outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

TurlederJannieLangJeg er født i 1974 i Vejle og det var her i de kupperede skove og på Vejle fjord jeg fra en tidlig alder fandt glæde ved naturens ro og mangfoldighed og at betragte årstidernes skiften. I min barndom blev naturen fortrinsvis brugt til ”madpakketure” eller weekendture i min fars jolle. Senere begyndte vi at tage på sommerferie i Østrig, hvor min interesse for vandring i bjergene blev vakt. Der skulle dog gå mange år før jeg rigtigt fik øjnene op for friluftslivets glæder og alle de muligheder der ligger i det.

Jeg er uddannet skibsassistent, maskinarbejder og maskintekniker og arbejder for tiden med CAD konstruktion. Jeg har boet på Als siden 1994 og kender øen og grænseegnen rigtig godt, så det vil fortrinsvis være her mine ture vil finde sted. Jeg bor her sammen med min mand og vores to teenagedrenge som også er mere eller mindre friluftsinteresserede.

Da vores ældste søn var et par år gammel viste der sig en umættelig interesse for naturen og de små ben vandrede adskillige kilometer hver eneste weekend. Hermed fik vi i familien rigtig gang i friluftslivet og det blev hurtigt løftet fra madpakketur niveauet til lange geocachingture og primitiv overnatning i naturen. Ofte tager vi på ferie eller weekendtur hvor vores Combi-Camp er fast base på en campingplads i Tyskland eller Østrig. Herfra tager vi på vandreture i området og vi har også flere topture i Alperne i bagagen med Kleiner Isidor som den højeste top i 3189 m. Lejrliv har også høj prioritet, hvor vi tager ud til en telt- eller shelterplads for at overnatte. Her ynder vi at udfordre os selv på Trangia og mad på bål eller bare at slappe af og lade op. Ellers er det geocaching, træklatring, vandreture og undervandsjagt der er favoritinteresserne.

Jeg kan af og til godt lide at udfordre mig selv men for det meste er det dog tid og ro der er i højsædet når jeg er på tur. For mig er det vejen der er målet. Det gælder om at tage sig tid til at nyde turen frem til lejrpladsen, så tager du på tur med mig kommer du ikke til at løbe afsted. Ellers har jeg nok en lidt nørdet tilgang til friluftslivet. Især letvægtsgrej har min interesse og jeg bruger mange timer inden turen på at skrue den helt optimale pakkeliste sammen. Jeg studerer udstyr længe inden der træffes beslutning om køb. Senest har jeg været et halvt år om at vælge den rigtige rygsæk. Desuden fører jeg regnskab over gas og vandforbrug. Bare så jeg ikke kommer til at slæbe for meget med.

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.