outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Madanmeldelse: Mountain House Pasta Med Lasagnesauce

Der er et hav af valgmuligheder indenfor frysetørret mad og en af dem er Mountain House. Vi har smagt deres Pasta med Lasagnesauce og kommer med vores vurdering af den frysetørret ret.

mad til vandretur

 

 

Frysetørret mad

Det er en jungle at vælge frysetørret retter og denne artikel er desværre ikke meget hjælp. For det første er det kun en ret, men jeg kan generelt tale godt om Mountain Houses retter. For det andet stopper Mountain House i Europa snart, og så kommer det til at hedde Summit to Eat.

Der er dog gode nyheder. Det er stadig samme firma bag begge produkter, nemlig European Freezedry. Retten ser ud til kun at skifte navn til Pasta Bolognaise og det er måske også mere Europæisk? Nogle af fabrikker ligger faktisk i Danmark. Utroligt nok ligger den ene nærmest i min baghave og hvis du ikke har set videoen fra vores besøg, så kig med her:

Pasta Bolognaise

Fjern antifugt dimsen fra posen, fyld vand lidt under linje B trods foreskrevet til linje A ellers blier retten for smattet.

Der er sjovt nok sparet på pastaskruer i retten. Måske fylder de for meget? Tag derfor selv nogle med, hvis du vil have retten til at fylde mere. Du kan eventuelt koge nogle hjemmefra og tilsætte retten, så du ikke skal til at spile gas på det på din tur.

Som altid med Mountain House er retten velkrydret, men tilsæt selv salt og peber. Det er en ting som Mountain House holder fast i: Salt og peber behov er meget individuelt, så det tilsætter de ikke. Det er nu også fint nok. Jeg er (desværre) et saltøre, så jeg ville alligevel supplerer.

pasta med lasagnesause

Selve retten er fin og kødsovsen har en fin konsistens. Løgnes bitterhed sætter sig ude i siden af munden, mens den bløde krydderblanding og kødets mildhed er midt i munden. Mens man tygger kommer gulerøddernes sødme liiidt frem, men det er ikke meget. For at gøre retten endnu bedre kan du evt. tage revet ost med.

Dommen

Stoevle 3

Ikke den bedste ret fra mountain House, men den er heller ikke ringe. Med et glas rødvin kunne man sikkert godt tænke på den italienske strand med long drinks serveret på strandstolen og oreganoen og timianen i retten hjælper også lidt på det.
I fjeldet ville den være fin på en af de første dage eller hvis man vil have en let ret til frokost på en weekendvandretur. Prisen på 59,- er bestemt fin.

Retten ryger op på 3,5 støvler og det er bestemt ikke uspiseligt. Du kan f.eks hapse de sidste dråber Mountain House her, før de lukker ned og takker af i Europa...

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log-på for at kommentere

Julefrokost i shelter

  hængekøjekursus

Julefrokost

Kom med til vores julefrokost d. 20-22 december, og mød andre Outsitere.
Det koster kun 100,- og er inkl. julemaden om lørdagen.

Du kan komme og gå som du vil, eller blive hele weekenden. Vi glæder os til at møde dig!

Klik her og læs meget mere...

Vinterkursus

  hængekøjekursus

Vinterkursus

- Optimér dit grej til vinterbrug
- Hold varmen om natten
- Hold varmen om dagen
- Sikkerhed
- Overnatningsformer
- Optimering af sovegrej
- Start et bål om vinteren
- Vintervandring
- Vintercamp
- Vintergrej
- og meget mere...

Klik her og læs meget mere...

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bjergkaeden rabat friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.