outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 229 gæster og 6 medlemmer online

Log på / af

Efter 12 års arbejde med Outsite har jeg nu valgt at stoppe og overlade sitet til yngre kræfter!

Afsked out

12 år er lang tid men sådan føles det ikke idet det har været 12 gode aktive år både på Outsite og derude i fjeldet og andre steder hvor jeg foretrækker at være.

Min mission med Outsite har været at udbrede interesse og kendskab til nordisk friluftsliv og dermed at få flere ud, og det synes jeg til fulde er opnået. Ikke nok med at Outsite har flere ture og flere besatte pladser på turprogrammet så har Outsite også det mest aktive og seriøse forum der gratis kan benyttes af friluftsfolket.

Gennem årene er Outsite langsomt men sikkert vokset sig stor og er nu en dominerende part i friluftslivet.

Når jeg har valgt at stoppe er det ikke fordi missionen er tilendebragt eller fordi jeg har mistet lysten til friluftslivet - bestemt ikke!

Jeg nærmer mig med raske skridt de 70 år (jeg bliver 68 år lige om lidt) og det er derfor på tide at Outsite får nyt liv og måske bliver mere tidsvarende. Jeg er jo af 'den gamle' skole der har været aktiv i friluftslivet og i fjeldvandrernes verden siden 1969 hvor jeg var på min første fjeldtur, og min viden og mine 'teknikker' bygger på de muligheder der var dengang og som jeg løbende gennem årene har videreudviklet med nyt moderne udstyr etc., men jeg er stadig den gamle konventionelle fjeldvandrer og friluftsmenneske som jeg altid har været hvilket mange vist har opfattet gennem mine friluftsfilosofier, som er blevet livligt debatterede både på Outsite og i diverse grupper på Facebook.

Jeg har snart gennem et helt liv undervist og vejledt i friluftsliv og den slags ophører man ikke bare med. Jeg vil stadig være på banen og man kan stadig spørge mig til råds om vandring i Norden og specielt om fjeldvandring.

Jeg vil naturligvis stadig være at finde som bruger her på Outsite og jeg svarer gladeligt på spørgsmål om friluftsliv og ruter  etc.

Jeg er glad for at have taget skridtet som man siger og glæder mig til at have mere tid til at skrive bøger om friluftsliv, fjeldvandring og turguider.

Det er ikke og har ikke været nogen hemmelighed at Christian har været tronfølger på Outsite og for at give Christian og hans nye redaktion arbejdsro har jeg valgt at lave et så 'clean cut' som det har været muligt og jeg er hermed heller ikke turleder mere på Outsite, hvilket betyder at et par arrangementer får ny turleder. Den eneste tur der ikke gør det er Familiekanoturen som jeg stadig er leder på idet jeg har en aftale med en familie om at padle sammen. Denne aftale indbefatter et barn som jeg selvfølgelig ikke vil skuffe :).

Jeg vil gerne takke alle de mange følgere jeg har i friluftslivet og i debatterne rundt omkring på nettet og samtidig sende en speciel tak til alle de, der trofast har fulgt Outsite gennem tiden og stadig gør det, og en helt speciel tak skal rettes til alle de aktive turdeltagere og frivillige på Outsite uden hvis hjælp og støtte dette arbejde ikke har kunnet gennemføres.

Sluttelig vil jeg sige tak til Christian og ønske ham held og løkke med Outsite fremover!

... Jeg håber vi ses derude!

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log in to comment


René's profilbillede
René svaret på emne: #2 10 måneder 1 uge siden
TAk for indsatsen og held og lykke
Vahanen's profilbillede
Vahanen svaret på emne: #3 10 måneder 1 uge siden
Kære Ljunggren ?

Dyb respekt og ydmyghed for dine fingre i malingen, som har skitseret regnbuer for mange, mange eventyrere. Jeg har desværre ikke mødt dig ansigt til ansigt, men jeg vil gerne udtrykke min model af mødet med dig i er par ganske korte skriv ang. Familie kanoturen hvor jeg får muligheden for, at gå i kølevandet på en pioner.
Da jeg skrev til Ljunggren ang et per spørgsmål om kanoturen vil jeg gerne understrege, at han stod i min stue og skrev hvor jeg trak vejret. Et personlig nærvær og uovertruffen personligt møde, som har forkastet eller aldrig ejet formaliteter. En livslang erfaringssubstans gjorde mig straks opmærksom på hvor er der desværre mange skjulte skribenter derude, men ej Ljunggren. En tabt og desværre sjælden set autenticitet og personlig gæstfrihed besidder du.

Konklusion: Du er en af de få der burde være flere af...

Ses i stålbananen?
Georas's profilbillede
Georas svaret på emne: #4 10 måneder 1 uge siden
Kære René
Tak for dine mange gode ture, indspark, fjeldvandretips, og meget andet.
Og jeg er glad for at du stadig er lidt med på sidelinjen.
Jeg går ud fra du stadig skal en tur nord for polarcirklen til sommer, ellers står verden da slet ikke længere!
Fritzen's profilbillede
Fritzen svaret på emne: #5 10 måneder 1 uge siden
Kære Rene
Jeg vil sige dig mange mange tak for din måde at være på og skrive på.
Alle de krafter der er lagt i dette site.
Din kærlighed til naturen og være ude i naturen.
Næsten hver aften har jeg fuldt jer på oursite til stor glæde og drømme og har været til dine fordrag og pioner ture.
Og havde set meget frem til lapland tur 82 med dig til sommer.
Det er dejlige menedsker der tager over og det forsætter i din gode ond, og det er det bedste.
Tak for alle drømmene vi ses i naturen
Med venlig hilsen
Poul Fritzen
Gronlund's profilbillede
Gronlund svaret på emne: #6 10 måneder 20 timer siden
Kære René
Tak for dine mange aktive år i OutSite, dine artikler, turbeskrivelser og dit engagement for at gøre OutSite til et super forum, - du har i den grad bidraget til at både erfarne og "nybegyndere" har fået inspiration til at bruge naturen. Og dine snart 68, er nu ingen alder for at dyrke friluftslivet.

Christian som kronprins, er et rigtig godt valg, for Christian brænder også for at gøre friluftslivet tilgængelig for flest mulige.

Håber OutSite også fremover vil vokse sig større, og komme ud til endnu flere.

Du må have alt mulig held og lykke med dine kommende aktiviteter, nu hvor du starter på dit otium :-)

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor Fjeld rabat
pro outdoor rabatkode og outdoor udstyr OutRoedovre stor friliv.dk rabat spejdergear banner
Vandregrej stor OutdoorProLogo tentsile  

Samarbejdspartnere

fjaellraeven udstyr Nordisk nalgene logo lille teva logo lille
Primus Yeti Tentipi Jetboil logo
ExpedAnnonce sea to summit logo lille AclimaAnnonce robens
immeln kanotcenter logo lille Odex summit to eat logo ab camping og outdoor udstr
STMNy The Good Karma GrowersCup logo  All Out

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2018 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.