outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Log på / af

Outdoor forum

Flere emner »

Vessyl Mark One

En Vessyl kop der ved hvad du drikker, om du har drukket nok og ved hvor mange kalorier du har indtaget. Galt eller genialt? Overvågning på meget højt plan eller er der faktisk noget vi kan bruge denne meget intelligente kop til på vores outdoorture? 

vessyl kop der ved hvad du drikker

Intelligent kop

En Vessyl er en kop der ved hjælp af advancerede censorer analyserer din drik og fortæller dig hvad der er i. Det i sig selv er ikke særligt smart, da du højest sandsynligt godt selv ved hvad du har hældt i. Men er det så bare en "smart" dims eller er der mere i den?

En Vessyl holder styr på hvad du drikker i løbet af dagen og kan fortælle dig hvis du har drukket for lidt vand og så begynder det at være smart. Har du tendens til at drikke for lidt og derfor døje med hovedpine eller dehydrering, så er der måske allerede en gave til dig selv her. Den er faktisk så smart og den også ved om der er isterninger i koppen og alt tæller jo med i det store regnskab. Af væsker går analsen fra vand over kaffe, alkohol og tykkere drikke såsom milkshake og yoghurt.

Hvad kan den ikke "smage"?

Mark One som Vessyl kalder deres først kop, kan ikke fortælle dig om din drik er giftig, men de arbejder faktisk på en der kan. Det er jo ret smart, for hvis du drikker direkte fra en sø eller vandløb, ville den kunne fortælle dig om du bare skal stikke snuden i eller om du skal hive dit LifeStraw op i stedet.

Du kan godt proppe din Vessyl i køleskabet, men de fraråder på det kraftigeste at du propper den i microen.

intelligent kop med sensor

Vessyl kan mere

Der kan være 385 ml i koppen og der følger vandtæt låg med, så den kan bruges til aktivitet som vandring og løb f.eks. Du tænker måske også på at tabe dig lidt i stedet for at gå UL? Det kan den også hjælpe dig med. Du vil nok blive overasket over hvor meget sukker og kalorier du indtager i løbet af en dag eller uge og den indbygget sladderhank holder ikke mund. 

Koppen holder også øje med dit koffein indtag, så derfor kan du også undgå de søvnløse nætter og resten af dagen kan den hjælpe dig med at være lidt skarpere end normalt ved at hjælpe dig med sukkerindtaget og at forblive hydreret.

kop til vandretur

Vessyl App

Vessyl kan samarbejde med din telefon. Appen holder styr på alle dataer for drinks eller drikkevare du indtager. Der er snart en international database på vej som kan fortælle om det er en Carlsberg eller Heineken du indtager. Om kaffen er fra Starbucks eller DSB kiosken (arr måske ikke DSB kiosken, men den ved faktisk allerede om det er Starbucks). 

Du kan opstille mål med Appen der så forsøger at hjælpe dig og din svage rygrad til at opnå målene.

Vi spørger dig, er den gal eller genial? Ville du bruge den på vandretur eller i hverdagen?

Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Log-på for at kommentere


UdeLeif's profilbillede
UdeLeif svaret på emne: #2 4 år 1 måned siden
Den her kan jeg slet ikke finde ud af. Kan godt forstå I spørger om den er gal eller genial :)
Smart at den holder øje med hvor meget man drikker samt sukkerindtag, men jeg ved ikke helt om en mand på min størrelse går op i sådan noget.
Overgaard's profilbillede
Overgaard svaret på emne: #3 4 år 1 måned siden
Det lyder denundelynemig snedigt... Men kan den tage højde for ens aktivitetsniveau monstro? Man skal jo indtage væsentlig mere vand på en sommer vandretur end en vinterdag på kontoret...
Men omvendt tror jeg heller ikke rigtigt jeg har behov for flere i mit liv der fortæller mig om mit kaffe indtag :P ville nok være nødt til at lyve lidt over for den og snyde med en anden kop :lol:
Gurli's profilbillede
Gurli svaret på emne: #4 4 år 1 måned siden
Måske ikke ligefrem gal, men i hvert fald unødvendig.
Jeg synes det er en lidt kedelig udvikling, hvis man skal have elektronisk hjælp, til noget så elementært som indtagelse af væske.
Milho's profilbillede
Milho svaret på emne: #5 4 år 1 måned siden
Som jeg tolker det på www.myvessyl.com/ så kan den finde ud af aktivitetsniveau. Går ud fra den bruger f.eks. iPhones egen aktivitetsapp.

Vi ved at nogle går meget op i hvad de indtager på ture, så det burde jo også gælde for væsken. Sukker og Kcal.

Personligt er jeg nok af samme holdning som Leif, men jeg ville da gerne modbevises ved at prøve den.

Den udkommer i øvrigt til efteråret.
Hermann svaret på emne: #6 4 år 1 måned siden
Den er da meget sjov, men jeg ville gerne se en test af den først. Dehydrering og koffeinen delen er da en ok feature.
I øvrigt så er det fedt at i finder nyt grej rundt om! Keep up the good work!

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bjergkaeden rabat friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat      

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.