outsite vandre og friluftsliv                                                               Paa tur med outsiteOutsite frisk luft paa nettetOm Outsite frisk luft paa nettetoutsite tv outdoor youtube kanal

Outdoor forum

Flere emner »

Hvem er online

Vi har 399 gæster og et medlem online

Dansk Hammock

Gode råd og køjenørderi samt stemningsbilleder
haengekoejeFind inspiration til din hængekøje...

Tilmeld nyhedsbrev

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 

TurlederKennLang

Jeg er født i 1966 i Virum og er derfor i skrivende stund 47 år. Opvokset i Ballerup hvor jeg fiskede meget i Hareskovens søer og var mede klubmester i Ballerup Sportsfisker klub, af flere omgange. Fiskerriet og interessen for naturen var stærk, men desværre fandt jeg aldrig ligesindede kammerater, som ville andet end at fiske, dagsture, hulebygning og cykling, i den for et barn kæmpestore Hareskov. Jeg var dog med i en forening, som lavede div. ekstrem ting i naturen (lidt Bear Grylls agtigt på en 80er måde ;) ) og har gennemført en uges militæragtigt overlevelseskursus, som dog lærte mig rigtig meget om mig selv i en i en ung alder af 17 år, og jeg indså hvor mange ressourcer jeg havde og hvad jeg kunne udholde.

Hver sommer i min barndom blev næsten mere tilbragt i telt end i højhuset jeg boede i på 13. etage. Mine forældre var desværre ikke natur interesserede, bortset fra at min far og jeg fiskede sammen. Mine sommerferier var ikke udlandet, men hos mormor og morfar i Frederikshavn. Min morfar lærte mig utrolig meget om knive, lave ting selv såsom buer og armbrøster, bygge drager, naturen og havet, historie og tog mig på mange køreture i hele Vendsyssel.

Jeg er blevet uddannet Datamatiker og arbejder som databasespecialist i det daglige. Som en del af mit arbejde og uddannelse, har jeg rejst meget og boet i et par år i Øst England. Jeg har været i New Zealand og vandret gletsjere, været på Land Rover safarier og andre vildmarksoplevelser. Jeg har vandret dagsture i nogle få af Australiens National Parker omkring Sydney og Brisbane. Jeg har været en del i USA og Canada og bla. vandret dagsture i Rocky Mountain National park, omkring Mt. St. Helens National Park og et par andre steder i staterne Utah, Colorado og Washington. Jeg har kørt rundt i dagevis i staterne Utah, Wyoming, Colorado, staten New York, Pennsylvanias store skovområder, Oregon, Idaho og Ontario. Jeg har kørt og vandret dagsture i Skotland (et af mine yndlingsteder, hvor naturen og historiens vingesus, går hånd i hånd). Mine rejser viste mig gang på gang, at min store passion er natur, vandring, udsigter og fodre det indvendige udsigtsalbum.

Jeg har 2 piger og en dreng, og heldigvis er min dreng lige så natur interesseret som jeg. Så da han viste gode takter i skovbørnehaven, begyndte jeg at tage ham på weekendture i shelters og områder omkring en hytte i småland, vi tit kunne låne af venner. Senere har vi været på fjeldture, hvor vi har udforsket stort set alle dale omkring Kungsleden, imellem Vakkotavare og Abisko, og Unna Allakas til Vistas/Nikkaluokta. Hver fjeldtur har været imellem 2-3 uger, for at have tid nok til de topture og steder vi ville udforske, for hver en dal og sti på kortet er interessant at udforske.

Herudover fandt jeg Outsite for nogle år siden og har været på nogle ture, ved siden af ture med sønnen.

Jeg har en ”Keep It Simple” tilgang til friluftslivet, for det vigtigste for mig er såvel at slappe af og udfordrer mig selv i naturen. For naturen er såvel det sted jeg bedst kan prøve mig selv af, men samtidig det sted jeg slapper mest af.

Udfordringerne handler ikke om at tage store risici, men om at tage livet head on og holde mig selv skarp og ikke falde i komfortzoner. Jeg kan godt lide at gå over pas, tage topture man kan vandre op, gå på stier der ikke bruges så meget og mest af alt finde de rigtig gode udsigter. For mig er den visuelle naturoplevelse i højsædet og en god udsigt er meget værd, selv når jeg betaler med sved og mælkesyre i benene.

Vandring er min interesse nummer et, jeg elsker at sætte det ene ben foran det andet, og se, snuse og mærke hvor stien fører mig hen. Kano er også sjovt, men jeg bliver rastløs af at side for længe, så vandring er nummer et. I min fritid motionerer jeg en del, herunder karate og mountainbike.

 

Log in to comment

Hovedsponsorer

Friluftsland b wild EventyrsportStor pro outdoor rabatkode og outdoor udstyr
OutdoorProLogo OutRoedovre stor friliv.dk rabat tentsile connect
Vandregrej stor FNE Outdoor BannerAlphastore tentsile
Kungsleden Abisko Kebnekaise SingleCover UrbanOutdoor

 Guide til Kebnekaise

outsite medlemskab

Sponsorer

Klatregrej stor Fjeld-og-fritid vandfilter net

 

outsite vandre og friluftsliv

Bliv sponsor på Outsite.org

Samarbejdspartnere

fjaellraeven udstyr Nordisk STMNy ab camping og outdoor udstyr
Primus Yeti Tentipi Lifestraw2
All Out GrowersCup logo

The Good Karma

Calazo
ImmelnPartner AnnonceSuunto Odex WXWileyx 2
  CasioProTrek   ExpedAnnonce   AclimaAnnonce  

Outsite.org - Frisk luft på nettet - © 2002-2017 - Betingelser - Kontakt os  - Foreningen Outsite 

Outsite er drevet af frivillige og du kan støtte vores arbejde her... - Alle artikler, tests osv. er ikke økonomisk støttet men baseret på godt samarbejde med producenter, importører og butikker.