outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Hvilken pløk skal jeg vælge
Der findes mange forskellige pløkke, men hvilken pløk skal jeg vælge? Vi ser på forskellige pløkke, der hver er til et formål.
Sea To Summit Comfort Plus S.I Liggeunderlag
Vi har testet Sea To Summit Comfort Plus S.I liggeunderlag i 6 måneder, og her er dommen.
Sea To Summit Flame II Sovepose
Vi har testet Sea To Summit Flame II sovepose i 6 måneder, og har udsat den for 0 C. til 18 C. Her er vores dom over 3-sæsoners soveposen der er letvægt.
Sea To Summit Spark II Sovepose
Vi har testet Sea To Summits Spark II sovepose, der er til 3-sæsoner. Fra limit til sommer har vi sovet ude i den og her er vores dom.
Vandretur på Padjelantaleden
Vandretur i Lapland på Padjelantaleden og Nordkalotleden ved Ritsem, Scerige. Smuk vandring i flot landskab. Læs meget mere om turen på Outsite.org
Test Af Silva Pandelamper
Vi har testet 4 af Silva Pandelamper, for at se hvilken der er fedest, passer bedste til vandreturen og friluftsliv, samt om prisen holder.
Test af Nordtent Lavvu
Vi har testet en lavvu fra Nortent. Nortent har i forhold til helårsbrug sikret lavvo 4 ved bl.a at udruste den med stormflapper langs hele bunden. Prisen er god og produktet helt ok.
Therm-a-Rest Neoair Camper Duo - Dobbelt liggeunderlag
Therm-a-Rest Neoair Camper Duo er et liggeunderlag til to personer. Der er dobbeltkammer, så du ikke føler det som en vandseng, når du deler liggeunderlag med en du holder af.
De fedeste grejnyheder 2019
Opsumering på de fedeste grej der udkommer i 2019. Outsite var på OutDoor 2019 messe hvor producenterne viser deres nyheder. Her kommer vi med vores bud på de fedeste grej.
Aclima Nyheder 2019
Vi ser på nyheder fra Aclima, der i år kommer med en masse nyt sommeruld.
Hultafors Nyheder 2019
Vi ser på Hultafors nye økse Åby, der er en skovøkse, men dog med fede og anderledes features. Se også de andre spændende nyheder der udkommer i 2019.
Mora Kniv Nyheder 2019
Vi ser på Mora Nyheder 2019 der bl.a. er en flydende kniv til fiskeri eller kanoture samt en "Limited Edition" farve.
Lundhags Nyheder 2019
Vi ser på Lundhags nyheder til 2019 og hører om deres historie.
Regler for overnatning, bål, færdsel osv. i naturen
I samarbejde med Friluftsrådet, har vi lavet en video om regler og færdsel i naturen. Mange ved ikke, at der er gode muligheder for oplevelser i naturen og det . vil vi gerne udbrede.
Test af Nordisk Faxe 2 SI
Nordisk Faxe 2 SI er et anderledes telt med bomulds indertelt. Det gør at der ikke kommer kondens i teltet og du kan endda tage en lur midt på dagen, hvor det er varmest.Teltet er desuden vindstabilt og i et nostalgisk design.
Arc'teryx nyheder 2019 - Ny rygsæk og let regnjakke
Arc'teryx kommer i 2019 med en ny og let rygsæk, i eget materiale. Der kommer også ny regnjakke med meget lav vægt, samt interessante funktiner.
Light My Fire Nyheder 2019 - Bioplast
Selvom Light My Fire måske ikke har mange nyheder i år, er en af dem meget spændende. LMF går nemlig over til bioplast og udvikler produkter, der afhjælper plastspild, som f.eks. sugerør og engangstallerkner.
Kupilka Nyheder 2019 - FireSteel 6.5
Vi besøger Kupilka på årets OutDoor 2018, hvor vi ser på deres nyhed FireSteel 6.5 og høre om deres produkter og materialer. Vi finder også ud af hvad "Kupilka" betyder.
Fjällräven nyheder 2019 - Keb
Keb kollektionen bliver opdateret på farverne og så kommer der anden pasform på bukserne. En ny Keb rygsæk ser dagens lys og den virker lovende.
DrinkTank nyheder 2019 - Fadøl på tur?
DrinkTank gør det endelig muligt at have fadøl med på tur. Eller hvad med sodavand, GT eller andre cocktails? Drinktank sørger for kulsyren holder længe efter du er kommet hjem igen. Vi har altså endelig fået bærbar fadøl!
Western Mountaineering fra OutDoor 2018
Vi besøger Western Mountaineering på årets OutDoor 2018 messen. Vi møder Gary, der er en levende legende indenfor dunsoveposer. Hør hans råd til hvilken sovepose du skal vælge.
MSR Nyheder 2019 - Zoic og Pocket Rocket Deluxe
MSR kommer i 2019 med Zoic teltet, der er 2-personers med godt plads og udsigt, og en vægt på iunder 2 kg. Samtidig er Pocket Rocket opdateret med spændende features.
Er du også træt af afbrændingsforbudet?
Nu er den her! Afbrændingsforbudsflyderen. Den passer til alle brændere og gør at du igen kan bruge brændere og bål i naturen!
Sea To Summit Nyheder 2019
Store opdateringer på Sea To Summits produkter. Ny soveposelinje samt flere features på liggeunderlag og hovedpuder. Der er også nyheder på hængekøjeområdet.
Teva Nyheder 2019 - Terra Fi 5
Teva kommer i 2019 med en ny udgave af den populære vandresandal Terra Fi 5. Der er forbedret gribeflade og vægt.
Nordisk Outdoor Nyheder 2019 - Telt/Tarp
Endelig kommer der en hængekøje fra Nordisk! Det er dog ikke bare en hængekøje, men også telt og tarp. Desuden er der gode nyheder på teltet Oppland LW, der får en lillesøster til 2-personer.
Nordisk Outdoor Nyheder 2019 - Sovepose
Se med, når vi besøger Nordisk og ser deres nyheder for 2019. De kommer b.la. med en ny sovepose, der hedder Puk Curve, der giver bevægelsesfrihed.
Test af Jetboil Flash 2018
Vi har testet Jetboil nye Flash der udkommer i 2018. Vi har haft breænderen i 8 måneder og har testet den sommer og vinter.
Vandretur på Skåneleden Nord til Sydleden SL2
Vandretur på Skåneleden Nord til Sydleden fra Vittsjö til Vedema. Fantastisk vandring i kuperet terræn og du møder ikke mange på denne del af Skåneleden.
Vandretur på Skåneleden på Bed & Breakfast
Vandretur på Skåneleden SL2 Nord til Sydleden med overnatning på B&B. Vi starter i Veberöd, der kun ligger 40 min. fra broen.
Himmelbjergruten
Vandretur på Himmelbjergruten ved Silkeborg. Vandreruten er en af Danmarks smukkeste og man får mange højdemeter i benene. Vandringen kan varmt anbefales alle.
Glamping
Vi er taget til Venedig, for at se på Glamping, sammen med Nordisk. Vanaheim teltet, er et lækkert bomuldstelt, der egner sig perfekt til Glamping og har lækkert indeklima og lys.
Nalgene Tips & Tricks
Nalgene er ikke bare en drikkedunk. Du kan anvende den til masser af andre ting. Se videoen og få en masse tips til din Nalgene drikkedunk.
Sea To Summit Talus TSI sovepose test
Vi har testet Sea To SUmmits Talus TSI sovepose, der en til 3-sæsoner. Vi har testet i -5 C., 0 C. og +5 C. og demed fået limit og komfort med.
Danish Outdoor Festival 2018
Kom med en tur rundt på Danish Outdoor Festival, hvor der er butikker med grej, teltudstilling, hængekøjeudstilling, workshops, udstillinger, konkurrencer og meget mere.
Test af Robens Couloir
Vi har testet Robens nye sovepose Couloir, der er med imprægneret dun, midterlynlås og high-end materialer. Kan anbefales til hængekøjer og telt.
Test af Marmot Hydrogen
Marmot Hydrogen er en high-end sovepose med fantastiske specifikationer. Det er en 3-4-sæsoners sovepose med Pertex overflade og imprægnerede dun. Den er meget alsig og kan anbefales til alle overnatningsformer.
Test af Yeti Tension Mummy sovepose
Yeti Tension Mummy, er den billigste 3-sæsoners sovepose hos Yeti, men det er bestemt ikke dårlig. Meget alsidig i bruge og du kan sove i telt, tarp, shelter osv. uden problemer. Det er en 3-sæsoners sovepose, der har lidt mere at give af.
Test af Mountain Equiptment Helium 600
Vi har testet Mountain Equiptment Helium 600, der er en 4-sæsoners sovepose, med lækre features. Den er stor og varm og kan anbefales til telt og hængekøje.
Sheltertalk Soveposetema
Vi taler om soveposer i dette afsnit af sheltertalk. Vi ser på vandafvisende overflader, hydrofobiske dun, letvægt og meget meget mere.
Lowe Alpine Trek Plus 45-55
Lowe Alpine Trek+ 45-55 er en rygsæk du kan bruge til enkelt overnatning eller weekendture, givet at du har vandre-grej. En lækker vandrerygsæk, der har gode detaljer.
Osprey Exos 38 rygsæk
Osprey Exos 38 er en dagstursrygsæk, der også kan bruges til en enkelt overnatning. Rygsækken har et super lækkert bæresystem og gode features.
Lundhags Gnaur Rygsæk
Lundhags Gnaur 75 RS har utroligt lækre detaljer og bærersystem. Robust og pålidelig vandrerygsæk, som du vil holde af 10+ år.
Fjällräven Kajka 75 Rygsæk
Fjällräven Kajka 75 er en rigtig fed vandrerygsæk, der er robust og pålidelig. Der er stort hovedrum og mange muligheder i lommer og rum. Rygsækken er til tungere grej og længere ture.
Glædelig Jul - Outdoor Julekalender
Glædelig Jul fra SpejderGEAR og Outsite. Vi afslutter vores Outdoor Julekalender med verdens bedste UL tip!
Jens Langkniv del 4 - Outdoor Julekalender
Jens Langkniv kommer tilbage til Daugbjerg Kalkgruber og fortsætter den kriminelle løbebane. Der går ikke lang tid før alderen tynger og Jens må overgive sig...
Alene i vildmarken 2 - Outdoor Julekalender
Peter blev efterladt Alene i Vildmarken den 1. December. I dag, den 22 December, tager vi ud til ham og ser hvordan det går.
AFLYST - Outdoor Julekalender
Grundet klager over for meget reklame for SpejderGEAR.dk, har vi valgt at erstatte dagens afsnit, med spøgelser og moræne.
Jens Langkniv og Daugbjerg Kalkgruber
Det går meget bedre for Jens Langkniv i dette afsnit. Han møder en meget fin herre og det hele begynder at lysne... Dog ikke helt.
Ultra Light Tips - Outdoor Julekalender
Peter giver dig det ultimative UL tips til hvordan du spare på vægten når du vandrer. Se hvordan og tab dig!

Outsite TV

Hos Outsite TV kan du se videoer fra vandreture, grej test, anmeldelser af udstyr, gode råd og vejledninger. Der vil også være specielle liveudsendelser.

Se vores Youtube kanal her...
Hold dig opdateret når der kommer nye videoer eller der sker andre ting på kanalen - Husk at abonner.

Se alle vores Youtube videoer her...
Vi udgiver ofte videoer om friluftsliv og Outdoor. Kig forbi og se om der er videoer der interessere dig.

Se andre spændende kanaler her...
Outsite vil gerne have dig på listen hvis du har en Youtube kanal om friluftsliv, Bushcraft eller andre outdoor ting.

videoer fra vandreture

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log-på for at kommentere

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.