outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 282 gæster og 5 medlemmer online

Log på / af

Deuter overrasker i 2018 ved at skrue meget ned for vægten og så har 90'erne endelig sluppet deres designer. AirContact Lite er en nyhed og deres andre rygsæk modeller opgraderes på vægt og farver.

deuter rygsaek

Deuter

Deuter rykker ind i en spændende fase i 2018. Det er ikke et farvel til de klassiske rygsække, der er slidstærke og holder utroligt længe. Det er et goddag til nye, lette vandrerygsække, der også har moderne farver og design. De har ellers længe haft 90'ernes farver hængende, som en dårlig grunge-sang fra Seattle. Nu har 90'ernes farver begået selvmord, sammen med de fleste grunge sangere og vi er nu rykket til dette århundrede.

deuter

Det var en stor overraskelse at ankomme til Deuters messestand i år. Medarbejderne lyste af spænding og Tony viste stolt de nye produkter frem. Der er sket noget ho Deuter og det kan vise sig uhyggeligt for deres konkurrenter.

AirContact Lite

En helt ny serie af lette rygsække fra Deuter. AirContact er kendt for sit solide og behagelige bærersystem og uopslidelige materialer. Lite udkommer fra 35+10 til 65+10 liter - alle under 2 kg.! En god all round rygsæk til weekendture vil være AirContact Lite 45+10 SL (til kvinder) og 50+10 (til mænd). En god rygsæk til længere ture vil være AirContact Lite 60+10 SL og 65+10.

Vandrerygsæk Deuter AirContact Lite 45+10 SL Deuter AirContact Lite 65+10
Vægt 1700 gram 1990 gram
Antal liter 55 Liter (i alt) 75 liter (i alt)
Farver Sort, blå og rød Sort, grøn, blå
Pris ??? ???

Det bliver interessant at se hvor Deuter har sparet. Er det på komforten, materialerne, de mange lommer og lynlåse?

deuter aircontact lite

Futura

Deuter Futura serien går fra 22 - 55+10 liter. Det gør Futura til en meget varieret serie, som du kan bruge til alt fra pendling til vandreture.

Vandrerygsæk Deuter Futura 22 SL Deuter Futura Vario 50+10
Vægt 1160 gram 2080 gram
Antal liter 22 Liter (i alt) 60 liter (i alt)
Farver Sort, blå og rød Sort og blå
Pris ??? ???

Futura serien har et spændende rygsystem, hvor rygsækken og ryg er delt af et net. Det giver god ventilation og du reducere rygmærket (svedmærket på rygge hvor rygsækken sidder) med 25%.

deuter futura

Deuter opdaterer

Over hele linjen er der opdateringer og især på farver og design. Vægten er også reduceret betydeligt, så Deuter må siges at være rykket ind i det nye århundrede. Velkommen hid Deuter, vi glæder os til at se mere til jer i 2018. 

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Log-på for at kommentere

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk outdoor rodovre 283px friliv.dk rabat spejdergear banner
vandregrej dk tentsile    

Samarbejdspartnere

Fjällräven Nordisk nalgene logo lille teva logo lille
Primus Yeti Tentipi Jetboil logo
ExpedAnnonce sea to summit logo lille AclimaAnnonce robens
immeln kanotcenter logo lille odex summit to eat logo ab camping og outdoor udstr
STMNy The Good Karma GrowersCup logo  All Out

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2018 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.