outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Et hyggeligt besøg hos Ib og Knut i Outdoor Rødovre

Outsite tog på butiksbesøg for at besøge Ib og Knut i Outdoor Rødovre. Ib gør meget ud af at finde spændende produkter og håber på personlig betjening (og nyhedsbrev). Hør om grejet og få lidt tip og tricks med på vejen.

outdoor roedovre

Reklamevideo eller hygge?

Vi håber på at I vil tage imod videoen som den er tænkt - Mød personerne og tankerne bag butikkerne. Selvom mange butikker har det samme på hylderne, så er der alligevel stor forskel på hvordan butikkerne drives. Vi kender alle vores sponsore og vi oplever flinke og passionerede mennesker og den oplevelse vil vi gerne give videre.

Vi fandt på ideen, da butikkerne altid er hyggelige at komme i og nogle har måske ikke mulighed for at kigge forbi (måske, i dette tilfælde, bor man på den anden side af broen). Vi vil løbende lave interviews når vi kigger forbi vores sponsore.

Vi nørder - gør vi

Du kan med garanti ikke slå Ib på viden om materialer, men nok hvis du kender et eller andet sjovt stykke grej. Det er dog ikke mængden af udvalg men udvalget der står højest på Ib's liste. Er det et sjovt, spændende og funktionelt produkt, så kan man overbevise Ib om at det skal på hylderne i butikken.

I videoen nørder vi detaljer om nogle produkter og det er rigtig hyggeligt. Får man først munden på gled, så skal man lytte efter for der er god teoretisk og materiale viden at hente.
Teoretisk? Men er det ikke det praktiske der gælder? Ikke hvis du skal sendes af sted på tur, men god viden om det produkt du lige har købt. Det praktiske billede skal du nemlig selv danne dig. Ib har en god pointe i at det der er rigtigt for ham, måske ikke er det rigtige for dig, men man kan selvfølgelig godt guide.

Skulle du selv få lyst til at kigge forbi, så er Ib og Knut ikke farlige men klar til at hjælpe - og husk nu - er du Outsite+ medlem, kan du få 20% på dine køb.

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter rabat i bushcraftbutikken leave no trace proud partner 2020

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.