outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nye indlæg i forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 649 gæster og 3 medlemmer online

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Madanmeldelse: Mountain House Pasta Med Lasagnesauce

Der er et hav af valgmuligheder indenfor frysetørret mad og en af dem er Mountain House. Vi har smagt deres Pasta med Lasagnesauce og kommer med vores vurdering af den frysetørret ret.

mad til vandretur

 

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Trek 'n Eat - Pasta med Laks-Urte-Sovs

Madanmeldelse af Trek 'n Eats frysetørret ret, Pasta med laks-urte-sovs. Retten er både overraskende, let og med den behagelige mæthed som fisk giver. Men smager den godt?

trek n eat bedste ret

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Bacon på vandretur og kanotur

Der er masser af energi og fedt i bacon og det er skønt at begynde dagen på. Men hvordan får man det lige med på vandretur og kan man tørre sit eget bacon? Kan man købe frysetørret bacon?

bacon paa vandretur og kanotur

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Opskrift med tørret kød og grøntsager

Du skal bruge:

  • Tørret kød
  • Tørrede grøntsager, f.eks svampe, peberfrugt og gulerødder
  • Krydderier efter smag - f.eks løgpulver, tørret hvidløg, salt, peber
  • Tomatpure
  • Lidt af en bouillonterning + vand
  • Lidt mælkepulver
  • Olie
  • Ris, pasta eller kartoffelmospulver

toerret koed og groentsager til vandretur opskrift

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Hvordan tørrer man kød og grøntsager i microbølgeovn

Tør dit eget kød i mikrobølgeovn. Det er både billigere og smager bedre end de frysetørrede retter, man kan købe.

Som et supplement til færdige tur-retter, kan man sagtens selv tørre sit eget kød, hvis blot man har en mikrobølgeovn. Det er billigere, og jeg synes det smager noget bedre end det færdigkøbte. Det tager selvfølgelig lidt længere tid selv at tilberede sin proviant, så til de fleste længere ture vil man nok vælge at kombinere hjemmelavet med færdigkøbt.

tørret koed i microovn

Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Madtest: Hvilken frysetørret ret smager bedst?

Frysetørret mad har ændret sig meget på bare få år. Der er kommet mange flere produkter på markedet og konkurrencen mellem de frysetørret retter er stor hvilket går ud over din tunge, men heldigvis på den gode måde. Denne test gav nemlig store overraskelser. Hvilken ret smager bedst? Lyo Food, Mountain House, Trek n eat eller Adventure Food?

test af frysetoerret mad

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Nature 2 Nature - dehydrerede grøntsager

En ting som vi savner på vandreturene er råvarerne. Man kan sagtens tage løg, gulerødder, hvidløg osv. med på vandreturen, men vægten? Det vejer rigtig meget og giver noget bøvl at skrælle (husk skrælleren) og skære på de små skærebræt der følger med til mealkittet. Nature 2 Nature har skåret vægten og bøvlet væk og givet os råvarerne tilbage - eller har de?

nature 2 nature 1

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv

Hvordan laver man frysetørret mad?

Outsite TV har besøgt European Freeze Dry, der har specialiseret sig i at frysetørrer mad. Fabrikken har et af mærkerne som mange af os har med på vandreture, nemlig Mountain House. Vi havde mange spørgsmål med og til vores store overaskelse, var der ingen hemmeligheder og alt blev besvaret. Hvorfor smager nogle produkter af frysetørret mad godt og andre ikke? Hvorfor er der så stor forskel på kvaliteten? Kan man frysetørrer mad selv derhjemme? Hvordan frysetørrer man mad?

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv

Italian style marinara

Rigtig let måltid! Åben posen og spis! Det kan ikke være lettere. Måske et alternativ til den lidt mere usunde chokoladebar, der ellers også er hurtig at hive op af hoftebæltets lomme. En langtidsholdbar sandwich i lufttæt pose, får måske allerede dit mundvand til at tørre ud, men dette mellemmåltid er alt andet end tør. Orifo rykkede hurtigt, da vi i efteråret spurgte om de ville sponsere mad til en ekspedition og de sendte alverdens sjove retter, deserter, feltrationer og meget mere. Vi testede selvfølgelig, for måske var der noget interessant og anderledes i "rigtig" mad på tur, fremfor det kendte frysetørret.

orifo sandwich italian marinada

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv

Tacosovs og burito, hjemmetørret mad

En lille hyggelig opskrift og vejledning til hvordan du tørrre din eget mad til f.eks. vandreturen. Det er ganske let og alt du skal bruge findes i hjemmet. Resultatet er en stor portion kødsovs som du kan fryse ned og tage op når du skal på tur. Det smager rigtig godt og er let at hydrere når du er på tur.

hvordan toerre man sit eget mad

Vi bruger cookies

Jeg forstår.

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2017 - Betingelser - Kontakt os  - Foreningen Outsite 

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Alle artikler, tests osv. er ikke økonomisk støttet men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.