outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 249 gæster og 5 medlemmer online

Log på / af

Inarijärvi—drømme i det Finske nord

To mand i en kano, slut august, godt 270 km nord for polarcirklen i et af de mest øde egne af Skandinavien. Tre ugers kanodrømme skulle realiseres. Vi var helt klar på den store oplevelse.Sådan gik det dog ikke.   
Af Paul Hansen (Outsite: Paul H)

Inarijarvi out

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Yukon River, Eventyrlige Yukon!

Kan du hjælpe Erik B. Jørgensen?

Et nyt eventyr venter forude i sommeren 2016. Her vil min kæreste, Tine og jeg padle ned af Yukon River, fra Whitehorse til Beringshavet i Alaska. Det bliver endnu et eventyr både med storslået natur og rigt dyreliv. Det bliver også et eventyr med passage af en del byer og historiske steder, så der vil ligge en masse oplevelser i mødet med folk og historien.

yukon river i kano

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

På kanotur med Outsite!

For nogle år siden lancerede vi kanoture på Outsite. I starten var de lidt tilfældige og dukkede op hist og her i løbet af året, men efterhånden blev de mere skemalagte og nu kører de som faste elementer forår og efterår.

Sommeren har vi ikke taget i brug idet der er mange på vandet i den periode der desuden også er sæson for myg, og hvem gider dem?

De første ture var blot på Immeln selvom vi har forsøgt os med blandt andet Unnen oppe ved Bolmen, men der var der ikke mange lejrmuligheder, og da vi ofte er ret mange på tur sammen er vi nødsaget til at vælge søer hvor der er mulighed for at finde pladser, hvor der kan ligge en del telte.

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Kanotur på Vesterdalselven i Midsverige

En 4-dages kanotur på Vesterdalselven i Dalarne i Midtsverige. Sidste år var vi (min søn Johannes 11 år og jeg) også på Vesterdalselven, men da stoppede vi efter 65 timers uafbrudt regn og tog til Njupeskär vandfaldet i stedet for (se artiklen Vesterdalselven og Njupeskär). Nu ville vi tilbage og se elven i forhåbentlig lidt bedre vejr, og skulle vejret vise sig fra sin våde side igen, så var vi fast besluttede på at gennemføre hele strækningen i år, om ikke andet så for at slå rekorden fra sidste år med 65 timers konstant regn :-) 

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv

Kanotur på Kalix Älven, Fra Nikkaluokta - Lappeasuando

I år (2011) står den på kanotur på Kalix Älven. De andre år har vi vandret. Vi har været i Kiruna området alle gangene og denne er ikke en undtagelse. Kalix Älven har med sine søer og fosser lokket. Jeg er afsted med min kammerat Daniel, der er kok, så han står for maden. Jeg skal tage billeder. Vi skal fiske og nyde det primitive liv.

Vi har fløjet og kørt i tog til Kiruna - denne gang kører vi i bil. 4000 km. i alt, eller ca. 10% rundt om jorden.

Vi skal padle i en Pelican Bayou 160 kano. Denne er mega stor og tung, men der er plads til alt og den er bygget til at kunne klare store slag fra sten i fosserne.

 

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor Fjeld rabat
pro outdoor rabatkode og outdoor udstyr OutRoedovre stor friliv.dk rabat spejdergear banner
Vandregrej stor OutdoorProLogo tentsile  

Samarbejdspartnere

fjaellraeven udstyr Nordisk nalgene logo lille teva logo lille
Primus Yeti Tentipi Jetboil logo
ExpedAnnonce sea to summit logo lille AclimaAnnonce robens
immeln kanotcenter logo lille Odex summit to eat logo ab camping og outdoor udstr
STMNy The Good Karma GrowersCup logo  All Out

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2018 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.