outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Therm A Rest kommer i 2018 med mange spændende nyheder. NeoAir er næsten fuldendt i SV-serien med Xtherm MAX og så kommer Therm A Rest endelig med et dobbelt liggeunderlag: NeoAir Camper Duo. Til hængekøje-entusiasterne udkommer de med den første Under Quilt i dun: Down Snuggler.

therm a rest nyheder 2018

Se videoen fra Therm a Rest stand på OutDoor 2017 messen (bemærk at MSR er med i starten af videoen).

Therm A Rest

Therm A Rest er andet end liggeunderlag og sidste år var satset blandt andet hængekøjer. Det er ikke et dumt område at satse på, men da deres soveposer og liggeunderlag er det der har gjordt dem kendt, skulle man måske proppe det andet i søster-firmaet MSR.

I 2018 ser det dog anderledes ud og Therm A Rest kommer med nogle gode nyheder. Den største (også i mål og fylde) er et liggeunderlag til to personer, der måske bliver kongen af shelterturen.

NeoAir Xtherm Max SV

Xtherm Max er stadig vores favorit liggeunderlag til alle årstider. Vi har nu brugt det i et par år og der er ikke de store brugsspor. Fordelen er den høje R-værdi, der gør liggeunderlaget til et 5-sæsoners du kan stole på. Nu udkommer det med Therm A Rests nye ventil SV (SpeedValve) og vi har allerede sendt Kenn afsted på testtur.

Liggeunderlag Therm A Rest Xtherm Max SV R Therm A Rest Xtherm Max SV L
Vægt 570 gram 740 gram
Størrelse 183 x 51 x 6,3 cm. 196 x 63 x 6,3 cm.
R-værdi 5,7 5,7
Pris 1919,- 2239,-

Umiddelbart kan SpeedValve ventilen måske se ud til at være i vejen, men måske kan den være god som "ekstra længde" og hovedpude-støtte? Prisen får et nøk op og det er selvfølgelig aldrig positivt for kunderne. Liggeunderlaget er dog stadig pengene værd, da du kun skal købe et og så kan du sove ude hele året (også i Grønland på indlandsisen).

therm a rest neoair xtherm max sv

Outsite er snart klar med en test af Xtherm Max SV!

NeoAir Camper Duo

Hvis du har prøvet Therm A Rest Camper, så ved du at det er godt. Det er nu blevet dobbelt så godt og du kan nu dele oplevelsen med en du holder af. Endelig er Therm A Rest kommet ind i kampen om dobbelt liggeunderlag og de gør det godt. Camper Duo har f.eks. to ventiler, der gør at I ikke ligger som i en vandseng, hvis en bevæger sig i løbet af natten.

therm a rest neoair camper dou liggeunderlag

Liggeunderlag Therm A Rest NeoAir Camper Duo
Vægt 1870 gram
Størrelse 196 x 127 x 7,6 cm.
R-værdi 2,2
Pris 2999,-

vægten og prisen er sådan set ok her, hvis man tænker på at man får to liggeunderlag, der endda er rigtig store. Camper Dou leveres selvfølgelig sammen med NeoAir Torrent Air Pump, så du både forlænger levetiden og stadig har luft, når du skal sove (så du ikke skal blæse to kæmpe store liggeunderlag op selv).

therm a rest neoair camper dou

Vi forudser at Camper duo bl.a. vil blive meget brugt til shelterture for par eller familier. En test kunne sagtens komme fra vores side - bare for at føle sig lidt magelig engang i mellem (og det er jo heller ikke forbudt i primitive forhold).

Down Snuggler 

Som skrevet, satser Therm A Rest på hængekøjemarked og de er nu endelig klar med en under quilt i dun. Vi har testet deres Slacker Hammock House og den er ret genial (mere senere). Den nye Down Snuggler ser nu også ret fornuftig ud. Den er lavet, så den passer til de fleste hængekøjer (også andre en Therm A Rests egne).

Under Quilt Therm A Rest Down Snuugler
Vægt 508 gram
Størrelse 203 x 128 cm.
Materialer 20D Polyester RipStop
Dun fyld 650 Nikvax Hydrophobic Down
Pakmål 30 x 25 cm.
Pris 1359,-

Se, nu har vi måske noget der er rigtig interessant! Vægten er meget fin, størrelsen er interessant, dunene er meget interessant og nogle Outsite har holdt øje med i et stykke tid: Nikwax påstår at deres dun er så vandtætte at de kan flyde. Kondens og regn nedefra vil derfor ikke betyde noget med denne under quilt. Det er måske det perfekte valg til en under quilt - det vil tiden vise.

therm a rest down snuggler underquilt

Prisen på 1359,- er også godkendt.

Godt år

Vi spår at 2018 bliver et godt år igen for Therm A Rest. Der er gode nyheder og Outsite skal da ud og teste alle 3 ovenstående produkter (det ene er allerede testet). Det er godt at se at Therm A Rest følger med og endda er lidt innovative.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Log-på for at kommentere


MortenA's profilbillede
MortenA svaret på emne: #2 2 år 4 måneder siden
Rimeligt dyrt hva? +2000 kr for et liggeunderlag?

Hængekøjekursus

  hængekøjekursus

Hængekøjekursus

- Lån gratis køjer at sove i
- Suspensions (opsætningssystemer)
- Under quilts
- Tarps
- Gennemgang af 20 forskellige køjer
- 2 instruktører

Klik her og læs meget mere...

Kort & Kompaskursus

  Kursus i vandring

Kort & Kompaskursus

- Intro til kort
- Kortlæring
- Skala, symboler, koordinater
- Målestoksforhold
- Vurder afstand på kort
- Praktiske øvelser
- Vandrehastighed og timing
- Og meget mere...

Klik her og læs meget mere...

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.