outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 247 gæster og 5 medlemmer online

Log på / af

Deltag i vores sommerkonkurrence og vind Mountain Equiptment Helium 600 dunsovepose (værdi 2899,-), Exped Downmat 7 M (værdi 1699,-) samt Outsite+ Medlemskab og vandreture. Konkurrencen er i samarbejde med Fjeld & Fritid og Exped. Se hvordan du deltager - klik på billedet.

vind en sovepose

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Del 2 og 3 af de 6 guide videoer i alt er nu oppe. Videoerne omhandler strækingen fra Ammarnäs til Jäkkvik, som er en af de dele af Kungsleden, som meget få vandret på, da der ikke er STF hytter, og man derfor skal have telt og proviant med. Der er taget et billede for ca. hver km og filmet nogen bemærkelsesværdige ting. Videoerne er delt op efter steder, man kan komme ud og ind til Kungsleden med bus/tog.

P7141704

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Den 27 - 29 april arrangerer Outsite Danish Outdoor Festival for 7 år i træk. Vi er igen at finde på skønne Gershøj Shelterplads, lige ud til Roskilde fjord. Oplev teltudstilling, hængekøjeudstilling, konkurrencer og meget mere. Prøv et telt, før du køber, prøv en hængekøje eller Tentsile. Få inspiration til dit næste eventyr, og mød andre friluftslivsinteresserede.

Adresse: Gershøjvej 84, 4070 Kirke Hyllinge

Kom og gå som du vil, eller bliv hele weekenden.

outdoor festival 2018 outsite

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv

 

Det meste friluftsliv foregår med dagsture i lokalområdet. En tur med det offentlige eller bilen, en rygsæk med en madpakke, drikke og lidt ekstra tøj. Måske har man endda hunden med. Danmark har mange skønne pletter, vi kan besøge, selvom vi mest har et landbrugsland, med små pletter af oprindelig natur. Men det vigtige er jo at komme derud og få den friske luft og motionen. Ellers er man ikke i form til sommerens fjeldtur. Her kommer en videorække med inspiration og tips til dagsture. Det er ikke guides til at besøge, da der er fine kort og foldere til det på stederne, men en inspiration for at se hvad der er derude. Den første er Møns Klint, hvor en af mine yndlingsture er nord for Geocenteret, både langs klinten og inde i skovene bag klinten, så man nemt kan gå 20 km og få lidt højdetræning af benene til sommerens bjerge. 

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv

Outsite er for alle! Begyndere som nørder - alle er velkomne. Vi har dog haft nogle artikler, som vi ikke vidste, hvor vi skulle proppe hen. Det er ikke click bait overskrifter, og indholdet er måske meget begynder-agtige eller for den hårde nørde-kerne. Det råder vi bod på nu. Det gør vi med et logo-system, der forhåbentlig gør det lettere for dig.

outsite a b og n

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk outdoor rodovre 283px friliv.dk rabat spejdergear banner
vandregrej dk tentsile    

Samarbejdspartnere

Fjällräven Nordisk nalgene logo lille teva logo lille
Primus Yeti Tentipi Jetboil logo
ExpedAnnonce sea to summit logo lille AclimaAnnonce robens
immeln kanotcenter logo lille odex summit to eat logo ab camping og outdoor udstr
STMNy The Good Karma GrowersCup logo  All Out

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2018 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.