outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 317 gæster og 9 medlemmer online

Log på / af

Italian style marinara

Rigtig let måltid! Åben posen og spis! Det kan ikke være lettere. Måske et alternativ til den lidt mere usunde chokoladebar, der ellers også er hurtig at hive op af hoftebæltets lomme. En langtidsholdbar sandwich i lufttæt pose, får måske allerede dit mundvand til at tørre ud, men dette mellemmåltid er alt andet end tør. Orifo rykkede hurtigt, da vi i efteråret spurgte om de ville sponsere mad til en ekspedition og de sendte alverdens sjove retter, deserter, feltrationer og meget mere. Vi testede selvfølgelig, for måske var der noget interessant og anderledes i "rigtig" mad på tur, fremfor det kendte frysetørret.

orifo sandwich italian marinada

Som allerede skrevet, er man lidt skeptisk, når man står med den lidt kedelige indpakning i hånden og skal til at spise. Når man åbner indpakningen, kan man høre de sidste samtaler fra fabrikken, fordi indpakningen er så forseglet. Anti-fugt posen tages ud og man oplever at al spyt i munden bliver suget ud, bare ved tanken om hvor tør en oplevelse der venter en.

Sådan er det bare ikke...

Man får sat tænderne i en noget anderledes oplevelse. Brødet virker frisk, blødt og er ikke tørt. Der vælter krydderier ud på tungen, som man prøver at rette hen imod det rigtige smagsløg. Vi var to der smagte denne og her er dommen:

Christian: man skal lige vende sig til smagen, men den er faktisk hel ok. Man skal have to tre stykker til et frokostmåltid, men som snack/mellemmåltid er den perfekt. 

Susanne: smagte af pizza, brødet var lidt kedeligt. Selve fylder havde en lækker smag. Groft brød ville gøre den rigtig god!

Skala 1 dårlig - 10 bedst.

Smag: 6

Vægt: 9

Pris: 7

Kcal: 320 

Vægt: 100 g.

Se fedtindhold osv. her...

Orifo har deres egen webshop. Italian style marinada koster 29,50,-

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 
Log-på for at kommentere

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk outdoor rodovre 283px friliv.dk rabat spejdergear banner
vandregrej dk tentsile    

Samarbejdspartnere

Fjällräven Nordisk nalgene logo lille teva logo lille
Primus Yeti Tentipi Jetboil logo
ExpedAnnonce sea to summit logo lille AclimaAnnonce robens
immeln kanotcenter logo lille odex summit to eat logo ab camping og outdoor udstr
STMNy The Good Karma GrowersCup logo  All Out

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2018 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.