outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Nyhedsbrev

Log på / af

Outdoor forum

Flere emner »

De seneste mange måneder har vi brugt på struktur, planer, møder osv. Det har været rigtig givtigt og udmunder i fantastiske nyheder, som du kan læse om herunder...

OutsiteLogoNytartilChr

 

Hold op et år!

Vi har modtaget utroligt mange artikler og test fra brugerne, de frivillige og redaktionen, og det er egentligt hele tanken med Outsite: at dele erfaringer og inspirere.
Faktisk har vi modtaget så mange, at de fleste nok ikke har opdaget det store arbejde, vi har lagt ude i kulisserne. Det er ikke mindst arbejde fra Kenn, men også Krister, Thomas, Zach, Jan, osv. osv.

Vi har desværre også mistet Jens, der dog fortsætter sine vandreture i Jylland for en anden forening. Vi ønsker Jens alt muligt held og lykke og glæder os over Jens’ fortsatte inspiration på “Jenses Vandringer” hjemmesiden. Og så er han stadig at finde i forummet og i Facebookgrupperne.

Magasinet Outsite

Den store nyhed i 2017 var Magasinet Outsite, der udkom for første gang. Det er dog ikke en ny tanke, men endelig så vi vores snit til at udgive et e-magasin. Vi håber, I er glade for det.
I 2018 sker der endnu større ting, men det er desværre ikke alt, vi kan afsløre endnu.

Foreningen Outsite

Vi har lagt meget energi i at finde ud af, hvad vi vil med foreningen. Vi har besluttet at styrke den betydeligt ved at rykke alle ture og store events over i den. Det er alle ture med guide/turleder og f.eks. Danish Outdoor Festival.
Kurser vil også være at finde i foreningen og en del af Outsite+ (frivilligt for nuværende og kommende medlemmer). Dette vil ske i starten af 2018.

Mine tanker

Det er en utrolig støtte, jeg har oplevet i 2017. Alle Outsite-frivillige, der er tæt på redaktionen, har virkelig ydet en stor indsats (ingen nævnt, ingen glemt, I ved hvem I er). I er uundværlige, skønne og fantastiske.

Jeg har selv forsømt turene lidt, men det bliver hurtigt bedre i 2018, hvor vi ændrer systemet inde bagi. Så en undskyldning til turledere, der ellers ihærdigt har forsøgt at få ture op. Der har simpelthen været for meget andet at tage sig af.

Der er en utrolig støtte fra sponsorer og samarbejdspartnere til nye og igangværende projekter. Branchen er utrolig sund “inde bag kulisserne”, hvor passionerede folk arbejder hårdt på at få branchen til at blomstre. Jeg ville ønske, at alle I læsere kunne møde dem og tale med dem. Det er interessante personer, der næsten alle selv dyrker friluftslivet. Dem, der ikke gør, ved alligevel mere end de fleste nørder på “den anden side af friluftslivet” - altså os alm. dødelige.

2018 bliver et fantastisk år, og jeg håber, at du som læser og bruger af Outsite, ligegyldigt hvem du er, vil mærke en stor og positiv ændring i det nye år. Med endnu federe artikler og unikt indhold, der er i verdensklasse (ja ja, hvorfor ikke sætte barren højt? ;)

Jeg ønsker dig rigtig godt nytår, og husk, at du altid er velkommen til at kontakte os. Om du har et tip, bare lige vil høre, hvordan det går eller har spørgsmål til nye ændringer.

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 
Log-på for at kommentere

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bjergkaeden rabat friliv.dk rabat spejdergear banner
vandregrej dk outdoor45 rabat    

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Foreningen Outsite - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.