outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

TurlederMortenLangMorten er en meget erfaren vandrer og turleder og rigtig hyggelig at være sammen med på ture.

Morten er en habil fjeldvandrer med, ikke mindst, en masse erfaring med aleneture i fjeldet og derfor har "styr" på det.

Morten er født i 1978 og har en mangeårig interesse for friluftsliv. Den første smagsprøve på friluftslivet fik Morten, da han som barn var medlem af FDF i en længere årrække, hvor det blev til mange ture i telt og i selvbyggede shelters. Det kulminerede i 1990 med Mortens første fjeldtur der gik til Hardangervidda i Norge.

I teenageårene og de de tidlige voksenår blev friluftslivet lagt på hylden i en længere årrække men for små ti år siden blev interessen genvakt bl.a. med god hjælp af Outsite.org. Det er siden blevet til en del ture i det sydsvenske både selvarrangerede ture og ture i Outsiteregi, hvor Morten er en fast deltager på Outsites traditionelle vintertur til Raslången. Udover turene i de sydsvenske skove er det også blevet til flere ture i de norske og svenske fjelde, hvor bl.a. Jotunheimen, Hardangervidda og Narvikfjeldene er blevet besøgt - næste destination er Sarek i Nordsverige.

Hvis Morten pludselig sakker bagud på tur, er det fordi han er en ivrig hobbyfotograf og prioriterer at tage billeder og optage film.

Til daglig arbejder Morten som projektleder og miljøkemiker i en rådgivende ingeniørvirksomhed."

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log-på for at kommentere

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bjergkaeden rabat friliv.dk rabat spejdergear banner
vandregrej dk outdoor45 rabat    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.