outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Julegaver til outdoormanden og vandrepigen 2016

Mangler du en ønskeliste eller at købe julegave til en der vandrer, padler, sejler i kano eller hygger sig i lejren? Frygt ej! Vi har lavet en liste for/til dig. Der er tre prisklasser der starter fra 59 kr. og op til "nyforelsket priser". Husk at du kan få rabat på julegavere med dit Outsite+ medlemskab.

julegaver tilfriluftsliv og outdoor

Panikindkøb

Tag en dyb indånding og tænk på at der faktisk er masser af tid. Alle webshops ved godt hvornår sidste chance for levering er, så det eneste du skal gøre er at lægge i kurven og trykke køb. Det kan da ikke være lettere. Der burde være noget for enhver smag og hvis personen har det i forvejen, så frygt ej - så har modtageren af gaven en undskyldning for at kigge forbi butikken og ose.

Sidste dag for bestilling via nettet er: 22 december kl. 12:00

Eventyrsport

Hos Eventyrsport kom vi i julestemning og fandt nogle gaver til alle. Det er faktisk vanskeligt at begrænse valget af julegaver til få ud af det store udvalg. Herunder er et lille udvalg af gaver til outdoor-mennesker.

Til vildmanden eller vildpigen i dit liv

billig outdoor julegave

Light My Fire - Grill'n Chill

Svenske Light My Fire har solgt mere end 20 mio. Sporks. De har utroligt meget service til outdoorbrug og udvikler sig hele tiden. En sjov ting er deres blandede pakker, der er et godt på en adventsgave eller julegave, der sætter gang i fantasien.

Sammen med en pakke Growers Cup, har du her muligheden for at invitere dig selv på kaffe-date i naturen og se om din ven eller vildmand kan tænde et bål uden lighter og sprit...

Se mere her...

 

 

219,- Spar 50 % 109 kr.

Hvor lagde jeg...

lys til teltet

Princeton Tec - Helix Backcountry Lanterne

Sidste efterår afslørrede Princeton Tec deres nye serie af lamper og lys til telt og hængekøje. Helix kan indstilles på rigtig mange måder i trinløs regulering. Fra hygge til fuld blus.

Lanternen kan foldes sammen under transport og så kan den tåle kondens og lidt fugt.

Se mere her...

 

 

 

399,-

Break the ice

varm icebreaker julegave

Icebreaker - Quantum LS Zip Hood 260 

Icebreaker er ekstremt populær. Denne trøje vil holde din mand varm i alle forhold. Du kan virkelig imponere ham juleaften ved at sige at Quantum er lavet af Merinould og er perfekt som første lag i 3-lags princippet. Du fortsætter med at lommen er rigtig god til vigtige ting som ikke må gå tabt, som f.eks. kompasset

Med hætte og "tommelfinger-varmer" vil han sende dig kærlige tanker på de kolde dage. 

Se mere her... 

 

1499,-

Gå ud og hæng dig

haengekoeje julegave

Hennessy Hammock - Expedition Zip

Hvis julegaven er til din udkårende, så kan du virkelig scorer point her. Har personen ikke en hængekøje, så vil du virkelig få personens tanker tilbage til dengang at gaverne var vigtigere end maden.

Hvis du har leget med Lego, så ved du at dagen efter juleaften, var store byggedag - med en Hennessy Hammock hængekøje bliver det store hængedag.

Se mere her... 

 

 

 1799,-

Friluftsland

Friluftsland har rigtig mange vare på hylderne, men det lykkedes os at finde et rigtig godt udvalg kogt ned til 4 gode gaveideer.

Hold dig og den varm

klean canteen insulated

Klean Kanteen - Insulated Mugg 355 ml.

Det er bestemt værd at give Klean Kanteen i gave. Mærket er godt tænkt til friluftslivet, da det ikke vejer meget, men har rigtig god isoleringsevne. Denne mugg er har dobbelt væg og et låg der er rigtig let at drikke af.

Klean Kanteen Insulated findes i mange forskellige farver.

Se mere her...

 

249,-

+Pris kun 199,-

Barista-bossen på tur

cafflano

Cafflano Classic All-In-One Coffee Maker

Når vi nu er i genren, så kan vi lige så godt gå all-in. Cafflano gør det muligt at nyde den bedste kop kaffe i naturen, uden du skal slæbe dig ihjel.

Med kun 470 g. kan du imponere modtageren af julegaven med kaffemaskine og kaffekværn samt mugg in én. Måske modtager så kvitterer med en kop god morgenkaf?

Se mere her...

  

799,-

+Pris kun 639,-

Vind og kulde - det li' meget

msr windburner

MSR - WindBurner

Vi elsker den! MSR har med deres WindBurner skabt en gasbrænder, hvor du kan kyle hvad som helst efter den, den stopper aldrig.

Om det er hård vind, hård kulde eller sne - WindBurner stopper ikke og holder den angivet tid...

Se mere her... 

 

 

1199,-

+Pris kun 959,-

I am man, I make fire

benchmade north fork wood

Benchmade 15031-2 North Fork Wood

Skal du give gaven til en der dyrker seriøst friluftsliv, men ikke rigtig ved hvad personen ønsker sig? Med Benchmade North Fork Wood kniven får du imponerende kvalitet, du ikke ser andre steder.

Rundt om julehyggen kan du jo fortælle at den kommer med noget af verdens bedste stål CPM-3S0V-stål (gentag efter mig: CPM-3S0V-stål, så kan du huske det).

Se mere her... 

 

1499,-

+Pris kun 1199,-

Outdoor-Pro

Outdoor-Pro skiller sig lidt ud fra de andre butikker. De har også taktisk grej - eller militærudstyr om man vil. Vi har derfor ramt en linje lige i midten af spændende gaver til en hver.

Sluk tørsten

camelbak eddy 75

CamelBak Eddy 0,75 L.

CamelBak er kvalitet og funktionalitet. Man skulle ikke tro at en drikkedunk kunne være speciel, men de senere år er der virkelig kommer konkurrence på marked.

Med CamelBak er du sikker på at få en funktionel drikkedunk fri for alle de skadeligestoffer og som holder til ture.

Se mere her...

 

 


149,-

Til vildmanden

bear grylls scout kniv

Bear Grylls Scout

Det er fantastisk som Bear Grylls produkter sælger. Det er dog ikke kun navnet du betaler for. Gerber er producenten bag og i samarbejde udvikler de kvalitet og robuste produkter, der er gennemtænkt. 

Er det en vildman eller kvinde der skal have gaven, så kunne denne kniv være et rigtig godt bud

Se mere her...

 

 

349,- Spar 50 kr. 299,-

Går og går...

clawgear mission sencor ii ur

ClawGear Sensor II Ur 

Med kompas, højdemåler, barometer, vandtæt, solidt design osv. er dette et rigtig godt bud på uret til outdoor mennesket. Find vej i terrænnet med sikkerheden om lang batteritid og et ur, der ikke går i stykker.

Det kan vist også vise hvad klokken er..

Se mere her...

 

 

 

799,- Spar 200 kr. 599,-

Populær sovetryne

carintia defence 4 sovepose

Carinthia Defence 4 sovepose 

Meget populær sovepose til en god pris. Med en komfort temperatur på -15 C. kan både kvinder og mænd virkelig holde varmen, selv når det er koldest herhjemme.

Med en lynlås i midten er den også genial til hængekøje-freaken (hint til dig der ved at modtageren har køje)...

Se mere her...

 

 

1499,- spar 250 kr. 1249,-

 

Hikeshop

Hos Hikeshop fandt vi vandreudstyr på tilbud. Vi fandt også ud af at man kan blive gratis medlem og få en gratis bog om vandring. Det er da et udemærket tilbud.

Smagen af sommer

nordisk canute 10 sovepose

Nordisk Canute +10 sovepose

Danske Nordisk har her en sovepose til sommerbrug. Den er perfekt til vandreturen og så vejer den kun ca. 500 g. Prisen er bestemt flot her i juletiden, så det burde være en gave som man godt kan give til sine nærmeste.

Se mere her...

 

 

899,- Spar 33 % 599,-

Glade fødder

jack wolfskin vandrestoevler

Jack Wolfskin Vandrestøvler til herre

Vi har testet vandre støvler for Hikeshop før og der endte Jack Wolfskin meget flot. Denne støvle er pålidelig og stabil og kan bruges all-round til vandreturene.

Se mere her...

 

 

 

1299,- Spar 50 % 650,-

Sov i Europæisk gås

nordisk celsius lite 4

Nordisk Celsius Lite +4 sovepose

Nordisk er her klar med en god sovepose til de varme 3 sæsoner. Soveposen har en limit på +4 (til mænd) og komfort til kvinder på +10 (så kun 2 sæsoner til kvinder).

Soveposen vejer kun 760 gram og her får du gode Europæiske gåsedun at boltre dig i. 

Se mere her... 

 

2099,- Spar 25 % 1574,-

Gå ud og hæng dig

nordisk oppland 2 si telt

Nordisk Oppland 2 SI

SI modellen af Oppland er en lidt lettere udgave en PU. Her får du et let og meget rummeligt telt til 3 sæsoner. Teltet er åndbar og så er der stort apsis til rygsækkene eller ophold og hygge.

Se mere her... 

 

 

3699,- Spar 200,- 3499,-

FNE

Hos FNE i Nyborg har vi fundet noget outdoortøj, en kasket til hipsteren/morfar samt en mulighed for at få modtageren til at tænke på dig, hver gang personen skal i seng.

Til pigen i dit liv

Jackie jaquard 043 lowres.w1220.h1220.backdrop

Ivanhoe Jaquard

Ivanhoe of Sweden laver lækre uldprodukter og er måske ikke så kendt i Danmark. FNE har dog luret at det er god kvalitet til en billig penge og derfor går du ikke galt i byen ved at købe denne cardigan til en du holder af (eller dig selv).

Den lækre cardigan er i 100% kogt uld og holder den heldige varm på vinterture.

Se mere her...

 

 


999,-

Til manden der har bukserne på

  fjaelraeven vidda pro

Fjällräven Vidda Pro

Her er nogle bukser der holder til det meste outdoorbrug. Skal modtageren vandre i bjerge eller fjelde, så kan personen trygt sætte sig ned på sten og klipper. Pasformen er designet til os i Norden og det er lækkert når man vandre langt.

Se mere her...

 

 

 

 

1189,-

Sov godt min skat

  hagloefs pictor pillow case

Haglöfs Pictor Pillow Case 

Et hovedpudebetræk? Hvad skal man dog bruge det til, når man ikke tager puden med hjemmefra? Jo ser du, man kan få lidt ekstra komfort ved at proppe dagens tøj ned i betræket og så har man en lækker hovedpude.

Se mere her...

 

 

 

 

79,-

Kasket-Karl

  Maddy Merinos Wool kasket

MJM Maddy kasket i merino uld 

Kasketten til dig der gerne vil have lidt varmt på hovedet og samtidig se godt ud. Er gaven til hipsteren eller morfar så går den sikkert rent ind.

Se mere her...

 

 

 

 

 

449,-

 

Outdoor Rødovre

Hos Outdoor Rødovre i, ja Rødovre, har Ib en lille hyggelig butik. Me tage ikke fejl - udvalget er stort og servicen i top. Vi har fundet 4 gaver, som man ikke går galt i byen med.

Lys i den mørke tid

black diamond storm pandelampe 250 lumens

Black Diamond - Storm

Rigtig god pandelampe til vandreture og f.eks. shelterture. Storm har alt hvad der skal bruges og så er den rigtig let at betjene. 

Med 240 lumens har du mere end rigeligt lys til dine gøremål om aftenen.

Se mere her... 

 

 

 

470,-

Kvinde - hold varmen

inov8 atc 34 tights woman

Ino8 - AT/C 3/4 tights woman

Mange pakker sig godt ind i store striktrøjer, dunjakker og kæmpe huer. De glemmer bare benene. Her går nogle af de store blodåre og de bliver hurtigt afkølet og taget med rundt til resten af kroppen (og især fødderne).

Kender du kvnder der altid fryser, så er her julegavehittet!

Se mere her...

 

 

 

600,-

Hold varmen mand

aclima warmwool hood sweater man

Aclima Warmwool Hood Sweater Man

Dun har fantastiske kvaliteter som inderlag på kroppen. Hood Sweater har dog endnu større fordele af at have hætte. De kolde dage hvor det føles som om alt kulde går ind til marv og ben, kan en simpel hætte hjælpe fantastisk meget.

Foruden at Aclime er et fedt mærke er det også et godt køb til pengene.

Se mere her... 

  

 

800,-

Isolering nedefra

klymit insulated static vlite

Klymit Insulated Static V Lite

Skal du bruge et let, behageligt og varmt liggeunderlag, er Klymits Static V bestemt et godt bud. Den noget anderledes konstruktion gør at du med hjælp fra soveposen opnår større varme.

Hvis gavemodtageren skal sove godt, så er her den perfekte gave.

Se mere her... 

  

 

1100,-

Pro-outdoor

Hos Pro-outdoor i Holbæk har vi fundet noget der ikke giver dig kolde fødder, gør dig knivskarp og holder dig tør.

Den skarpeste kniv om bålet

  lansky knivslibesaet med 4 sten

Lansky knivslibesæt med 4 sten

Lansky er kendt for at kunne holde din kniv skarp og dette slibesæt med 4 sten indeholder alt hvad kniven ønsker.
Det medfølgende mount kan sættes på bordet og så holder du den rigtige vinkel på slibningen.

Se mere her... 

 

 

 

 

479,-

Varme fødder til hende

  Sorel Joan Of Arctic Premium

Sorel Joan of Arctic Premium

Sorel laver vamre støvler. Faktisk så varme at man i en dansk vinter, kan tro at støvlerne er utætte. Det er de ikke! De er bare så varme at kondens fra foden og benet ikke når væk før det bliver vand. Med uldstrømper kan du klare problemet og nyde varmen. Når det bliver under frysepunktet er Sorel geniale og testet på de koldeste egne i verden. Joan of Arctic går ned til -32 C. og er derfor gode til vintercampen.

Se mere her... 

 

 

899,95,-

Til ham der har fået kolde fødder

  sorel caribou wool herre varm vinterstoevle til campen

Sorel Caribou Wool

Jeg har dem selv og jeg vil ikke af med dem. Gå rundt i sne og kulde en hel weekend og få ikke kolde fødder. Et trick dog: Stikker du kolde fødder i en kolde støvler, så gå dig lige varm. Caribou kan klare -40 C. og forvandler sjap og sne til en lækker sandstrand.

Se mere her...

 

 

 

1299,95,-

Tørt 3 i 1

  packtowl haandklaede til vandreturen

PackTowl Personal 

LetvægtsHåndklæde, vaskeklud og viskestykke i én. PackTowl tørre utroligt hurtigt og står man med håndklædet i hånden forstår man ikke det kan suge så meget som det kan. Perfekt til vandreturene og så er det ikke det der ødelægger budgettet.

Se mere her...

 

 

 

89,95,-

SpejderGear

Hos SpejderGear der også ligger i Rødovre, har vi fundet noget at slukke tørsten med, noget let at ligge på og i.

Drik og æd

traekop til vandretur

Nak & Æd koppen

Den klassiske trækop er let og robust at have med på tur. Om du skal på vand eller land er det en sikkert kammerat at have med. Det er en billig og glædesgivende gave der viser at du forstår din egen outdoornørd.

Se mere her... 

 

 

 

 

79,- Spar 18% 65,-

Jeg vil la' lyyyyset brænde...

luci solcelle lampe

Luci Solcelle Lampe - Oppustlig

Skal du oplyse et telt, en shelter eller lejr, så er Luci lampen noget for dig. Den fylder ikke meget sammenfoldet, men når du puster den op og tænder, er det svært at tro at den ret faktisk køre på solenergi.

Du behøver derfor ikke slæbe på batterier og den holder 12+ timer på fuld styrke.

Se mere her... 

 

 

189,-

Verdens bedste begynderhængekøje

dd frontline hammock

DD Hammocks Frontline

Den virker, den holder, den kan modificeres, du bliver ikke træt af den... Frontline er verdens bedste begynderhængekøje og så kosten den så alle kan være med.

Hvis gavemodtageren er under 185-190 cm. så går du ikke galt i byen med denne julegave.

Se mere her... 

 

 

 

 549,- Spar 9% 499,-

Noget til hele familien eller venneflokken

helsport varanger camp

Helsport - Varanger Camp 12-14

En af de fedeste lavvuer på market. Med den store dør, kan der faktisk være mange flere i lavvuen - også når I hygger. Man kan også have døren til lavvuen åben når det regner eller sneer.

Hvis din familie har gjort sig fortjent til denne gave, så er det noget I vil hygge jer i i mange år frem. Den er da i den dyre ende, men ca. det samme for en flybillet med hotel til syden. Lavvuen holder bare 10 år og ikke bare en uge...

Se mere her... 

 

 10699,- Spar 39% 6499,-

Urban Outdoor

Webshop med mange forskellige hængekøjer og andet udstyr. Vi har selvfølgelig valgt køjer og tilbehør hertil, men det er også blevet til et enkelt liggeunderlag i topklasse.

Underkjole til hængekøjen

dd hammocks underblanket

DD Hammocks Underblanket

Det er nok det du kender som under quilt, men DD beholder det lidt sjove navn. Det til trods, så er denne under quilt genialt til stort set de fleste hængekøjer. 

Vi har endnu ikke oplevet ikke at kunne bruge den på en køje (ja det skulle da lige være Amok, som er længere nede..).

Se mere her... 

 

 

 

 

549,- spar 70 kr. 479,-

Det store begynderhængekøje

dd hammocks frontline xl

DD Hammocks Frontline XL

Som skrevet længere oppe er Frontline verdens bedste begynderhængekøje. Den findes i et utal af farver og selvfølgelig også i en XL udgave. Det er gode nyheder for dem der er lidt højere eller mere komfortable end resten af pøblen.

Er din udkårne en af dem, så er XL modellen til personer på 185+

Se mere her... 

 

 

779,-

Den norske viking

amok draumr 3 0

Amok Draumr 3.0 - Complete

Amok Draumr er en meget speciel hængekøje. Du kan ligge på maven (som stort set den eneste hængekøje på marked) og så har du den bedste udsigt en køje kan præstere.

I dette sæt får du både hængekøje og tarp samt alt det andet du skal bruge til et godt hæng.

Se mere her... 

 

 

 

 2599,- Spar 520 kr. 2079,-

Liggeunderlag med dun - mmmmm

exped downmat 9lw

Exped DownMat 9LW

Et af de mest varme og komfortabl liggeunderlag på marked. Skal du virkelig forkæle modtageren, så er dette et godt bud.

Isoleret med dun og dejligt bredt og langt, er garanti for god nattesøvn - ligegyligt hvad vejret smider efter dig.

Se mere her... 

 

 2199,-

Hvornår er det sidste dag at handle på nettet før jul?

Torsdag den 22 er sidste dag at webshops sender pakker, så det kan nå at komme til jul. Husk at mange også pakker gaverne ind for dig, så det eneste du skal, er at skrive navn på pakken samt modtage den begejstrede hyldest som årets bedste gave leverandør.

Husk at del artiklen med en der skal købe til dig! ;) Glædelig dun og godt outdoorår!

Kan jeg få rabat?

Ja selvfølgelig! Som Outsite+ medlem får du rabat i mange af de ovenstående butikker. Er du ikke allerede medlem så kig her...

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter rabat i bushcraftbutikken leave no trace proud partner 2020

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.