outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 784 gæster og ingen medlemmer online

Tilmeld nyhedsbrev

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Om outsite.org

Outsite.org er en frivillig organisation, drevet af frivillige.
Hjemmesiden stilles gratis til rådighed og kan benyttes af alle. Man kan oprette sig som medlem og bl.a oprette tråde samt indlæg i debatten. Man kan, hvis man har lyst, støtte Outsite ved at tilmelde sig Outsite+. Pengene går til drift, ture, udvikling, at udbrede kendskab til friluftslivet osv.

om outsite org


Brugerne på outsite.org har siden 2002 været med til at inspirere dansk friluftsliv med artikler om vandring samt gode råd i forummet.
Outsites formål er at udbrede kendskab og interesse for friluftsliv og outdoor, og det er hele tiden den vej vi går. Outsite satser hårdt på at have alle med. Om du er nybegynder og aldrig har været på tur, eller om du er ekspert, og har 100.000 km. i vandrestøvlerne, så er der plads til dig.

I redaktionen sidder pt. René Ljunggren, Christian Milbo, Kenn Schjødt og Christina Stuwitz Halle, der alle lægger utallige timer i siden hver dag.
Vi har også en masse, super dygtige turledere. De er: Jensb, Ljunggren, Milho, Kennls, Petreaus, Brian Johansen og Ennamaria. Vi kan godt bruge flere, både turledere der vil lave gratisture og folk som vil lave guidede ture eller kurser.
Tur- og turlederansvarlig er Ljunggren.

Hvis du har spørgsmål til redaktionen om website så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål om ture generelt skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål til en specifik tur skriv til den turleder der har turen, eller til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se Outsites profil hos CVR registret.

Se i øvrigt videoen om Outsite:

N.B.! Det er ikke tilladt at kopiere Outsites koncept og ture!

Log-på kommentar

Vi bruger cookies

Jeg forstår.

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2017 - Betingelser - Kontakt os  - Foreningen Outsite 

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Alle artikler, tests osv. er ikke økonomisk støttet men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.