Udskriv

Danmark har fået et nyt bæredygtigt tøjbrand. Tentree laver deres outdoor tøj i materialer der er fra genbrug eller direkte fra naturen. Samtidig planter de 10 træer, hvergang et produkt bliver solgt. 

plant et trae med tentree

Tentree

Tentree har allerede plantet 30 mio. træer rundt om i verden og her på Outsite hylder vi i den gra bæredygtige produkter. Derfor var det også en glædelig nyhed, da Eventyrsport annoncerede at Tentree kom til Danmark. Det er også værd at bemærke, at Eventyrsport har lavet et nyt miljø-mærke de kalder Careful-Choice. Hvis du holder øje med det, så ved du at der er stillet krav til produktet. Du kan se produkter med mærket liuge her: https://www.eventyrsport.dk/careful-choice.html 

tentree juniper hoodie haettetroeje til herre og damer

Tentrees outdoor-tøj er bl.a. produceret af hamp og genbrugt polyester, og har et lækkert feel. Du kan bærer det med god samvittighed og samtidig tænke på de 10 træer, der opvejer op til 10 tons kulstof gennem deres levetid. De 10 træer bliver bl.a. plantet i Madagaskar og Haiti og de står der p.g.a. dig.

Vil du se deres kollection, så klik på billeder herunder:

eventyrsport tentree

Det kan mildest talt være svært at holde øje med alle, og som almindelig forbruger stort set umuligt. Nogle brands spiller utroligt meget på bæredygtighed, men når man skraper overfladen, viser det sig, at det er bullshit (ja, bullshit!). 
Heldigvis er outdoorbutikkerne herhjemme begyndt at tage miljøet seriøst, og Outsite vil gerne hjælpe den udvikling. Derfor denne hyldest artikel til Tentree og Eventyrsport.

tentree fernie buttom up skjorte til herre og damer

Vi kan dog aldrig kontrollerer helt ned i mindste led af produktionen, og det kan producenten nærmest heller ikke. Derfor forholder vi os til det fakta vi er blevet tilsendt og stoler på at både butik og brand holder det de lover.

Se alle produkter fra Tentree her: https://www.eventyrsport.dk/maerker/tentree.html 

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log-på for at kommentere