outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Log på / af

Outdoor forum

Flere emner »

TurlederBrianLang

Brian er Født i 1988.
Brian har stort set hele livet haft interesse for naturen, dels på familiens campingture, fisketure og dagsture på feriedestignationer med familien.
Da Brian blev gammel nok til at tage alene afsted med kamemrater, ungdomsskole og lignende opdagede han en verden med turmuligheder i nærområderne, med fisketure, overnatning i skoven, træklatring og ture på vandet i kano og kajak i Danmark og i Sverige.

I Stenløses omegn er der nok ikke mange søer hvis vande Brian ikke har fisket tynde.

Som med os alle sker det ofte at friluftsaktiviteterne bliver lagt lidt på hylden når man går i gang med udddannelse, og som ofte får de kammerater man har haft naturen fælles med andre interesser i den tid og tiden går indtil uddannelsen er bestået og dagligdagen atter ændrer sig.

Som hos de fleste af os der er vokset op med natur og friluftsliv dukker interessen op igen hvilket også gjaldt for Brian og i 2013 tog det rigtigt fat og Brian har været yderst aktiv, især vandreture i Sydsverige og i Danmark, men også kanoture har der været mange af.

Også vandreture i Island, i Østrig og selvfølgelig i Lapland er det blevet til og Brian er ikke bange for også at drage på tur om vinteren uanset vejret.

Som Brian selv udtaler det:
"Jeg elsker at komme ud og opleve naturen. Nogle gange bare for at slappe af, samt opleve nye steder og nye bekendtskaber. Den er mentalt opladning for mig.
Men en del af oplevelsen er også forberedelsen, som fx at undersøge nye turer og klargøre(nørde) udstyret til den kommende tur. Og når jeg ikke kan købe grejet som jeg vil have det, sker det at jeg går i gang med symaskine og i værkstedet."

Brian er kendt som en flink og omgængelig fyr med et altid godt humør. Brian er en rigtig hyggelig fyr at være på tur med og med stort overskyd til gruppen.

Til daglig arbejdet Brian som elektriker i Storkøbenhavn.

Brian hilser og glæder sig til at møde Dig på tur!

 

 

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log-på for at kommentere

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bjergkaeden rabat friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.