outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 281 gæster og 5 medlemmer online

Log på / af

Om Outsite.org 

Outsite.org er en såkaldt frivillig forening, der drives af frivillige.
Hjemmesiden stilles gratis til rådighed og kan benyttes af alle. Hvis du opretter dig som bruger, kan du bl.a oprette tråde og skrive indlæg i debatten. Du kan vælge at støtte Outsite ved at melde dig ind i Outsite+. Det giver dig endnu flere muligheder - og rabat i en række outdoorbutikker.

Dit støttekontingent går til drift og udvikling af hjemmesiden, til udvikling og gennemførelse af ture og sociale tiltag, afholdelse af årlige events og udbredelse af kendskab til friluftslivet på anden måde osv.

om outsite org


Brugerne på outsite.org har siden 2002 været med til at inspirere dansk friluftsliv med artikler om vandring samt gode råd i forummet.
Outsites formål er at udbrede kendskabet til og interessen for friluftsliv og outdoor, og det er hele tiden den vej, vi går. Outsite satser hårdt på at være et tilbud til alle. Hvad enten du er nybegynder og aldrig har været på tur, eller om du er ekspert og har 100.000 km. i vandrestøvlerne, er der plads til dig.

Redaktionen for Outsite.org udgøres af Christian Milbo, Kenn Schjødt og Thomas Vaaben Søgaard, der alle lægger utallige timer i siden hver uge. Christian laver ud over på hjemmesiden også Magasinet Outsite. Christian er Outsites chefredaktør.

Outsite har også en række super dygtige turledere. Det er Kenn Lottrup Schjødt (Kennls), Jan Petræus (Petreaus), Brian Pihl Johansen (Pihlen), Susanne Snej (Ennamaria) samt Christian Milbo (Milho).

Vi kan på Outsite sagtens bruge flere frivillige. Det gælder både nogle, der som turledere vil lave gratisture, og andre, som vil lave guidede ture eller kurser.

Hvis du har spørgsmål til en tjans som turleder, skriver du til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Hvis du har spørgsmål til redaktionen om website, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål til en specifik tur skriv til den turleder, der har turen.

Se Outsites profil hos CVR registret.

Se i øvrigt videoen om Outsite:

N.B.! Det er ikke tilladt at kopiere Outsites koncept og ture!

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log-på for at kommentere

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk outdoor rodovre 283px friliv.dk rabat spejdergear banner
vandregrej dk tentsile    

Samarbejdspartnere

Fjällräven Nordisk nalgene logo lille teva logo lille
Primus Yeti Tentipi Jetboil logo
ExpedAnnonce sea to summit logo lille AclimaAnnonce robens
immeln kanotcenter logo lille odex summit to eat logo ab camping og outdoor udstr
STMNy The Good Karma GrowersCup logo  All Out

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2018 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.