outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 399 gæster og et medlem online

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 

Outsite-klubben

Outsite+ er ment som et støttemedlemskab. Som støttemedlem får du fordele som gratis ture, bøger, rabat osv.
Et helt ny tilbud til dig der elsker at være ude i naturen. Om du elsker at vandre, padle i kano eller kajak, sove i shelter eller hængekøge. Om du er facineret af UL eller vil lave mad på trangiaen, så er Outsite+ noget for dig.

Introtilbud - 199,-

Knap bliv medlem

Bliv medlem her...

Husk at der er halv pris til pensionister, førtidspensionister, SU modtagere og kontanthjælpsmodtagere.
Er I samboende og begge gerne il være medlemmer betaler I 299,- og får hver et medlemskort.
N.B. Når du melder dig ind bliver du ikke automatisk tilmeldt noget du ikke kan komme ud af igen. Dit medlemsskab gælder for et år og når den tid er gået får du en opfordring til at tegne et nyt medlemsskab, men du er ikke automatisk medlem og skal ikke gøre andet for at blive udmeldt end ikke at gentegne medlemsskabet! Når du melder dig ind siger du også jatak til at modtage Outsites nyhedsbrev der udsendes maksimalt 6 gange om året.

Dine fordele:

Vandreture og kanoture
Rabat på friluftskurser og længere vandreture
Rabat i grejbutikker og webshops
Grejtest
Grejnyheder
Gode råd til friluftslivet
Foredrag
Anmeldelser af outdoorbøger
Guides til friluftsliv
Ekspertråd
Få nye vandreturer at gå
Få specifikke vandreruter, skræddersyet dine ønsker
Turbeskrivelser med GPX filer - lige til at gå

Bliv medlem her...

Vandreture og Kanoture

Slip for turledergebyret og kom med på weekendvandreture og kanoture. Som medlem af Outsite+ kommer du forrest i køen såsnart der er en ny tur på programmet, og du får den endda gratis. De fleste ture koster alligevel fra 200 kr - eller det samme som et medlemskab. Så hvorfor ikke melde dig ind allerede? Du kan se alle kommende ture her..
Hvis du er nybegynder inden for vandring, er vores ture en genial måde at komme igang på. For det første bliver du hjulpet godt på vej, allerede inden vi tager afsted med kompendier, pakkelister, forslag til overnatningsform osv. Du er også på tur med nogle af Danmarks mest erfarende vandrere, og vi er her for at hjælpe dig på hele turen, samt give ekspertråd.
Hvis du er en erfaren vandrer, har du også fordele. Hvis du har en travl hverdag, men gerne vil på flere ture, så sparer du her al planlægningen og ser nye ruter, du selv kan udforske mere senere. Vi kan allesammen lærer mere, og vores ture er altid en blanding af nybegyndere og erfarende, så du bliver helt sikkert også inspireret.
Ligyldigt erfaring, alder osv. er turene altid hyggelige, og historierne om bålet om aftenen får du ikke andre steder... Husk at på længere vandreture, workshops, fjeldture osv. (længere end weekendture), er der rabatter at få. 

Rabat på friluftskurser og længere vandreture

Outsite afholder friluftskurser, begynderkurser, fotokurser osv. Du får som medlem af Outsite+ rabat som kursist. Rabatten ligger gerne fra kr. 199,-
På længere ture, såsom vandreture i Lapland, der er længere end 5 dage, får du også rabat. Disse ture er som regel med guide. Kurser samt længere ture ligger sammen med de andre ture, og du kan se dem her...

Rabat i outdoorbutikker og webshops

Se outdoor butikker der tilbyder rabat her...
Vi tilbyder rabat i mange fysiske grejbutikker samt webshops. De fleste tilbyder fra 10% og op, så der er altså mange penge at spare. Du får dit eget elektroniske medlemskort, som du enten kan vise i butikken på din smartphone eller printe. Hvis du handler på nettet, har vi rabatkoder til webshops, mange endda med gratis forsendelse, så du behøver ikke engang bevæge dig for fordelene.
Hvis du alligevel handler for 2000 kr. så er dit medlemskab af Outsite+ gratis! Med mindste 10% rabat, løber det hurtigt op og kan betale sig. Der er bl.a rabatkoder hos Friluftsland, Fjeld & Fritid, Outdoor Season, Urban Outdoors, Klatregrej.nu og mange andre. Hvis du er medlem, kan du se hvordan du bruger rabatordning her...

Bliv medlem her...

Test af outdoorgrej

Vi tester løbende spændende produkter, både fra vores sponsorer samt fra andre. Uanset om det er produkter fra vores sponsore eller udefrakommende er vi altid objektive, og vi har ingen aftaler om at vi skal tale godt for produktet. Vi får ingen penge for at teste. Du kan derfor stole på vores tests. Outdoor-udstyr er meget forskelligt, og hvis du ikke allerede ved det, så er der en grund til at der er så mange brændere, soveposer, telte osv. at vælge imellem. Der er en ting til alle små detaljer på din tur, og vi håber at kunne hjælpe og inspirere dig, når du skal ud og nyde naturen. Tests af outdoor udstyr er gratis for alle brugere på Outsite, men leveres fra klubben. Du kan se artiklerne her... Se videoer med test af udstyr her...
Den med mest grej i graven vinder!

Nyheder indenfor outdoorverden

Vi følger med i hvad der rør sig i vores gear-verden. VI har specielle aftaler med nogle af de største producenter i verden, og de sender os nyheder før andre ved det. Vi skriver både artikler og laver præsentationsvideoer, så du kan følge med. Vi levere nyhederne hurtigt, så du kan være helt med fremme hvor det sker. Nyhederne er gratis for alle Outsites brugere, men leveres fra klubben. Se grejnyheder her...

Gode råd til friluftslivet

Få fede tips og tricks, eller bliv inspireret til dine ture med gode råd. Fra nybegynderråd til hvordan du starter dit bål, til ekspertråd om vægtbesparelser i rygsækken, sikkerhed på tur osv. Vi udgiver løbende artikler og videoer med gode råd, som du kan læse, se eller printe ud og prøve selv. 

Bliv medlem her...

Foredrag

Oplev inspirerende foredrag med Danmarks mest spændende personer (i vores friluftsverden). Du kan gratis komme med og se foredrag om vandreture, produktviden, eventyr osv. Outsite er først og størst med liveforedrag, så du skal ikke engang hjemmefra - du kan nyde det hele fra forreste række, med en god kop kaffe og endda stille spørgsmål til foredragsholderen. Nogle foredrag er gratis for alle Outsites brugere, men stilles til rådighed af klubben.

Anmeldelser af outdoorbøger

Vi anmelder løbende nye bøger om natur og friluftsliv. Vi udvælger bøger vi synes er spændende, og det kan være alt fra spiselige planter i Danmark, over vandrehistorier i Sverige til store eventyr i udlandet. Anmeldelserne er gratis for alle Outsites brugere men leveres af klubben.

Guides til friluftsliv

Vi har samlet en masse fede guides til dit friluftsliv. Disse finder du i vores outdoorbibliotek og vil både inspirere nybegynderen til basis udstyrsviden, og kunnen til eksperternes umættelige higen efter ny viden og inspiration.

Bliv medlem her...

Ekspertråd

Kan du ikke få et svar i vores forum, eller søger du et specifikt svar på et produkt der passer til dine behov, så kan du som medlem få et svar, fra vores store panel. Vores eksperter er grejnørder, produkteksperter, fjeldbumser osv. Du spørger altså nogle af Danmarks mest kyndige personer. Hvis du spørger til ruter eller generelt grej, har vi mange uafhængige personer. Hvis det er til et specifikt produkt, har vi kontakter i outdoorbranchen, der har fingeren på pulsen hele tiden.

Få nye vandreture eller vand at padle

Søger du nye græsgange eller vandhuller? Er du kørt fast i den samme rute? Vi øser ud af vores mange hundrede vandreruter, og kanovande i Skandinavien. Du kan vælge længde, budget, og antal kilometer du gider køre, og så sender vi en rute til dig. Vores erfaring er at man sagtens kan have 3-4 ruter at vælge imellem - nogle gange kommer en tur spontant, og så er det rart at være klar.

Få specifikke vandreruter

Hos Outsite+ har vi en masse friluftsmennesker siddende, der kan hjælpe dig med specifikke ruter. Vil du på overlevelsestur i Lapland, men kan ikke finde oplysninger om hvor det kan lade sig gøre, eller vil du se smukke vandfald langs vejen, så skriv til os og så prøver vi at opfylde dine ønsker.

Turbeskrivelser med GPX filer eller kortudsnit

Sidst men ikke mindst, får du som medlem, en masse turbeskrivelser, der både kan inspirere dig, men også sende dig direkte ud i naturen. Vores turbeskrivelser er både hyggelige og personlige, men også spækket med informationer om hvordan du kommer dertil, hvor der kan være smattet, hvad det ca. koster samt en GPX fil du kan smide direkte ind på din GPS, eller kortudsnit som du kan gå ruten ud fra. Vi har allerede mødt mange derude i naturen, der går efter ruter, lavet af os.

Et stort velkommen i Outsite+

 Bliv medlem her...

Log in to comment


Cille's profilbillede
Cille svaret på emne: #2 2 år 4 måneder siden
Hej Outsite.
Jeg har meldt mig ind som +medlem. Men jeg har ikke fået nogen bekræftelse på det endnu. Jeg overførte pengene 9/4.

Med venlig hilsen Cille
Nop's profilbillede
Nop svaret på emne: #3 2 år 4 måneder siden
Hej Cille

Admin. har nok for trav for tiden :)
Men du kan selv se om du er blevet registreret som Outsite +medlem.

Før musen/makøren, hent over "min profil" på den grønne menu bjælke i toppen af siden, og gå ned i "mit medlemskort" og klik på det, så vil du forhåbentligt se en side hvor dit navn står, samt et medlems nr.
Håbet du kunne bruge det til noget

Hilsen Nop
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #4 2 år 4 måneder siden
Hej Cille,

Velkommen til. Du er oprettet.
Hvis du overføre via bank, så går der nogle dage før vi kan se betalingen (i sær over weekenden).
even_udsen's profilbillede
even_udsen svaret på emne: #5 2 år 1 måned siden
Hej Outsite, er det engang betaling for at bliver +medlem og er det muligt at betale fra udlandet. Jeg er bosat i Finland nemlig :)

H. Even
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #6 2 år 1 måned siden
Hej Even,

Ja det er 199,- for et år (99,- for SU, pensionister osv.).
Du kan godt betale fra Finland, men der skal vi lige have nogle flere koder fra banken. Dem får vi lige til dig på mandag.
even_udsen's profilbillede
even_udsen svaret på emne: #7 2 år 1 måned siden
Super vi høres ved :)
Ljunggren's profilbillede
Ljunggren svaret på emne: #8 2 år 1 måned siden
Hej og tak for snakken folede og jeg håber du er fornøjet med den? :)

Du skal nok bruge dette: Møns Bank – Præstø
Reg nr 6140
Kontonummer 0004045066
Swift/BIC: MONSDK21
IBAN: DK4361400004045066
even_udsen's profilbillede
even_udsen svaret på emne: #9 2 år 1 måned siden
Selv tak Rene :)
Jeg skal bruge lidt mere info inden jeg kan overføre til jer :)
Jeg skal bruge Bankens adr. samt Outsite adr. for ar jeg kan overføre til jer :)
H.Even
Ljunggren's profilbillede
Ljunggren svaret på emne: #10 2 år 1 måned siden
Jeg har sendt dig en mail :)
Lela's profilbillede
Lela svaret på emne: #11 2 år 1 måned siden
Skal du bruge andre oplysninger end mit brugernavn? Kan se jeg har overført pengene for en uge siden og så vidt jeg kan se er jeg ikke blevet medlem endnu, men det kan jo også være jeg kigger det forkerte sted :cheer:
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #12 2 år 1 måned siden
Vi har lige nogle dage hvor ferietid lapper ind over hinanden. Vi er ikke så mange frivillige der arbejder inde bag i (nede i maskinrummet om man vil).

Om to dage skulle vi gerne kunne nå at tage fat på dem der har indbetalt.

Hvis der er akut brug for rabatkort inden da, så skriv her, så vil jeg forsøge at ordne det.
Lela's profilbillede
Lela svaret på emne: #13 2 år 1 måned siden
Det er vist ikke mere akut end jeg godt kan vente til I er færdige med at holde ferie :)
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #14 2 år 1 måned siden
Hvis nu du stod og skulle af sted på tur :)
Nør man bestiller outdoorudstyr, skulle det jo gerne have kommet dagen før man trykker køb ;)
Lela's profilbillede
Lela svaret på emne: #15 2 år 1 måned siden
Jeg skal faktisk også afsted - i morgen ;)

Så må jeg bare tage revanche og købe lidt ekstra udstyr næste gang jeg shopper :P (og så tror jeg slet ikke jeg skal nævne at det lykkedes mig at få rabat et sted som slet ikke er med i ordningen bare ved at nævne den).
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #16 2 år 1 måned siden
Okay, spændende :) og rigtig god tur imorgen!
KenG's profilbillede
KenG svaret på emne: #17 2 år 4 uger siden
Jeg kan forstår at Outsite+ medlemskabet varer et år, men får man besked på når det skal fornyes?
aswv's profilbillede
aswv svaret på emne: #18 1 år 11 måneder siden
Hej Outsite.

Jeg har indbetalt 199 kr via Mobile Pay til det anførte nummer. Det var den 16/8 men har ikke fået nogen bekræftelse endnu (der er ikke noget under "min profil" der hedder "Mit medlemskort").?
Ljunggren's profilbillede
Ljunggren svaret på emne: #19 1 år 11 måneder siden
Oh rædsel!!!
Fejlen er min og jeg har straks oprettet dig i gruppen. Christian føjer dig i databasen senere i dag så du kan se dit medlemskort :)
Jeg beklager fejlen der skyldes at jeg har været i Grønland og åbenbart har overset din indbetaling da jeg oprettede alle de andre!
aswv's profilbillede
aswv svaret på emne: #20 1 år 11 måneder siden
Det kan jo ske :-) No worries.
JE's profilbillede
JE svaret på emne: #21 1 år 11 måneder siden
Hej Outsite+

Jeg er for nylig blevet oprettet af Christian (Milho) men når jeg trykker på "mit medlemskort" så får jeg bare en blank side med beskeden "an error occured".

Kan I fikse det? Har betalt osv.

mvh
Jacob
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #22 1 år 11 måneder siden
Vi kigger lige på det Jacob. Du er oprettet dobbelt, så vi skal lige ind og rode :)
Kenn's profilbillede
Kenn svaret på emne: #23 1 år 11 måneder siden
Hej Jacob

Det er nu rettet...så prøv lige igen :)
JE's profilbillede
JE svaret på emne: #24 1 år 11 måneder siden
Hej Kenn

Det virker nu :) Tak for det.

mvh
Jacob
Lela's profilbillede
Lela svaret på emne: #25 1 år 11 måneder siden
Hej igen,

Jeg synes stadig ikke jeg kan se noget der hedder "mit medlemskort" nogen steder? :)

Mvh Louise
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #26 1 år 11 måneder siden
Hej Lela,

Bare for en god orden skyld, skal det nævnes at jeg har sendt en mail til dig :)
Lela's profilbillede
Lela svaret på emne: #27 1 år 10 måneder siden
Hej Milho,

Det tog lige lidt tid inden jeg så den, men tak for hjælpen med at blive oprettet :)

Mvh Louise
midyth's profilbillede
midyth svaret på emne: #28 1 år 9 måneder siden
Kære Outside,
Jeg har netop overført penge (via mobilepay) til +medlemsskab.

Hilsen
Mia Dyhr Thomsen
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #29 1 år 9 måneder siden
Kære Mia,

Du er nu oprettet :) Tak for din støtte og god fornøjelse på Outsite.org.
Icebump's profilbillede
Icebump svaret på emne: #30 1 år 9 måneder siden
Godaften. Har lige Mobile Pay'et 199,00 kr. for Outsite+ medlemskab. Vh. Bjarne Beltoft
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #31 1 år 9 måneder siden
Tusind tak for din støtte Icebump, vi håber du får nogle gode oplevelser på Outsite :)
Martin1977dk's profilbillede
Martin1977dk svaret på emne: #32 1 år 6 måneder siden
Hej. Har overført til mobilepay.... Hvornår og ikke mindst hvordan kan jeg se jeg er blevet +medlem??

Mvh.

Martin
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #33 1 år 6 måneder siden
Hej Martin,

Du er nu oprettet. Vi har sendt en mail til dig med info. Tak for din støtte.
JakobSimonsen's profilbillede
JakobSimonsen svaret på emne: #34 1 år 2 måneder siden
Hej Outsite.

Jeg har overført penge for Outsite+ medlemskab, men jeg ved ikke om i har registreret det? Jeg har overført via mobilepay.
Ljunggren's profilbillede
Ljunggren svaret på emne: #35 1 år 2 måneder siden
Du er nu oprettet. Tak for din støtte.
Meld venligst tilbage hvis der er noget der ikke virker :)
Ljunggren's profilbillede
Ljunggren svaret på emne: #36 4 måneder 4 uger siden
Jeg har ryddet op i tråden der jo kun skal handle om Outsite+ :)
Kamillamulier's profilbillede
Kamillamulier svaret på emne: #37 1 måned 2 uger siden
Ømm
Jeg har meldt mig ind som + medlem har fået mails og pengene er trukket fra min konto.
men jeg har stadig ikke adgang til rabat siden og der står ikke medlems nummer nogen steder?
Ljunggren's profilbillede
Ljunggren svaret på emne: #38 1 måned 2 uger siden
Kamillamulier der har nok været en smutter, men nu har jeg oprettet dig :)
Marie's profilbillede
Marie svaret på emne: #39 1 måned 2 uger siden
Hej
Jeg har meldt mig ind som + medlem, har fået en ordrebekræftelse, men når jeg trykker på "betal" sker der ikke andet, end at jeg får en ny ordrebekræftelse. Er der er nummer jeg kan overføre til via mobilepay?
Ljunggren's profilbillede
Ljunggren svaret på emne: #40 1 måned 2 uger siden
Vi kan se at du har valgt bankoverførsel. Se vejledningen under shoppen!
Kamillamulier's profilbillede
Kamillamulier svaret på emne: #41 1 måned 2 uger siden
Jep nu ser det ud til at virke tak :)
Marie's profilbillede
Marie svaret på emne: #42 1 måned 2 uger siden
Aha, tak for hjælpen!

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor pro outdoor rabatkode og outdoor udstyr
OutdoorProLogo OutRoedovre stor friliv.dk rabat tentsile connect
Vandregrej stor FNE Outdoor BannerAlphastore tentsile
Kungsleden Abisko Kebnekaise SingleCover UrbanOutdoor

 Guide til Kebnekaise

outsite medlemskab

Sponsorer

Klatregrej stor Fjeld-og-fritid vandfilter net

 

outsite vandre og friluftsliv

Bliv sponsor på Outsite.org

Samarbejdspartnere

fjaellraeven udstyr Nordisk STMNy ab camping og outdoor udstyr
Primus Yeti Tentipi Lifestraw2
All Out GrowersCup logo

The Good Karma

Calazo
ImmelnPartner AnnonceSuunto Odex WXWileyx 2
  CasioProTrek   ExpedAnnonce   AclimaAnnonce  

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2017 - Betingelser - Kontakt os  - Foreningen Outsite 

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Alle artikler, tests osv. er ikke økonomisk støttet men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.