tid, for han ved hvordan man gør første gang man åbner ventilen. Han ved også hvordan man opbevarer dem efter brug. Se med og bliv meget klogere. Glædelig lillejuleaften.
Julekalender 22 December
Hvis du skal bruge et ekstra øje på din tarp, eller har brug for at løfte den ene side, så er her et godt råd. Peter viser hvordan du får fantastisk udsigt eller får vandet af tarpen.
Julekalender 21 December
Hvis man ikke har sit kompas med, eller man har mistet det, så er der stadig nogle gode råd, for hvordan man finder nord, syd, øst og vest. Se med her, Hvor Peter viser dig hvordan.
Julekalender 13 December
Peter hjælper dig lige hjem fra julefrokosten med orienterings råd. Det er meget meget vigtigt at have styr på hvor man er og derfor skal du have kompas med. Peter har talt!
Julekalender 2 December
I denne video fortæller Peter hvordan du holder varmen i soveposen. Nalgene er et genialt stykke outdoor-værktøj, som man kan bruge til meget mere end at drikke af.
Julekalender 12 December
Sikkerhed er det vigtigste på tur. Peter viser her hvordan han simpelt og let opbevare gaffa tape til reparationer på ture - genialt!
Julekalender 11 December
Det kan jo godt være vådt i denne juletid og derfor viser Peter dig hvordan du holder gang i det våde træ og bålet.
Julekalender 10 December
På denne 10 december skal vil Peter vise, hvordan man ilter et bål. Det er vigtig at kunne holde gang i bålet, eller er alt forarbejdet spildt.
Julekalender 5 December
Du starter et bål ved at brænde træ. Men Peter ved også hvordan du genbruger andre bål. Se med her hvor Peter viser hvordan man starter et bål, der holder ved.
Julekalender 20 December
Har du børn eller personer der bevæger og meget om natten, så er her rådet fra Peter. Som forældre kan du sove trygt hvis du ved at dit barn holder varmen.
Julekalender 19 December
Peter går ind for at bruge det man har med på tur. Vær kreativ og benyt dig af genanvendelse og genbrug af dine ting. Se hvordan man også kan holde varmen i soveposen.
Julekalender 8 December
Peter er god mod børn og andre der fryser. Derfor har han dette gode råd, til hvis du eller dine fryser om natten.
Julekalender 4 December
Skal du hænge din hængekøje op, så findes der det mest geniale stik. Slipstik eller trylleknude er let at binde og meget let at få ned. Her viser Peter dig hvordan du gør.
Julekalender 18 December
Et prusik stik er genialt til at spænde sin tarp ud eller justere over hængekøjen f.eks. Her viser Peter dig hvordan.
Julekalender 17 December
Peter er i stik humør, så vi skal i dag se på slyng-stikket.
Julekalender 3 December
Vi skal bevæge os ind i verden af stik. Et dobbelt halvstik er rigtig godt hvis du skal stramme en tarp op eller tøjre en kano?
Julekalender 16 December
Denne julefrokost-dag skal vi se på hvordan man får et behageligt lyst til teltet eller shelteren med din Nalgene flaske og pandelampe.
Julekalender 15 December
Hold dig varm i soveposen mand! Det er temaet denne 15 december hvor mændene rigtig skal hygge!
Julekalender 14 December
Vi er kommet til 14 afsnit f vores Outdoor Kalender. I dag viser Peter os hvordan man stormsikre pløk.
Julekalender 7 December
Vi er nået til 7. December i vores Outdoor Julekalender. I dette afsnit skal vi se på hvordan man kan sikre sine pløkker i hård vind.
julekalender Teaser
Følg med i hele december måned hvor vi har outdoor julekalender. Vi besøger Peter i skoven. Peter deler ud af hans erfaring, for han ved alt om friluftsliv. Glædelig jul.
Outdoor Julekalender 1 December
Følg med når vi besøger Peter i skoven den 1. December. I dag skal vi lærer hvordan man laver et pløk-anker.
Vinterworkshop - Overnat ude om vinteren
Kom med på vores vinterworkshop hvor du lærer at holde varmen og overnatte i naturen om vinteren. Vi havde -13 C. på turen, så udstyret blev virkelig testet. Du kan tilmelde dig næste kursus her: https://www.outsite.org/ture-kurser/105-workshop-i-vinterture
Vandretur på Hallandsleden
Skal du ud at vandre i Sydsverige så prøv dette område. Hallandsleden er ikke overrendt så du har vildmarken for dig selv når du vandrer.
Fjällräven Abisko Endurance test
Vi har testet Fjällräven Abisko Endurance i regn og blæst og her kan du se vores dom over teltet. Det er et fantastisk telt, der er noget nært perfekt, men det koster da også lidt kroner.
Grejliste
Hvordan laver man en grejliste og hvad kan man bruge en grejliste til. Du kan let lave pakkelister ud fra grejlisten samt overskue hvor du kan optimerer på vægt, sæson og fylde.
Vandretur på Camønoen
Danmarks nye vandrerute er åben. Camønoen går Møn rundt og tager dig forbi Møns Klint og mange andre flotte steder. En vandretur på Camønoen kan varmt anbefales.
Kungsleden fra Hemavan til jäkkvik
En vandretur på Kungsledens mindre kendte etape fra Hemavan til Jäkkvik. Turen går i smukt landskab og det er utroligt at der ikke vandrer flere på denne del af Kungsleden.
Reparation af punkteret liggeunderlag
Se hvordan du reparerer dit liggeunderlag hvis det er punkteret. Husk nu at behold reparationssættet der følger med liggeunderlaget og tag det med på dine ture :) Du kan let lappe dit liggeunderlag ude i naturen.

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 401 gæster og et medlem online

Dansk Hammock

Gode råd og køjenørderi samt stemningsbilleder
haengekoejeFind inspiration til din hængekøje...

Tilmeld nyhedsbrev

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Outsite TV

Hos Outsite TV kan du se videoer fra vandreture, grej test, anmeldelser af udstyr, gode råd og vejledninger. Der vil også være specielle liveudsendelser.

Se vores Youtube kanal her...
Hold dig opdateret når der kommer nye videoer eller der sker andre ting på kanalen - Husk at abonner.

Se alle vores Youtube videoer her...
Vi udgiver ofte videoer om friluftsliv og Outdoor. Kig forbi og se om der er videoer der interessere dig.

Se andre spændende kanaler her...
Outsite vil gerne have dig på listen hvis du har en Youtube kanal om friluftsliv, Bushcraft eller andre outdoor ting.

videoer fra vandreture

Log in to comment

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor pro outdoor rabatkode og outdoor udstyr
OutdoorProLogo OutRoedovre stor friliv.dk rabat tentsile connect
Vandregrej stor FNE Outdoor BannerAlphastore tentsile
Kungsleden Abisko Kebnekaise SingleCover UrbanOutdoor

 Guide til Kebnekaise

outsite medlemskab

Sponsorer

Klatregrej stor Fjeld-og-fritid vandfilter net

 

outsite vandre og friluftsliv

Bliv sponsor på Outsite.org

Samarbejdspartnere

fjaellraeven udstyr Nordisk STMNy ab camping og outdoor udstyr
Primus Yeti Tentipi Lifestraw2
All Out GrowersCup logo

The Good Karma

Calazo
ImmelnPartner AnnonceSuunto Odex WXWileyx 2
  CasioProTrek   ExpedAnnonce   AclimaAnnonce  

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2017 - Betingelser - Kontakt os  - Foreningen Outsite 

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Alle artikler, tests osv. er ikke økonomisk støttet men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.