Outsite vandretur outdoor friluftsliv jul                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 182 gæster og 2 medlemmer online

Log på / af

Det danske firma LifeStraw kommer i 2018 med Universal vandfilter og Play drikkedunk til børn. LifeStraw er en af de firmaer i verden, der leverer mest rent vand til Afrika, og hvis du ejer et vandrensningsfilter fra LifeStraw, så har du hjulpet.

lifestraw universal og play

LifeStraw

Der er, åbenbart, mange måder at rense vand på. På en simpel vandretur, skal vi bruge rent drikkevand når vi går, når vi laver mad, vasker op osv. osv. Der er løsninger til meget, men det er som om at den bedste løsning ikke er fundet endnu. LifeStraw gør ellers et meget hæderligt forsøg, men kan ikke rigtig ramme multifunktions løsningen.

LifeStraw Universal

Filtret er det samme som sidder i LifeStraw GO. Det vil sige at du foruden bakterier og vira, også fjerner grim smag og forurening. Filtret er som sådan multifunktionelt, da du kan sætte det på de fleste seriøse drikkedunke som Nalgene osv. Det gør at du kun behøver et filter til dine beholdere og det er slet ikke dumt.

lifestraw universal vandrens

Filtret fjerner 99,999% bakterier, 99,9 protozoer og fjerner mindre forurening og grim smag.

LifeStraw Play

En drikkedunk til børn med samme filter som LifeStraw Universal. Drikkedunken kan både benyttes i naturen og i børnehave/skole. I Danmark er de sidstnævnte måske ikke så udsat for beskidt vand, men det er måske rart at have ren samvittighed i andre lande.

Du kan se LifeStraw Play på det øverste billede i artiklen.

OK LifeStraw, hvad nu?

Vi savner stadig total-løsningen fra LifeStraw. Det er ikke fordi at andre producenter har opfundet den, men det er som om alle står stille. Det er udvikling af eksisterende produkter i ny indpakning. LifeStraw Mission er tæt på, men mangler at kunne bruges på tur og ikke kun i lejren.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Log-på for at kommentere

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk outdoor rodovre 283px friliv.dk rabat spejdergear banner
vandregrej dk outdoor45 rabat bjergkaeden rabat tentsile

Samarbejdspartnere

nalgene logo lille teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo All Out

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2018 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.