outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Fraklip og bloopers fra Outsite TV 2015

Outsite TV har haft et rigtig godt 2015. Med 600 abonementer og over 110.000 seere er vi glade for den støtte vi har fået fra jer i årets løb. Videoer tager dog ret lang tid at lave. Planlægning, tegning af scener, test af grejet/af sted på vandretur, dækbilleder og så til sidst filmning og redigering samt speak.  Men, det går ikke altid som forventet når vi filmer...

41 videoer i 2015

Vi nåede at optage og udgive 41 videoer, men der er mindst 20 mere der ligger og venter på redigering, speak eller dækbilleder. Og så var der lige 2 videoer, der røg på en ødelagt harddisk - do'h. De to videoer skal I dog ikke snydes for, så de skal nok blive genskabt (desværre nok ikke i de smukke omgivelser i Sverige som vi havde fundet til lejligheden).

outsite tv bloopers

Målet for 2016 er mindst en video om ugen og så mere varietet. Test af outdoorudstyr, vandreture, kanoture og gode råd er da fint, men vi skal selvfølgelig meget mere omkring. Vi besøger flere butikker i 2016 og så har vi også mange overaskelser i ærmet. Husk at hvis du har noget du vil se testet eller en god idé, ris eller ros, så kontakt os da gerne her...

Se alle vores videoer her...

En video fik meget success. Det er videoen om Tentsile Stingray der stadig moser sig frem og nu med over 11000 seere på et år. Andenpladsen er MSR Windboiler, der dog har skiftet navn, så den stoppede ved næsten 9000 seere på et år.

rene fra outsite tv

40.000 danskere så med i 2015 men det er ikke kun danskerne der ser Outsite TV. Det har overasket os kraftigt at udlandet har så stor interesse i vores "lille" kanal, mest af alt fordi alle videoer er på dansk. Top 10 ser således ud:

1. Danmark
2. USA
3. Tyskland
4. Sverige
5. Norge
6. Storbritanien
7. Japan
8. Canada
9. Finland
10. Holland

Statistikken fortæller også at folk ser videoerne til ende. Underteksterne gør altså at folk ikke lukker videoerne. Især videoen om MiniMo har fået stor opmærksomhed og kommentarer fra udlandet.

jan fra outsite tv

Støt os i det frivillige arbejde

Faktisk er de udenlandske seere ret gode til at trykke like og kommentere - meget bedre end os danskere. Et simpelt like (der tager 1 sekund) siger faktisk mange ord og er et godt skulderklap til os. Hvis du vil mere, så kan du støtte os med Outsite+ medlemskab, så kvittere vi med endnu flere videoer og gode rabatordninger i grejbutikkerne ;)

FAQ om Outsite TV

Hvor mange er I på holdet?

To kameramænd, fem værter og en drone.

Kan jeg blive tester?

Ja, det kan du faktisk godt. Problemet er bare at de fleste ikke vil når det kommer til stykket. Det er sjovt at rende rundt med nyt gratis grej, men når der skal fotograferes og skrives, så er det knapt så sjovt. Det kræver derfor noget men har du lyst til at give det en chance, så skriv gerne til os.

Hvor meget vejer alt udstret at have med på vandretur?

Vi har mellem 4-5kg. med på vandretur i kameraudstyr alene. På shelterture/base camp har vi 8-10 kg. med.

kenn outsite tv

Er det ikke det fedeste job i verden at teste grej?

Jo! Det er da pisse sjovt og spændende at modtage det nyeste grej før alle andre, for at teste det. Der ligger dog også meget arbejde og planlægning i det. Vi tester udstyr "rigtigt" - altså ikke bare hjemme på stuegulvet. Det kræver altså mindst en weekend, bare for at lave testen. Herefter kommer filmning, redigering og alt det andet. De store videoer fra vandreture tager jo så ca. 14 dage (hvor 10 dage er på selve turen). Friluftsliv er vores hobby, så jo, vi elsker det.

Får I penge for videoerne?

Nej! Alle videoer er lavet ud fra ideer eller ønsker fra redaktionen samt tip modtaget fra seerne.  

Må I beholde det grej i tester?

Nogen gange ja. 

Må I sige jeres ærlige mening om grejet - også hvis det er skod?

Ja! Vi vil ikke bindes op på at skulle sige noget efter et manuskript. Det har hele tiden været ideen og alle har indtil videre været med på den. Faktisk opfordre producenter og importører selv til at vi giver vores ærlige mening.

zach haengekoeje outsite tv

Hvorfor er de fleste videoer så med gode anmeldelser?

Det er rigtigt at vi ikke har høvlet et stykke grej ned og det er der flere årsager til. Vi ser f.eks. på grejet, til det det skal bruges til og intentionen bag. Vi bedømmer (groft optegnet) derfor ikke en støbejernsgryde på den høje vægt, fordi vi ville have den med på vandretur. Vi tager heller ikke på Glamping med UL grej... 
Vi prøver også at se ud over "religioner" indenfor friluftslivet. Vi mener at der er tid og plads til det hele og derfor kan et bålkomfur være lige så godt som en topmonteret gasbrænder - Det kommer an på turen og temperamentet.

Derudover har vi stadig ikke modtaget grej der var fuldstændig ubrugeligt - send det gerne, så skal vi nok være negative.

Har du flere spørgsmål? Så skrive en kommentar herunder (kræver login).

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter rabat i bushcraftbutikken leave no trace proud partner 2020

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.