outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Om Outsite.org 

Hjemmesiden Outsite.org stilles gratis til rådighed og kan benyttes af alle. Hvis du opretter dig som bruger, kan du bl.a oprette tråde og skrive indlæg i debatten. Du kan vælge at støtte Outsite ved at melde dig ind i Outsite+. Så får du samtidig rabat i en række outdoorbutikker, og du bliver medlem af Foreningen Outsite.

Dit støttekontingent går til drift og udvikling af hjemmesiden, til udvikling og gennemførelse af ture og sociale tiltag, afholdelse af årlige events og udbredelse af kendskab til friluftslivet på anden måde osv.

om outsite org

Brugerne på outsite.org har siden 2002 været med til at inspirere dansk friluftsliv med artikler om vandring samt gode råd i forummet.
Outsites formål er at udbrede kendskabet til og interessen for friluftsliv og outdoor, og det er hele tiden den vej, vi går. Outsite satser hårdt på at være et tilbud til alle. Hvad enten du er nybegynder og aldrig har været på tur, eller om du er ekspert og har 100.000 km. i vandrestøvlerne, er der plads til dig.

Christian er Outsites chefredaktør. Han lægger mange timer i siden hver uge. Christian arbejder ud over på hjemmesiden også med Magasinet Outsite.

Outsite har en række super dygtige turledere. 

Vi kan på Outsite sagtens bruge flere frivillige. Det gælder både nogle, der som turledere vil lave gratisture, og andre, som vil lave guidede ture eller kurser.

Hvis du har spørgsmål til Outsite, skriver du til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål til en specifik tur, skriv til den turleder, der har turen.

Se Outsites profil hos CVR registret.

Se i øvrigt videoen om Outsite:

N.B.! Det er ikke tilladt at kopiere Outsites koncept og ture!

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter rabat i bushcraftbutikken leave no trace proud partner 2020

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.