outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 397 gæster og et medlem online

Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Der er stor forskel på de frysetørrede retter. Lyo Foods ligger i toppen og er kendt for deres store stykker kød og grøntsager. Goulash Soup lød lidt spøjs på titlen, men det skulle prøves.

lyo foods goulash soup

Anmeldelse Lyo foods Goulash Soup

Fyld vand lige over den frysetørrede mad og lad stå. Retten er ikke en suppe (eller også har jeg fyldt for lidt vand i. Men smagen er heller ikke stærk nok til mere vand). Vær opmærksom på at retten kan være svær at røre rundt, så kom godt ud i hjørnerne. Når du er der så fortsæt videre ud. Hold evt. Posen lidt skævt så du får overblik om det hele har fået vand. 

frysetørret mad

En smart feature på Lyo Foods poser er at du kan rive endnu mere af toppen, når retten er klar. Det giver bedre mulighed for at komme ned i bunden uden en lang ske.

Der er store stykker kød og grøntsager som også kendetegner andre retter fra Lyo. Kødet er lidt kedeligt, men efter mange dage på frysetørret mad vil retten være genial, da kødstykkerne er kæmpe store (sammenlignet med andre producenter).

lyo frysetørret mad

Konsistensen er lidt moset men der er stadig lidt stykker med bid i. Retten smager godt og der er en mild krydderblanding der giver plads til andre råvarer. Man kan smage kartofler, gulerødder og andet. Retten mangler salt og peber. 

Stoevle 4

Lyo er stadig kongen af frysetørret mad og det afspejler prisen også. Vær opmærksom på at du kan købe billige portioner af Lyo i nogle butikker, men de er meget små og ikke nok til aktive friluftsfolk. Så lad dig ikke lokke af den billige pris, tjek portionernes størrelse. 

Vi giver Lyo Goulash Soup et lille 4-tal. Retten koster 85,- (Outsite+ pris ca. 68,-) og kan købes her: http://www.outdoorrodovre.dk/turmad-295 

Billederne i artiklen er grov manipulation, da retten er indtaget hjemme. Det er den for at få den "rigtige" smag. Alt smager meget bedre ude i naturen, så smager det godt hjemme, smager det rigtig godt ude.

Log in to comment


Fri, Luft og Liv's profilbillede
Fri, Luft og Liv svaret på emne: #2 4 måneder 2 uger siden
Troede at Drytech var "kongen"?

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor pro outdoor rabatkode og outdoor udstyr
OutdoorProLogo OutRoedovre stor friliv.dk rabat tentsile connect
Vandregrej stor FNE Outdoor BannerAlphastore tentsile
Kungsleden Abisko Kebnekaise SingleCover UrbanOutdoor

 Guide til Kebnekaise

outsite medlemskab

Sponsorer

Klatregrej stor Fjeld-og-fritid vandfilter net

 

outsite vandre og friluftsliv

Bliv sponsor på Outsite.org

Samarbejdspartnere

fjaellraeven udstyr Nordisk STMNy ab camping og outdoor udstyr
Primus Yeti Tentipi Lifestraw2
All Out GrowersCup logo

The Good Karma

Calazo
ImmelnPartner AnnonceSuunto Odex WXWileyx 2
  CasioProTrek   ExpedAnnonce   AclimaAnnonce  

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2017 - Betingelser - Kontakt os  - Foreningen Outsite 

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Alle artikler, tests osv. er ikke økonomisk støttet men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.