outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Traditionel Outsitetur (fællestur)

Vi bag outsite.org har som hovedformål at udbrede interessen for og kendskabet til aktivt friluftsliv.

Derfor har der i flere år været udbudt ture, som redaktionen i starten oprettede for at få medlemmerne ud i naturen på tur. Dette ’arbejde’ er nu langt hen ad vejen overtaget af medlemmerne, der er rigtig flinke til at lave ture for hinanden. Det er både medlemmerne og vi i redaktionen naturligvis rigtig glade for, og vi håber, at dette arbejde fortsætter.

faelles vandretur

 

Fællesturene er ture, hvor det i det store hele forventes, at deltagerne er ’selvkørende’. Deltagerne har det udstyr og de kundskaber, der skal til for at tage med og klare sig selv. Det er antagelsen, at man ikke efterspørger megen hjælp, medmindre man virkelig er nødstedt. Når man melder sig på fællesturene, har man gjort sig sine erfaringer, man ved, hvad man kan klare, og man har det rigtige udstyr med.

Fællesture er altid gratis (uden turledergebyr) og er ture udenfor Outsites ansvarsområde og er alene ture arrangeret af et medlem for andre medlemmer.

Fællesture oprettet på Outsite må IKKE annonceres i anden turudbyders regi, men du må gerne linke til den fra din Face Bookside elelr andet! Overholdes reglen ikke forbeholder Outsite sig ret til at tage arrangementet af Outsites website!

 

Hvordan opretter jeg en fællestur

Under menupunktet "Ture og kurser" finder du menupunktet "Opret fællestur".

Bag denne finder du et skema du skal udfylde. Husk at udfylde alle felter omhyggeligt og husk at vedhæfte et godt billede der viser noget sigende om den tur du vil annoncere. Billedet skal helst være 700 px x 400 px, men helst ikke mindre. Opløsningen skal blot være 72 dpi. Har du problemer med det kan du efter du har udfyldt det hele omhyggeligt sende billedet på en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og angive hvilken tur det hører til.

Husk i beskrivelsen at fortælle levende om turen og det område den fører igennem. Det er din tekst der "sælger" turen. Fortæl også noget om dig selv så folk føler at de kender dig lidt inden de melder sig til turen.

Angiv sværhedsgrrad i antal "støvler" fra 1-5 (Vi sætter vignetten ind) Beskriv hvorfor turen har den sværhedsgrad du vælger. Stigninger, terrænets beskaffenhed. Er det stier, skovveje eller asfalt.

Angiv antal deltagere - om der kan være børn med (normalt siger vi det på denne måde: turen er ikke velegnet til børn under 16 år eller turen er børnevenlig)

Angiv tydelig start og slutdato og præcist startttidspunkt samt cirka sluttidspunkt og sted.

Angiv nøjagtige dagsetaper så ingen bliver overraskede.

Angiv din emailadresse samt dit telefonnummer så deltagerne kan kontakte dig. (Ture oprettet uden gyldig emailadresse og eller telefonnummer oprettes ikke!)

Angiv om der er noget der koster noget. Det kan være brænde, overnatning, fællesmad, kanoleje eller andet. Du skal selv enten kræve pengene ind på forhånd eller lade folk betale på stedet. Outsite opkræver ikke penge op for dig!

Denne tekst skal indgå i slutningen af alle fællesture:

Husk, at du altid skal være medlem af Outsite.org når du deltager i ture og kurser arrangeret af Outsite eller medlemmer af Outsite! Dette skyldes at Outsite har foreningsstatus hos Rejesegarantifonden!
Medlemsskab og oprettelse af profil er gratis. (+medlemsskab koster kr. 200 pr. år og giver rabat på ture og arrangementer med betaling, men i tilgift får du et medlemsskort der giver ret til rabat i en stribe udstyrsbutikker).
Du SKAL ikke være betalende medlem for at deltage i Outsites ture, men du SKAL have oprettet en gratis profil!
Du skal tilmelde dig ture og arangementer via Outsites turmodul.

 

Hvad så hvis jeg ikke kan finde ud af det?

Syntes du at det er for indviklet vil vi gerne hjælpe dig, men det fordrer at du går aktivt ind i processen. Når du beder om hjælp skal du være til rådighed på telefonen så vi kan rette turen til sammen med dig med det samme. Vi accepterer ikke langvarige mailudvekslinger.

Vi er alle frivillige og arbejder gratis og gratis medlemsture er en service Outsite.org stiller til rådighed for dig der gerne vil lave en tur, skal du have hjælp, og vi hjælper gerne, så skal du være en aktiv medspiller.

Når du er klar på det laver du et tekstdokument efter denne skabelon og mailer den sammen med et billede til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Turens titel

Kort beskrivelse af turen (højst 2 linjer)

Vandreerfaring (eksempel):   Der forekommer store bakker og meget terræn, herunder også en del stenet strand, så vandringen kan opleves som tung. Der bæres fuld oppakning første og sidste dag.

Hvor langt om dagen:.
Turledergebyr: Gratis for medlemmer af Outsite
Start- og slutsted:

Mødetid:
Sluttid:
Turleder: (dit navn, emailadresse og telefonnummer)

Her skriver du en sigende tekst:

Husk, at du altid skal være medlem af Outsite.org når du deltager i ture og kurser arrangeret af Outsite eller medlemmer af Outsite! Dette skyldes at Outsite har foreningsstatus hos Rejesegarantifonden!
Medlemsskab og oprettelse af profil er gratis. (+medlemsskab koster kr. 200 pr. år og giver rabat på ture og arrangementer med betaling, men i tilgift får du et medlemsskort der giver ret til rabat i en stribe udstyrsbutikker).

Du SKAL ikke være betalende medlem for at deltage i Outsites ture, men du SKAL have oprettet en gratis profil!
Du skal tilmelde dig ture og arangementer via Outsites turmodul.

Brugervurdering: 1 / 5

Stjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter rabat i bushcraftbutikken leave no trace proud partner 2020

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.