outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Vi har fundet mange film om vandring, friluftsliv og outdoor, som du endelig har tid til at se. De fleste ligger på streamingtjenester men få skal du købe, og støve din gamle DVD af (eller se om du har et DVD-drev i computeren).

film om vandring friluftsliv og outdoor

Film om outdoor og friluftsliv

Der er ganske mange film om outdoor og friluftsliv derude. Om du er til vandring, overlevelse, MC og cykel touring, klatring osv., så er der også en film til dig. Vi starter med klassikerne.

Into the Wild Bus

Into the Wild

Det komfortable og stabile liv keder til tider. Nogen finder f.eks. friluftslivet og gør det til åndehullet i kontrakter, handler og bleskift. Andre gør noget ved det! Chris gør og han forsvinder ud i vildmarken…

Into the Wild er en film du skal se. Du lærer måske ikke så mange tips og tricks, men det er en facinerende og sand fortælling, og måske du vil se anderledes på dit liv, når filmen er slut (vi vil dog ikke anbefale at du tager så drastiske metoder i brug…).

Du finder Into the Wild på Netflix og du kan leje den for 39 kr. på Viaplay.

Wild

Wild

I den typiske livskrise vælger nogen at forsvinde på pilgrimsrejser på Caminoen eller langdistancevandring på PCT, AT og alle de andre forkortelser du finde i USA.
Wild er historien om en kvinde der ganske grøn, kaster sig ud i den fantastiske udfordring at vandrer Pacific Crest Trail (PCT), der er beskedne 4000 km. lang. Vil følger hende fra start til slut og følger samtidig hendes personlige-, og vandre udvikling. Se Outsites anmeldelse af filmen her: https://www.outsite.org/outdoorboger-og-film-om-vandring/422-wild-cheryl-strayed-dvd-og-film

Wild er også en film du skal se om du er mand eller kvinde.

Wild kan lejes på Viaplay for 39 kr.

the revenant

The Revenant

Barsk overlevelse og benhård business. Stå ved dine ord og vær en mand af ære. Det er meget store emner at gabe over og måske er de alle fuldstændig umulige, at efterleve i den barske natur. Leonardo DiCaprio viser endnu engang hvorfor han er en af verdens bedste skuespillere og filmen er fantastisk flot filmet.

Du kan se The Revenant på Netflix.
Deliverance (Udflugt med døden)

Gugugvangvangvaaaang… Banjoen kører for fuld skrue. Vi er igen lidt i hverdagens kolde klamme hånd, hvor vennerne beslutter at tage på en kanotur de sent vil glemme. Det er naturen mod mennesker og mennesker mod mennesker når det er bedst.

Deliverance kan lejes på YouTube for 39 kr.

a walk in the woods

A Walk In The Woods

Du kender det godt; Trangen til at komme ud i naturen. Du ringer rundt, men ingen af dine venner kan (eller vil). Til sidst er rygtet nået din irriterende og ustrukturerede ven, og du har ingen undskyldning for, ikke at tage personen med. Måske turen alligevel bliver legendarisk og måske vennen ikke er så slem igen?

Se Outsites anmeldelse af filmen her: https://www.outsite.org/outdoorboger-og-film-om-vandring/430-a-walk-in-the-woods

Gratis YouTube-film

outsite tv

Outsite TV

Der findes uendeligt mange YouTube film, anmeldelser og tips & tricks om friluftsliv. På Outsite TV kan du gratis se langt over 100 film:

 

Der findes også flotte dokumentarfilm:

only the essentials

Only The Essential - Pacific Crest Trail

En flot dokumentarfilm uden dog at gå i detaljen. Du er flotte landskaber og kan drømme dig væk i naturen, og det er vel ikke dårligt?

Se Outsites anmeldelse og se filmen her: https://www.outsite.org/outdoorboger-og-film-om-vandring/374-outdoor-film-om-vandring

Distance North - Kungsleden

En gratis YouTube walkamentory (ja ja, det skal jo have et smart navn) om Kungsleden. Drøm dig tilbage på Kungsleden eller få inspiration til din næste tur.

Se Outsites anmeldelse og se filmen her: https://www.outsite.org/outdoorboger-og-film-om-vandring/610-distant-north-hiking-the-kungsleden

Se også den fantastiske film om to kendte venner, der krer verden på tværs på motorcykel her: https://www.outsite.org/outdoorboger-og-film-om-vandring/350-long-way-round

Hvad er din yndligsfilm om outdoor og friluftsliv?

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Hængekøjekursus

  hængekøjekursus

Hængekøjekursus

- Lån gratis køjer at sove i
- Suspensions (opsætningssystemer)
- Under quilts
- Tarps
- Gennemgang af 20 forskellige køjer
- 2 instruktører

Klik her og læs meget mere...

Vandretur på Island

  Kursus i vandring

Vandretur på Island med guide

Island og Laugavegur er en oplevelse du ikke vil gå glip af.
Vi vandrer fra Skogár hvor vi skal se et fantastisk vandfald
(og 10 mere efterfølgende), for derefter at ende mellem 
eyjafjallajökull og Katla vulkanerne, hvor vi overnatter.

Klik her og læs meget mere...

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter rabat i bushcraftbutikken leave no trace proud partner 2020

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.