outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Glædelig jul og godt nytår til alle jer der læser, lytter, ser eller følger med på vores platforme. Vi håber at I får en rigtig hyggelig aften, ligegyldigt i hvilket selvskab den tilbringes. Om det er alene i et shelter eller den store familiesammenkomst. I denne artikel, kan du læse om året der gik her på Outsite.

glaedelig jul outsite

Outsite Frivillig

Alle har, på den ene eller anden måde, været med til at dreje Outsite i den retning, vi endelig er i i dag. Outsite frivillig består i skrivende stund af 33 personer, fordelt over hele landet.

Der er vores testere, der sørger for, at vi stadig er uafhængige og kan sige hvad vi vil. Denne gruppe er blevet forstærket, af en lang række passionerede og meget effektive personer, der leverer et flot stykke arnejde. Her skal bl.a. nævnes, at vi har fået 5 nye kvindelige testere og det manglede vi i den grad. De er allerede godt i gang og i næste magasin, vil du kunne læse mindst to tests.
Vidar skal også nævnes. Han er tidligere ansat i B-Wild og bor nu i Norge, hvor han studerer friluftsliv. Vidar har virkelig været produktiv og leveret mange test. Så mange, at vi faktisk ikke har kunne følge med. Tak Vidar.

De frivillige turledere er også blevet flere og her er vi også blevet styrket med flere kvinder. Vi glæder os meget til 2019, hvor der kommer mange spændende og nye ture. Også fra mændene, bevares. Se nogle af turlederne her...
Vi mistede desværre også en meget populær turleder, Jan, der dog ikke er helt væk endnu. Fællesturen (du skal være selvkørende) til Hardangervidda med pulk, er snart udsolgt. Vi kommer til at savne Jans gode humor, effektivitet og vilje og ønsker ham alt godt fremover.

Og så er der resten, der også er blevet flere. Nogle venter på næste tur, nogle på at grejet udkommer. Nogle venter på festivallen eller næste magasin, vor de også giver en hånd med.

Foreningen Outsite

Det var en positiv og overvældende generelt forsamling i efteråret. Gamle ansigter dukkede op, for at give en hånd med. Nye ansigter var nysgerrige og ender måske også med at give en hånd. Der blev taget gode beslutninger og bestyrrelsen blev styrket med mange flere personer.

Det er blevet nævnt, men vi kan næsten ikke vente til 2019, hvor vores vandreture i Danmark og Sydsverige bliver gratis for Outsite+ medlemmer (foreningens medlemmer). Det har altid været tanken, men nu er vi endelig nok medlemmer, til at kunne føre ud i livet. Tak til alle, bestyrrelsen, frivillige og medlemmer for støtten.

Læs referatet og om foreningen her...

Danish Outdoor Festival

I 2019 ser vi frem til endnu en Outdoor Festival, der denne gang bliver rykket til Skovskolen Københavns Universitet i Nøddebo. Her er rammerne perfekte og vi kan byde velkommen til et større event, i hyggelig skov. Du er også meget velkommen og der er gratis adgang. Du kan tilmelde dig festivallen her... Det har 1300 allerede gjort. 

Festivallen drives af foreningen Outsite og frivillige.

Redaktionen

I redaktionen er vi også vokset. Vi er glade for at byde Krister Stærk Larsen og Lars Thomsen velkommen. Mere om Krister senere, men om Lars kan vi fortælle, at han er eneste æres medlem på Outsite og var i tidernes morgen med til at starte Outsite (jep - tidernes morgen - 1995. Dengang da modem sagde lyde (af en eller anden grund).

Resten af redaktionen består af Kenn (kasserer og redaktør), Thomas Vaaben Søgaard (rådgiver og redaktør) og Christian Milbo (chefredaktør).

Magasinet Outsite

Den kommercielle del af Outsite er også vokset Fra en til to. Vi er rigtig glade for at byde velkommen til Krister Stærk Larsen, der nu er ansvarshavende redaktør. Magasinet har mange spændende opgaver i 2019 og vi har allerede taget hul på nogle af dem. 
I 2018 slog vi vores tidligere rekord med antal læsere på et magasin. I skrivende stund, har 57.000 unikke brugere læst Magasinet Outsite nr. 7. Det er et meget flot tal og det kan vi ikke lade værre med at være lidt stolte af.

Magasinet drives via støtte fra sponsorer. Der er ingen kommercielle tests, men sponsoraterne støtter mange andre projekter.

Magasinet er gratis at læse og alle udgaver er tilgængelig online her...

Outsite.org

Hjemmesiden er samlingspunkt for de fleste aktiviteter. Også her slog vi i år rekord (igen) 42.000 unikke læsere på blot en måned. 

I 2019 får vi ny hjemmeside og det er der i den grad brug for. Vi glæder os derfor til at byde dig velkommen, til endnu et år på Outsite i nye og flottere rammer.

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Hængekøjekursus

  hængekøjekursus

Hængekøjekursus

- Lån gratis køjer at sove i
- Suspensions (opsætningssystemer)
- Under quilts
- Tarps
- Gennemgang af 20 forskellige køjer
- 2 instruktører

Klik her og læs meget mere...

Vandretur på Island

  Kursus i vandring

Vandretur på Island med guide

Island og Laugavegur er en oplevelse du ikke vil gå glip af.
Vi vandrer fra Skogár hvor vi skal se et fantastisk vandfald
(og 10 mere efterfølgende), for derefter at ende mellem 
eyjafjallajökull og Katla vulkanerne, hvor vi overnatter.

Klik her og læs meget mere...

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor fjeld & fritid
pro-outdoor holbæk bornholmtour logo friliv.dk rabat spejdergear banner
outdoor45 rabat  slagelse camping og outdoorcenter rabat i bushcraftbutikken leave no trace proud partner 2020

Samarbejdspartnere

msr logo teva logo lille Jetboil logo sea to summit logo lille
montane logo Tentipi ExpedAnnonce AclimaAnnonce
Yeti Nordisk fjallraven logo 283px Primus
Hilleberg the tent maker osprey rygsaek Trangia mountain equiptment
summit to eat logo ab camping og outdoor udstr STMNy odex
immeln kanotcenter logo lille robens GrowersCup logo waternlife logo

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 1995-2019 - Betingelser - Kontakt os - Medie info

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Ingen tests, anmeldelser o.l. er økonomisk støttet, men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.