outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 827 gæster og ingen medlemmer online

Dansk Hammock

Gode råd og køjenørderi samt stemningsbilleder
haengekoejeFind inspiration til din hængekøje...

Tilmeld nyhedsbrev

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Hvorfor tage på tur med Outsite?

Baggrund

Engagerede turledere
Outsite bygger på frivillighed og derfor får du en engageret og erfaren turleder, der er ekspert i det område han eller hun lægger turen i. Det er nemlig oftest områder turlederen selv har som favoritområder, og som vedkommende brænder for vedkommende vælger til turen!
Vi på Outsite har også fokus på deltagernes sikkerhed under turene, og ikke mindst på de guidede ture tages der hensyn til deltagernes formåen og turlederen er ikke bange for at ændre noget undervejs, hvis det er nødvendigt

Hvem er din turleder på turen
Under turene kan du altid se hvem der er turleder på den tur du har kik på. Det betyder for dig at du ved hvem turlederen er og at du kan "lære" ham eller hende at kende, ved at læse vedkommendes profil og CV.
Under hver tur finder du også turlederes emailadresse og du er altid velkommen til at spørge ind til turen!

Du kan lære alle vore turledere at kende her!

Foreningsliv
Outsite fungerer som en frivillig forening hvor ingen får løn og derfor er du med i et fællesskab, der også afspejler sig på turene og både før og efter.
Det betyder for dig at vi alle hjælper hinanden også på turene og at vi har et godt sammenhold.

Bliver min tur til noget?
Outsites ture er meget populære og derfor er mange af turene hurtigt udsolgte, så du kan være ret sikker på at turen gennemføres.

Rabat i udstyrsbutikker
Outsites frivillige og redaktørerne får ikke løn, men derfor er vi alligevel glade for de mange bidrag vi får fra jer der er +medlemmer, hvorfor vi gerne vil give lidt igen.
Vi har derfor indgået aftaler med en stribe udstyrsbutikker hvor du med dit medlemskort får rabat og der kommer løbende flere til!

Du kan læse om vore rabataftaler her!

Du kan læse om alle fordelene ved at være Outsite+ medlem her!

Log-på kommentar

Vi bruger cookies

Jeg forstår.

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2017 - Betingelser - Kontakt os  - Foreningen Outsite 

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Alle artikler, tests osv. er ikke økonomisk støttet men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.