outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

MSR kommer med rigtig mange nyheder i 2018, og sætter dem direkte ind på en første plads som årets nyhedsleverandør. Vi kigger på WindBurner Stove System og Trail Mini Cook Set samt gryder og pander med karamisk non-stick. Der er selvfølgelig også nyheder på teltområdet og så kommer der vandrensnings system.

msr nyheder 2018

Se med når vi besøger MSR og høre om deres mange nyheder

MSR

De stille fans mærke MSR, er igen klar med mange nyheder. Det er ikke en oversvømmelse af markedet, bare for at komme med nyheder, men interessante stykker grej. Der er faktisk så mange nyheder at vi har måtte begrænse denne artikel til kun at indeholde de mest interessante.

MSR er kendt for den gode kvalitet og de innovative brændere, men hvis du dykker ned i deres grej, vil du finde rigtig interessante priser - også til dig på SU. Vi kan f.eks. nævne et rigtig godt 2-personers telt til under 2300 kr. (Elexir 2). Bruger du dit Outsite+ medlemskab, så kunner du endnu længere ned i pris.

msr windburner

Noget af det der gør MSR til en af verdens bedste mærker, er at de er loyale mod deres sortiment. Foruden sindsygt meget tilbehør og reservedele, kan du stadig købe nogle af klassikkerne som Pocket Rocket, Reactor og Whisperlite. Det gør at du som kunde, kan føle dig sikker på at have købt et produkt, der holder i mange mange år.

WindBurner Stove System

Vi kender allerede WindBurneren. Det er brænderen du ikke kan slå ihjel med vind og vejr (vi har prøvet). Nu er WindBurneren kommet i en ny version hvor brænderen og regulator er skildt ad. Det gør at brænderen er mere stabil og at du kan bruge flydende gas (med lidt snilde).

msr windburner stove system

Brænderen udkommer også i mange versioner:

WindBurner Personal - 1 liter pot. Enkeltmands brænder
WindBurner Duo - 1,8 liter pot.
WindBurner Group - 2,5 liters gryde.
WindBurner Combo - 2,5 liter gryde og 8" pande. Begge karamisk non-stick (fedt sæt).

Desuden udkommer WindBurner Sauce Pot (2,5 liter) og WindBurner Ceramic Skillet (pande på 8") - begge med karamisk non-stick. Hvis I er flere af sted udkommer WindBurner Stock Pot med hele 4,5 liters kapasitet.

Trail Mini Cook Set

Hvis du mere er til solovandring, så kommer MSR Trail Mini Cook Set i to versioner: Duo på 1,2 liter og Solo på 0,75 liter.

Trail Mini er et minimalistisk sæt med alt du skal bruge til at koge vand (undtaget brænder). Der medfølger pot med smart låg og isoleret greb på siden, pot lifter (gryde tang) samt en plastik kop, der kan opbevarer en brænder (f.eks. Pocket Rocket 2) og en gasdåse. 

msr trail mini cook set

Trail Base Water Filter Kit

Det er ikke så let at få vandrensning til at gå op på turen. Man skal drikke i løbet af dagen, så enten skal man have en drikkedunk med indbygget filter eller en camelbak med filter. Når man kommer frem, skal man bruge vand til mad og kaffe, så der skal man have et filter der kan presses/hænge. Trail Base Water Filter Kit er alt i én. 

msr trail base water filter kit

Du har selve filteret som du kan sætte på en pose og drikke direkte fra. Du kan også hænge de to poser op og lade vandet rense sig selv på vej fra den ene til den anden. Du har også camelbak systemet med. Det er ret godt tænkt MSR.

MSR viste også en vandrenser, som ikke udkommer, men som de bruger til at give rent vand til 3. verdenslande. SE 200 Chorine Maker er en ret sjov dims, der laver Clorin til at rense det meste vand til drikkevand.

msr vandrensningsfilter

Fast & Light Body

Er det ikke det vi alle ønsker? En hurtig og let krop? MSR hentyder dog til deres nye indertelt/Footprint til Hubba, FreeLite og Carbon Reflex serien. Inderteltet er uden myggenet, men med vindskærm og regnkant hele vejen rundt. Ideen er at spare vægt og få bedre beskyttelse nedefra i teltet.

msr fast and light tent body

Myggenettet er dog vigtigt de fleste steder vi vandrer og når de er væk, så er det kold og så vil man gerne have mere beskyttelse.

Fast & Light passer til alle Hubba telte - også Hubba Tour og FreeLite samt Carbon Reflex serien. Du skal selvfølgelig vælge den model der passer dit telt.

GuideLine Pro 2

Er du på udkig efter et telt, som kan klare tæsk? Så skal du bestille det. MSR GuideLine Pro 2 er ikke at finde på hylderne i butikkerne, men du kan selvfølgelig lægge en ordre på det.

msr guideline pro 2 telt

Teltet er bygget til at kunne modstå og holde til 3 gange så meget som almindelige telte. GuideLine Pro 2 er et 2-personers 5 sæsoners telt på kun 2840 gram, med overdiminsioneret teltstænger og 70D, 68D og 40D polyester og nylon. Teltet er ekstra langt og bredt, så du kan bruge store liggeunderlag og have mere plads til en dag med voldsomt vejr. 

Fantastisk

MSR er en fantastisk firma og du skal nappe et katalog når 2018 udgaven udkommer. Du vil finde en verden med enormt meget udstyr, ekstra udstyr og tilbehør. Deres sortiment i telttilbehør er virkelig fed, men du vil opleve reservedele til stort set alt du kan købe. Vi ville gerne se deres lager - det må være kæmpe stort.

msr pande og gryde med keramisk non stick

Nyhederne er også gode i 2018 og skal du have ny brænder her, så er det værd at kigge på MSR.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hængekøjekursus

  hængekøjekursus

Hængekøjekursus

- Lån gratis køjer at sove i
- Suspensions (opsætningssystemer)
- Under quilts
- Tarps
- Gennemgang af 20 forskellige køjer
- 2 instruktører

Klik her og læs meget mere...

Kort & Kompaskursus

  Kursus i vandring

Kort & Kompaskursus

- Intro til kort
- Kortlæring
- Skala, symboler, koordinater
- Målestoksforhold
- Vurder afstand på kort
- Praktiske øvelser
- Vandrehastighed og timing
- Og meget mere...

Klik her og læs meget mere...

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.